Health

Vsak človek ima drugačno energijo in ravno v tem je razlika med nami. Zaradi tega imamo različne življenjske rezultate in posledično tudi zdravje. Kakšna energija teče skozi nas – zdrava, kreativna ali bolna in depresivna? To si odgovorimo takrat, ko se zamislimo o tem, kakšne so naše vsakodnevne misli in reakcije. Se veliko jezimo, nas je strah sedanjosti in prihodnosti, gledamo na življenje s svetle plati ali smo zaskrbljeni? Živimo v svetlobi ali v temi? Odsotnost sreče je največja težava, zato je veliko prebivalcev tega planeta v depresiji.

V naših organih so vsi zapisi naših misli, informacij in programov, ki nam dajejo ali potencial ali pa nas blokirajo. S pomočjo numerologije in astrologije ugotovim, kakšno energijo imate. Saj veste, življenje je energija. Kadar določen notranji organ nima več dobre energije, občutimo nemoč, jezo, skrb, žalost, kasneje še fizično bolečino ali tesnobo. Posledično pa se to pozna v našem obnašanju in reagiranju na okolico. Z numerologijo ugotovim, kakšno je vaše zdravstveno stanje, ki ste ga prejeli ob rojstvu in kako se ta energija kaže v vašem razvoju. Vse blokade v vas se lahko z energijskim treningom odpravijo tako, da se začnete regenerirat. Blokade se uničijo le na tak način, da tja, kjer je tema, posije svetloba. Življenje zahteva od nas spremembe.

Kakšna energija je v vas? Imate v sebi števila, ki vam povzročajo bolezen ter kaj storiti, da ta števila ne bodo več imela vpliva na vas, se lahko naučite na numeroloških tečajih in delavnicah ter energijskih treningih. To si oglejte tukaj.

Comments are closed.