Numerology

Numerologija govori o energijah, ki jih imamo v sebi. Če pogledamo, da so števila simboli planetov, ti pa ustvarjajo v vesolju s svojim gibanjem glasbo, vam bo lažje razumeti, zakaj smo si ljudje tako zelo različni.

Energije planetov so v nas, naloga numerologa pa je, da ugotovi kakšna je ta energija, ta glasba. Je to lepa simfonija, kaotično razbijanje ali morda nekaj enega in drugega? Tako kot sladkor in kis skupaj nista primerna in zaželena v neki sladici, tako tudi v človeku določena kombinacija števil ni zaželena, saj povzroča trenje s svojimi neharmoničnimi in nezdružljivimi frekvencami. To trenje se odraža v osebi tako, da ji povzroča nezadovoljstvo s samim sabo, posledično privede do slabih medsebojnih odnosov, nepravilnih odločitev, nezadovoljstva s finančnim stanjem in nazadnje težav z zdravjem.

Da bi ugotovili, kakšne energije so v vas, se nam lahko pridružite na predavanjih in tečajih numerologije, ki jih organiziramo.

Mogoče je naročiti tudi numerološko analizo vaših podatkov iz katerih boste spoznali kaj je tisto, kar bi morali še bolj razvijati in kaj je najbolje odpraviti. Ko enkrat spoznate kateri so vaši talenti in kje imate blokade, je moč začeti delati na spremembah. Dokler pa te poti ne poznate, lahko tavate v brezizhodnem labirintu.

Naročite numerološko analizo zase ali svoje najbližje na info.sangrila@gmail.com. Cena za eno osebo je 56 €, pri več analizah vam dam popust po dogovoru. Od vas potrebujem za numerološko analizo vaše ime, morebitni vzdevek, priimek, datum in uro rojstva ter hišno številko.

Zelo pomembno je tudi vedeti kako usmerjati vašega otroka, saj če ima talent za umetnost, vi pa ga usmerjate v naravoslovje, bo otrok nesrečen in neuspešen.

Zelo priporočljivo se je posvetovati z numerologom glede izbire imena za še nerojenega otroka, saj s to odločitvijo vi daste otroku najmočnejše darilo, ki si ga sploh lahko zamislite.

Comments are closed.