Illuminati vladarji sveta

Članek je bil objavljen 15. 12. 2011 v reviji Šesti čut

SVET JE ODER

Leto 2011, ki se od nas počasi poslavlja, nam je ponudilo možnost rešitve iz nezavidljive ekonomske, družbene in moralne situacije. Že lani tak čas sem pisala in govorila o tem, da se bo letos zgodilo nekaj revolucij ter menjav v vladah po svetu in tudi doma, v Sloveniji.

Numerološko je namreč seštevek letnice 2011 vibracija števila 4, ki pomeni nenadne spremembe, revolucije, štirica prinaša potrese in pretrese, je pa tudi simbol za izume, izumitelje, znanost in še posebej visoko tehnologijo in napredek. Leto, ki nas zapušča, nam je prineslo vse to, začenši s potresom v najbolj tehnološko razviti državi na svetu – Japonski, prineslo je velike težave z jedrsko energijo, prineslo pa je tudi revolucije v Tuniziji, Egiptu, Libiji in še kje. Nenazadnje so se uresničile tudi moje napovedi po spremembah na političnem parketu v Sloveniji. Število 4 prinaša nove zamisli, gleda v prihodnost in drastično deluje takrat, ko tega ne pričakujemo. Nujne so spremembe, nujno je širjenje zavesti med ljudi, saj bomo le na tak način lahko vstopili v novo, boljše obdobje. To spreminjanje pa ne bo trajalo le eno leto. Čeprav bo leto 2012 vibriralo z boljšo frekvenco, to ne bo pomagalo tistim ljudem in firmam, ki si še vedno zatiskajo oči in vztrajajo pri zastarelem razmišljanju. Le tisti, ki so si letos rekli, da želijo postati boljši in naprednejši, tisti, ki so za to tudi nekaj naredili, ki so vložili v spremembe svoj čas in denar, le-ti si bodo v letu 2012 že lahko oddahnili. 2012 da seštevek 5, ki je odprto število, je simbol komunikacije, literature, potovanj in kar je najpomembnejše, predstavlja brezskrbnost. In kaj lahko storite tisti, ki ste se šele danes odločili, da želite narediti nekaj dobrega zase? Odprite svoj um in odprite srce, kajti odkrila vam bom resnice, ki jih je težko sprejeti, vendar resnica boli in človek je včasih raje neveden, kot da se sooči z realnostjo. Kaj je pripeljalo svet v takšno krizo vrednot? Pohlep.

Vsi mediji so polni besed o koncu sveta leta 2012. Lahko ste brez skrbi, naša ljuba Zemlja bo še vedno krožila okrog Sonca, vendar KONEC SVETA pomeni konec tistega zastarelega mišljenja, ki je vsepovsod prisotno. Pomeni, da bo človeštvo spoznalo resnico, ki nam bo omogočila napredek v osebnostnem razvoju. Konec bo s tistimi vladami, podjetji in tudi s posamezniki, ki se bodo še vedno oklepali preteklosti, ki bodo razmišljali, da je bolje ostati na Titaniku, ne bodo pa videli, da jih čaka rešilni čoln. Že nekaj let se nahajamo v prehodnem obdobju med dvema (astrološkima) dobama. Doba Rib se je pričela z začetkom našega štetja, doba ali kozmični mesec traja 2155 let. Da prepotuje naše osončje vso galaksijo potrebuje za to 25.860 let. In ravno tej letnici se nezadržno približujemo. Doba Rib pomeni najšibkejšo radiacijo, doba Vodnarja, v katero vstopamo, pa pomeni najmočnejšo radiacijo. To prehodno obdobje, v katerem smo, imenujemo Kali Yuga, to je doba konflikta in greha. To je doba blišča na eni in bede na drugi strani. Vsi prehodi dob so prinesli politične, verske, družbene in geološke preobrate velikih razsežnosti. Čas prehoda iz stare v novo dobo se po mezopotamskih učenjih imenuje trojni »dvojni korak Marduka«, ki traja 168 let, na sredi katerega naj bi ILU žarek, božanski žarek, dosegel Zemljo. Ravno to močno energijo že čutimo in podzavestno vemo, da se dogaja nekaj velikega. Še posebno zelo senzitivni ljudje tudi opozarjajo in svetujejo ljudem, da je dobro sneti mavrična očala in odpreti srce, kajti v srcu je velika moč. Srce ima izredno močno elektromagnetno valovanje, saj proizvaja stokrat močnejše električno in kar pettisočkrat močnejše magnetno polje kot naši možgani. Dobro bi bilo reči, da razmišljajte s srcem.

Zdaj, ko veste, v kako pomembnem času živimo, vam naj opišem, zakaj smo se sploh znašli v takšnem stanju, ko so ljudje polni žalosti, obupa, skrbi, strahu, jeze in bolezni. Kot sem že na začetku omenila, je pohlep tisti, ki nas je pripeljal tako daleč. Toda tukaj mislim na pohlep peščice ljudi, ki imajo v rokah izredno moč, s katero nadvladujejo ves svet. Delujejo iz ozadja, iz sence, izza zavese, na oder pa pošiljajo »mogočne« svetovne politike, za katere večina meni, da so glavni akterji v politiki.

Leta 1773 je evropsko črno plemstvo v Frankfurtu na Judenstrasse izdelalo načrt za svetovno vlado, z angleščino kot svetovnim jezikom. Do tega cilja nameravajo priti preko treh svetovnih vojn, načrt pa je zgrajen na STRAHU, REVŠČINI IN SLABOSTI LJUDI. Že takrat so bili in so danes ti ljudje člani prostozidarjev. V prostozidarstvu obstaja več stopenj, vendar le člani, ki so v najvišjih stopnjah, so seznanjeni s tem načrtom. Najvplivnejši so na 33. stopnji, peščica pa je iniciirana na najvišjo stopnjo Iluminatov (po protokolu 11). Naj povem, da so bili ustanovitelji ZDA prostozidarji in kar tretjina ameriških predsednikov je prostozidarjev. Najvplivnejši pa so bankirji iz družin: Rockefeller, Morgan, Warburg in Rothschild. Oni upravljajo z denarjem preko Centralne banke. Oni so leta 1933 ukinili zlati standard, torej protivrednost tiskanega denarja v zlatu. Denar je sedaj brezvreden papir in ga tiskajo toliko, kolikor ga države potrebujejo. Vendar pa ti dominantni ljudje natisnjen denar posojajo za visoke obresti. Poleg tega je njihov cilj, da bi države potrebovale veliko denarja, saj bi s tem posameznikom prineslo visoke obresti. Ker obvladujejo Centralno banko, obvladujejo vso svetovno gospodarstvo, tako da vodijo in kontrolirajo svetovne vlade. Iluminati preko mednarodnih bankirjev držijo svet v svojih rokah. Njihovo glavno sredstvo kontrole so državni dolgovi. Da pa ne bi svetovna družba prišla v zlato dobo, kjer bi bilo ljudem udobno in brezskrbno, ustvarjajo konfliktna žarišča na različnih koncih zemeljske oble, potem pa prodajo obema stranema orožje. Njim je vseeno, kdo je dober in kdo naj zmaga, saj jim je bistven le profit. Če financirajo v vojni obe strani in jima še dobavljajo orožje, res morajo biti zmagovalci. (To je želel preprečiti Lincoln in so ga dali ubiti). Ko je vojne konec, pa države potrebujejo denar za obnovo in rast gospodarstva in zopet morajo dobiti posojila. Če ne bi bilo vojn, ne bi bilo uničenja, če ni uničenja, ni kaj popravljati. Zato pa tem ljudem izza zavese ni v interesu mir in blagostanje ljudi, saj od tega nimajo nič. Oni obvladujejo prebivalstvo le, če je to revno, nevedno in prestrašeno. Za svoj cilj uporabljajo prav vse inštitucije. So člani te ali one organizacije, vendar le zato, da ovirajo določene raziskave, da onemogočajo preveč radovedne in jih speljejo na napačno sled. Okoriščajo pa se z vsemi, ki jim lahko koristijo. Theodor Roosvelt, 26. predsednik ZDA, je med volilno kampanjo leta 1912 dejal: «Izza vidne vlade deluje nevidna vlada, ki sedi na prestolu, ki ljudem ne dolguje nobene zvestobe in ne priznava nobene odgovornosti. Uničiti nevidno vlado, izničiti brezbožno zvezo med pokvarjenim poslom in pokvarjeno politiko, je naloga državnika.«

Kako nas obvladujejo? Vedeti moramo, da vse stvari, katerim namenjamo našo pozornost, rastejo. Če razmišljamo o neplačanih položnicah, se ta kup kopiči. Če razmišljamo o težavah, je težav vse več; če razmišljamo o tem, kako smo ubogi in bolni, smo vse bolj ubogi in bolni; če pa razmišljamo o zdravju in sreči, imamo vedno več zdravja in sreče. To so naravne, univerzalne zakonitosti, ki delujejo vedno in povsod. Torej, kam namenjamo večino časa svojo pozornost? Velik del razvitega sveta jo usmerja v gledanje televizije, poslušanje radia, branje časopisov in internetnih portalov. Kaj pa nam ti mediji posredujejo? Kakšne informacije gledamo, poslušamo, beremo? Nenehno nas dan za dnem bombardirajo z negativnostmi. Zjutraj, ko se zbudimo in prižgemo radio, slišimo črno kroniko, ko pogledamo časopis, nam je že slabo, ko vidimo, kdo je koga in na kakšen način ubil, oropal, posilil …; na TV gledamo nasilne, grozljive filme, nadaljevanke so, ali z odvetniki, ki se ukvarjajo s kriminalci, z zdravniki, ki se ukvarjajo s poškodovanimi ali hudo bolnimi bolniki, največ pa je nadaljevank, v katerih se razrešujejo umori, kraje, ugrabitve in sploh vse iz črne kronike. Kje so filmi, ki bi nas nasmejali, kje so lahkotne teme, zaradi katerih bi se ljudje dobro počutili in bi se v nas sproščali hormoni sreče? Dan za dnem, leto za letom nas obkrožajo le informacije o vojnah, politiki, grozotah, težavah, revščini, lakoti, nesrečah. V nas sejejo strah in to z namenom, da bi nas na ta način imeli v oblasti. Potem nam prikazujejo oglase, ki nam ponujajo lepoto, počitnice, avtomobile, preko reklam nam govorijo, kako moramo prati perilo in kako mora dišati naše stanovanje. Mar ni to pranje naših možganov? Gledamo v TV, kot da smo hipnotizirani in postajamo vse agresivnejši in depresivnejši, saj ne moremo imeti vsega, kar nam ponujajo v oglasih in nadaljevankah. Televizija je najbolj prikladna za obvladovanje našega mnenja. Kako moramo misliti, kaj moramo početi, kako izgledati, kaj moramo imeti, da bomo IN, kateri politični usmeritvi slediti. Tiste najbolj gledane televizijske oddaje pa opremijo še z izjemno nizkimi frekvencami (ELF), ki na naše možgane delujejo prav hipnotično. Povzročajo tudi glavobol, slabosti, motnje spanja, utrujenost, razdražljivost, strah, zmanjšanje intelektualnih sposobnosti, rak … TV ni resnica, je cirkus in je propaganda in to z namenom, da bomo razmišljali tako, kot si oni želijo. Nočejo našega kritičnega razmišljanja, nočejo, da bi bili ljudje seznanjeni z dejanskim stanjem, da bi videli svet v realnosti in nočejo, da bi mi vsi postali srečni, zdravi in bogati. Že desetletja vplivajo na poslušalce določenih pesmi z visoko frekvenčnimi posnetki. Pri visokofrekvenčnem snemanju je sporočilo dodano pri takih frekvencah, da ga uho ne sliši, podzavest pa jih še vedno razume. Sporočilo, ki ga dodajo pa je, seveda, destruktivno. Na ta način želijo obvladati tudi mladino, saj dobro vedo, da imajo s tem v oblasti prihodnost.

Zaradi njih imamo hrano, ki je vse bolj plastična, zastrupljena in ki vsebuje gensko spremenjene organizme (paradižnik z geni podgan). Zaradi njih uničimo vsako leto 1% obdelovalne zemlje, zaradi njih je narava zastrupljena in prekrita s plastiko, zaradi njih so revščina, žalost in bolezni. Zaradi njih je človeštvo v strahu pred novimi boleznimi. Vseeno pa ptičja in prašičja gripa, ki sta bili lansirani, nista bili tako učinkoviti, da bi bili zadovoljni. Sedem milijard ljudi je po njihovem mnenju previsoka številka, zato nas nameravajo na svoj način prepoloviti. Pri tem imajo v oblasti farmacevtske družbe, pri prehrani pa Monsanto. Ko boste slišali, da bi ljudje lahko imeli v sebi čipe, ki bi nam koristili tako glede zdravja, bančnih transakcij in sledljivosti, takrat boste vedeli, da se njihov načrt uresničuje. Ko boste slišali, da se nameravajo po evropskem vzoru združiti ZDA, Kanada in Mehika in da bodo imeli skupno valuto Amero, potem se boste spomnili na moje besede. Načrt Iluminatov je imeti ameriško, evropsko, afriško in azijsko združenje, vsa ta združenja pa želijo združiti v eno samo – One World Goverment, da bi imeli eno banko, eno vojsko, skratka, en center moči. S tem bi imeli absolutno kontrolo nad ljudmi.

Zdaj pa smo prišli do vprašanja, kaj lahko ljudje naredimo, da jim preprečimo njihov načrt. Ozdravimo se odvisnosti od gledanja televizije, nehajmo poslušati negativnosti po radiu, ne kupujmo več časopisov in revij, ki nas silijo v črne misli. Bodimo kritični in se odločimo za pozitivno stran, za svetlobo, ki bo premagala temo – Iluminate. Mi smo tisti, ki lahko rečemo NE, mi lahko ugasnemo TV, radio. Začnimo usmerjati svoje misli v naše otroke, v naravo, v resnico, v dobroto, v ljubezen. Bodimo mi angeli, dobri ljudje, ki širijo svetlobo. Smejmo se in pomagajmo drug drugemu. Bodimo hvaležni za vse dobro, kar se nam dogaja, iz slabih izkušenj pa se učimo in ne ponavljajmo napak. Odpuščajmo in ne premlevajmo preteklosti, saj je že minila. Živeti moramo za ta trenutek in si zamislimo ter občutimo takšno prihodnost, ki si jo želimo. Kaj bomo doživeli v prihodnosti je odvisno od tega, o čem pravkar razmišljamo. Naj bo današnji sestavek tista iskrica, ki vam bo prinesla novo spoznanje. Želim vam, da boste od zdaj naprej videli svet v novi luči in da boste pogumni ter odločni v tej revoluciji brez širjenja negativnih sporočil.

Comments are closed.