Svetovanje, predavanja, tečaji, delavnice

DELAVNICA, KI OSVETLJUJE DELOVANJE NAŠE

ZAVESTI IN PODZAVESTI

KAKO DOSEČI RAVNOVESJE  MED UMOM IN SRCEMSPROŠČANJE IN MEDITACIJA


Na individualna srečanja se vedno lahko prijavite.
Dobrodošli v Nazarjah!

Živimo v času, ki nam prinaša obilo stresa, jeze, sovraštva, žalosti, skrbi, strahu… skratka vseh negativnosti, ki se kopičijo v našem telesu, v naših notranjih organih in ta negativna energija noče sama ven. S tem, ko jo varno čuvamo v telesu, nam povzroča še več negativnih čustev in bolezen. Tako enostavno je to energijo sprostiti ven in jo nadomestiti s pozitivno energijo, ki nam da zdravje, veselje, zaupanje v prihodnost, brezskrbnost – samo odločiti se moramo. Naredite nekaj dobrega zase. S tem, ko boste spremenili svoje življenje na bolje, boste spremenili tudi ljudi v vaši okolici. S tem vašim majhnim korakom bomo skupno na poti preobrazbe naše družbe.

Moje storitve:

-         Predavanja o numerologiji in astrologiji

-         Numerološka in astrološka svetovanja

-         Numerološki tečaji in delavnice

-         Sproščanje negativne energije z novimi tehnikami

Pokličite me na GSM: 041 463 908
ali mi pišite na info.sangrila@gmail.com

Organiziram  tudi tečaje numerologije ter delavnice.

Na tečajih boste spoznali uporabnost numerologije, na delavnicah pa bo posebni poudarek na energijski numerologiji. Spoznali boste kako števila učinkujejo na pet naših organov, ki razvijajo energijo na fizičnem in energijskem nivoju.

Na teh izobraževanjih boste spoznali tisti del sebe, ki ga morda še ne poznate in dobili odgovore na življenjska vprašanja, na katera do sedaj niste našli odgovora. Spoznali boste, kaj vas ovira, da ne dosegate takšnih rezultatov, kakršnih si želite. Dobili boste odgovor glede vašega zdravja in zdravja ljudi, ki so vam blizu. Znali si boste odgovoriti, kaj se dogaja z vašim partnerstvom ter kako izboljšati medsebojne odnose.

Na zanimiv in poseben način bomo skupaj spoznavali, da je življenje energija, predvsem pa bomo našli način, kako se rešiti negativne energije in drugih negativnih družbenih vzorcev.

Osebno svetovanje

Za vsa osebna svetovanja se je potrebno predhodno dogovoriti za termin. Mogoče je dobiti tudi pisne odgovore preko elektronske ali navadne pošte, svetujem tudi preko telefona ali Skypa po predhodnem plačilu predračuna.

Sproščanje negativne energije z novimi tehnikami

Glede tehnik se boste seznanili na tečajih in delavnicah.

Comments are closed.