LETNI HOROSKOP 2022

OVEN

V vsem letu, ki je pred nami, bo pomembno, da delate to, kar radi počnete, ker če s službo/delom niste zadovoljni, boste težili k temu, da najdete takšno delo in okolje, v katerem se boste dobro počutili. Poleg tega boste vse leto imeli tudi test glede financ, kako ste uspešni pri svoji osebni bilanci, ali porabite več kot zaslužite ali pa nekaj le privarčujete. Če do aprila ne boste finančnega testa opravili, vas bo v to aprila prisilil sončni mrk. Super obdobje pa se za vas pričenja 11. maja, ko bo v vaše znamenje vstopil Jupiter in vam pričel prinašati srečo. Zacveteli boste tako kot bo cvetoča tudi narava. Od sredine maja se vam lahko krepko izboljšajo finance, poleg tega boste bolj povezani s sabo, bolj intimni boste s partnerjem in predvsem boste bolj globoko čutili. Med septembrom in novembrom bo sila pomembno, da govorite to, kar mislite in veste, da je resnica. Morda boste v kaj investirali ali pa bo kdo začutil vaš potencial in investiral v vas. In čeprav se bo konec oktobra Jupiter spet poslovil od vašega znamenja, boste imeli srečo na svoji strani. Novembra in decembra, ker bo Mars retrograden, dokončajte projekte in ne pričenjajte z novimi. To bo čas, ko se dajte umiriti in imejte fokus na to, kaj je sedaj in kaj je resnično. Vedite, da ste točno tam, kjer morate biti.

BIK

Januarja boste še vedno imeli nalogo, da vzljubite denar na tisti pravi način, ko ne hlepite po njemu, ko ga ne preklinjate takrat, ko ga nimate in ga pričnete samo imeti radi, ker je denar energija in vi si energije želite in se zanjo zahvaljujete. Vaša ljubezenska zveza bo tudi potrebovala pozornost in če v zvezi niste zadovoljni, se morda ne boste več borili zanjo. V tem letu bo pri vas najpomembnejša povezava vi in drugi – kaj čutite vi, kaj pričakujete od drugih in kaj drugi pričakujejo od vas. Kaj dajete in kaj prejemate. V letu 2022 se tega ne boste prenehali spraševati, to bo potekalo ves čas, še posebno od aprila dalje. V vašem mesecu maju boste dobili pomoč nevidnih sil, ki bodo ob vas ostale do konca oktobra. To bo tudi čas za poglabljanje vase in meditiranje. Med septembrom in novembrom vam bo vseeno, kaj ljudje mislijo, pomembno vam bo vaše mišljenje in vaši občutki. Nenavadni boste, napredni in tudi revolucionarni. Za samske bo to leto, ko lahko najdete sorodno dušo. Konec leta, še posebno novembra in decembra bo za vas čas za načrtovanje prihodnosti in tudi za razmislek o vrednotah. Ponovno boste dobili lekcijo o denarju, ker se je morate naučiti in če vam bo padla samozavest, se samo spomnite, da skrivate v sebi velik zaklad.

DVOJČKA

Začetek leta ne bo toliko za akcijo kot za nežno poglobitev vase in si priznati, k čemu želite težiti. Najprej si odgovorite, naredite načrt in šele nato vžgite vse motorje. Še posebno januarja bo potrebno preudarno delati s financami in se tudi s partnerjem pogovoriti na iskren način. Ne pometajte pod preprogo, če vam nekaj v vajinem odnosu ni všeč, povejte mu in razrešita vse dileme. Karkoli se bo v vas kopičilo in zastajalo, pa naj bodo to strahovi, skrbi, jeza ali zamere, to bo prišlo aprila na površje, vendar bo pri tem prizadelo tudi vas, zato je bolje, da do aprila delate intenzivno na svoji osebni rasti. Seveda je treba rasti vsak dan znova, ampak začetek leta vas bo v to usmerjal z nevidnimi smernicami. Med majem in oktobrom boste družabni, povezovali se boste, imeli pa boste tudi velikopotezne načrte. Poleg tega boste lažje zadihali, delo vam bo lepo teklo in več boste naredili za svoje zdravje. Jeseni boste imeli močno željo po svobodi, a omejevale vas bodo obveznosti. Takrat se prepustite in ne pospešujte samih sebe. Zaupajte si, a vedite, da bo dobro do novembra dokončati kakšen projekt, ki si ga boste spomladi zadali. V zadnjih dveh mesecih novega leta pazite na svojo življenjsko energijo, ne trosite je po nepotrebnem, da boste v drugi polovici decembra snovali načrte za naprej. Leto 2022 bo za vas zunanja refleksija vaše notranjosti, zato delajte na slednji.

RAK

Leto se bo pričelo s fokusom na odnose. V teh odnosih bo dobro, da boste zadovoljni s sabo, a da boste tudi vsak dan vsaj malo boljši kot ste bili prejšnji dan. Če vam bo to uspevalo, boste konec leta mojstri odnosov in boste imeli pozitivne odgovore glede tega, kako ste srečni v življenju, vedeli boste, kaj pričakujete od drugih in kaj drugi pričakujejo od vas. Zato odprite srce in zaupajte. Vse leto, še posebno od aprila dalje, bodo energije dobre za družabno življenje, za nova poznanstva, za prebujanje vaših spečih želja. Čutili boste, da morate v akcijo, če želite živeti bolj kvalitetno. K temu spada tudi vaš uspeh pri delu in če boste tam zadovoljni, boste imeli tudi v prostem času več iskric v očeh, te pa bodo spreminjale na bolje tudi druge ljudi. Glede dela boste imeli od maja do novembra odlične možnosti napredka in s tem zadovoljstva. Učili se boste, več si boste upali in bolj boste optimistični. Marsikdo med vami lahko spremeni svojo poslovno pot. Od maja do oktobra bo tudi dober čas za ljubezen, za igrivost, za obisk gledališča in za drobne radosti, ki jih je bilo v preteklih letih premalo. Jeseni bo tudi čas za osvoboditev tistih omejitev, ki ste si jih sami postavili, ne le drugi. Bolj kot si boste zaupali, bolj kot boste poslušali notranji glas, boljše bo potekalo leto 2022. Boste videli, da bo v vas kreativnost, ki pa ji ne pustite zaspati.

LEV

Vaša podzavest vas bo v začetku leta usmerjala bolj glasno in vam bo govorila, da se bolj zavedajte, kako upravljate s časom, kam vam vsak dan bežijo minute ali ure in kaj bi lahko v tem času naredili zase, če ne bi metali časa v smeti. Zavedajte se tudi, kaj delate za svoje dobro fizično počutje, kaj jeste, koliko jeste, ali športate, kakšne misli imate v glavi, kako spite … Pomembno je, da vse skrito v sebi ozavestite, si priznate in po potrebi spremenite slabe razvade v dobre. Se pa tudi vprašajte, kaj delate v dobro drugih in če je tega premalo, delajte v novem letu tega več. Bo pa april za vas poseben mesec, saj boste pod žarometi, ki bodo usmerjeni v vašo kariero. Ne skrivajte se, temveč stopite iz sence in naredite veliko več za to, da vas bodo ljudje prepoznali, da bodo videli, kaj počnete, ne bodite skromni, pač pa samozavestni. Maj vam bo naklonjen za vsakršno izobraževanje, za duhovno popotovanje in tudi za fizična potovanja. Ta maj pa bo trajal do konca leta. To bo tudi čas, ko bo dobro krepiti čustva, pozabljati in odpuščati, to bo čas za pogovore v družini, za marsikoga bodo meseci od maja do konca leta ugodni za selitev ali za renovacijo doma. V letu 2022 boste dobivali teste glede tega, kako ste zadovoljni glede kariere in domačih odnosov, koliko časa boste namenjali delu in koliko vašim najbližjim. Novembra in decembra bo dober čas za investicije ali da bo imel vaš partner srečo s financami, ne bo pa to čas za pričetek nečesa novega. To naj bo čas umiritve in nežnosti do sebe in drugih.

DEVICA

Za novo leto si vsi želimo sreče in zdravja, vi pa se boste vprašali, ali je v vašem življenju dovolj radosti in kaj narediti, da bi je bilo več. Koliko ljubezni je v vašem življenju, koliko kreativnosti, kako privabljate denar in ljubezen in kaj delate, ko denar in ljubezen odtekata. Vsa ta vprašanja vas bodo popeljala v iskanje resnice, kar bo zahtevalo študij, zato berite in se učite, ker to leto vam je sila naklonjeno za pridobivanje novih znanj. Še posebno aprila vas bodo energije popeljale v raziskovanje, lahko bo za marsikoga poleg duhovnega potovanja tudi potovanje z letalom nekam daleč. Maja pa se boste zavedli, da lahko odgovore najdete tudi doma in ni treba prepotovati pol sveta, da bi odkrili resnico. Vprašajte se, kaj vas dviguje, kaj je tisto, zaradi česar vam zaigra srce, kdo je tisti, ki vam ogreje srce. Ja, srce je tisti organ, ki je najpomembnejši. Od maja do konca oktobra vam bo čas naklonjen tudi za investicije ali pa bo nekdo spoznal, da ste vi tisti, v katere je dobro vlagati. November in december bosta meseca dobra za odnose, za toplino, za marsikoga bo to tudi pričetek nove službe. Bosta pa to meseca, ko ne boste tako zelo aktivni, pač pa se boste umirili, se bolj povezali z žensko energijo, ki jo imamo vsi, tako ženske kot moški in ko boste počasi dokončali naloge, ki ste si jih v začetku leta zadali.

TEHTNICA

Kaj imate, česa si ne želite, s kom živite, kako živite tam, kjer živite … Vsa ta vprašanja bodo v vas, ko se bo novo leto pričelo in se ne bodo kar tako končala. Odgovorite si nanje vsaj do sredine februarja. Boste pa imeli vse mesece od aprila dalje lekcije, ki vas bodo učile o vrednotah, o tem, kaj čutite, ali ste dovolj samozavestni, koliko denarja imate, koliko pa bi ga radi imeli, ali je denar pomemben za vašo samozavest … Sedanja družba ima krizo vrednot, nekateri o tem ne razmišljajo, vi pa boste, in to vse leto. Tega ne boste pozabili niti takrat, ko vam bo Jupiter pripravljal lepa presenečenje glede odnosov. To bo vse od maja do konca oktobra. V tem času lahko vašo ljubezensko zvezo premaknete na višjo raven, nekateri se boste poročili, drugi boste partnerja gledali z novimi očmi, ker se boste bolj povezali z njim. Ne bo vam več toliko pomembno, kaj imata, pač pa, kaj čutita drug do drugega, koliko sta pomembna drug drugemu. Sicer lahko pride tudi negativen odgovor, a bolje je, da odgovor pride kot pa da ne pride. Samskim bo tudi bolj pomembno, da najdejo nekoga, ki bo njihova duša dvojčica. Za marsikoga bo to čas novih poslovnih povezovanj. Od maja do konca leta boste veliko bolj pokazali svoje talente in sposobnosti, kar bo pripomoglo, da boste dobili dodaten vir prihodka. Zadnja dva meseca bo idealen čas za umiritev, odprite se intuiciji, naj vas vodi.

ŠKORPIJON

V letu 2022 boste imeli moč, ki bo izvirala iz vas. To bo močno leto vaše transformacije, velike spremembe boste doživljali, vemo pa, da spremembe s sabo prinašajo tudi stres, kadar se jim upiramo, zato se jim ne upirajte, pač pa pljujte s tokom. V tem letu bo sila važno, v kakšni družbi boste, zato izbirajte optimistične in pozitivno naravnane ljudi, tistih temnih se pa izognite. Ne boste želeli poslušati ljudi, ki bodo godrnjali, ki se bodo pritoževali in ki se bodo imeli za žrtev. Če boste slučajno v družbi s takšnimi, boste morali biti izredno močni, da ne boste potegnili vase njihovo temo. V letu 2022 boste imeli pred očmi vrednote, še posebno v začetku leta boste o njih več razmišljali in ljudem tudi povedali, da se je dobro spremeniti in občutiti hvaležnost. Z aprilom se za vas pričenja obdobje, ki bo trajalo vse preostale mesece leta, ko bodo sila pomembni vsi odnosi, tako osebni kot poslovni. Marsikdo bo sklenil novo poslovno pogodbo, marsikdo pa lahko napreduje v ljubezenski zvezi. Od maja boste več delali, a tudi boste več delali na zdravju, predvsem pa boste postajali novi vi, bolj odločni, močnejši in modrejši. To bo dobro, ker bodo izzvana vaša čustva in vaša želja po svobodi bo večja kot kadarkoli prej. Želeli si boste biti nasmejani, brezskrbni, rastli boste kot osebnost in zato se bo marsikaj magičnega tudi dogajalo. Če drugi ne bodo rastli z vami, bo to njihova izguba. V zadnjih dveh mesecih akumulirajte svojo energijo, da boste v letu 2023 naredili tisti preboj, ki ga že dolgo čakate.

STRELEC

Leto se bo pričelo z zavedanjem, da je v vas toliko sposobnosti, toliko talentov in veščin, ki jih je treba izkoristiti v vaše dobro in v dobro skupnosti, da si boste morali kar vzeti čas za planiranje svojega časa. J Znali boste tudi poiskati možnosti dodatnega zaslužka, cenili boste ljudi, ki so vas učili in veliko tudi naučili, pomembne vam bodo vrednote, ki smo jih vsi malce pozabili in radi boste imeli tudi denar. Prav odnos do denarja bo pomemben. Ne grdo misliti in govoriti o njem, imejte ga radi in se zanj zahvaljujte ko ga prejmete in tudi ko plačujete. Ne veste, kako pomembna lekcija je to, ker v tem letu lahko privabite bogastvo. Privabite pa ga lahko s pravim odnosom do denarja. Pravi odnos pa imejte tudi do zdravja, ki tudi spada med vrednote. Delajte na zdravem načinu življenja prav vse leto. Se pa od aprila dalje kažejo možnosti nove službe ali napredovanja v obstoječi. Nekaj bo prišlo, kar vas bo presenetilo. Mogoče bo najboljša stvar leta 2022 ta, da se bo vaš vladar Jupiter maja premaknil v Ovna, kar vam bo prineslo več notranjega veselja, več sproščenosti in ljubezni. To bo trajalo do konca oktobra. Vse leto boste tudi čutili, kako je, če je zdrav duh v zdravem telesu ali drugače rečeno, kako doseči, da bo duh zdrav in da bo tudi telo zdravo. Zadnja dva meseca pa bodite pozorni na odnose, ne silite nikogar v nobene odločitve ali reakcije. Opazujte, kaj v odnosih deluje, kako reagirate na razne izzive, koliko je v vas jeze, dvomov in bodite mirni.

KOZOROG

V novem letu boste imeli priložnost spremeniti svoje življenje na bolje, spremenite lahko tisto področje svojega življenja, ki najbolj potrebuje transformacijo. To moč boste imeli, tudi voljo in disciplino. Leto se bo pričelo z retrogradno Venero v vašem znamenju in če se boste znali bolj prepustiti v ljubezni, vam bo ta bolj cvetela. Vprašajte se tudi, koliko radi se imate in če se nimate dovolj, bo bolečina prišla na površje, da jo boste lahko pozdravili. Kaj vam pomeni ljubezen, kaj odnosi, koliko zanje naredite in koliko mislite, da se za dobre odnose potrudijo drugi? Če menite, da bo dobro v ljubezni napredovati, vam bo aprilski mrk pri tem pomagal, potem pa še novembrski, zato bo to leto, ko se bo veliko vrtelo okrog ljubezni do drugih in ljubezni do vas. Če nameravate odpreti podjetje, bo letos tudi čas za to. Od maja dalje se bo nekaj v družini povečalo, mogoče bo to večje število članov, mogoče boste zgradili prizidek, navsezadnje pa so to lahko samo bolj optimistične misli in večja varnost, večja čustvena stabilnost. Letos bo dobra možnost, da dvignete svojo frekvenco. Jeseni bo dobro imeti več fokusa na varčevanje, ker bo zlahka denar odtekal v prevelikih količinah. Ampak to bo tudi čas druženj s tistimi, ki so vam podobni v razmišljanju. Novembra in decembra boste morali več delati na zdravju, bodite telesno fleksibilni in akumulirajte energijo. V službi utegne priti do zanimivih preobratov.

VODNAR

Leto se bo pričelo z vprašanji, kaj vam je v življenju pomembno, koliko notranjega miru je v vas, katere vrednote so tiste, ki so na prvih mestih. Marec pa bo mesec vaše moči, aprila pa se bo pričelo novo obdobje, ko boste širili krog svoje družine, lahko bo to družina podobnih duš, nekaj velikega, globokega, kar vas bo navdajalo z zadovoljstvom. Povezovali se boste z ljudmi in ta povezanost bo globlja kot kadarkoli prej, vsaj za vas, ker boste čutili drugače, kot da bi se v vas odprl kanal razumevanja vsega in ljubezni do vseh. Potem pa vas bo življenje zapeljalo na pot, kjer bo prišla do izraza vaša kreativnost. Če sedaj ne uživate v svojem delu, poskrbite, da boste pričeli delati nekaj drugega, tisto, kar vas bo izpopolnjevalo. Od aprila do konca leta bo čas za to, da menjate službo ali pričnete s samostojnim poslom, seveda, če sedaj pri delu niste srečni. Vaši potenciali in sposobnosti se naj odpro kot krila, ki vas bodo odnesla daleč in visoko. Pokažite kaj znate, ne pustite, da vaši talenti strohnijo v kleti. Tudi Jupiter, ki se bo maja premaknil v področje vašega razmišljanja, znanja, širjenja  znanja, vam bo pomagal, da boste znali tudi povedati in prodati svoje znanje. Jeseni boste morali imeti ravnovesje med redom, disciplino in spontanostjo, med starim in novim, bo pa vaša družina takrat zahtevala od vas spremembe in bo morala priti neka odločitev. Glede ljubezenske zveze konec leta ne ukrepajte prenaglo, bodite potrpežljivi in se posvečajte tako delu kot tudi vašim dragim, ker bo tako leto za vas uspešno.

RIBI

Leto se bo pričelo s premalo druženja, vi pa si ga boste močno želeli, zato se lahko zaradi tega počutite jezni. Ampak povezujete se lahko tudi preko interneta, če ne gre drugače in ravno internet vam bo v začetku leta prinesel neke informacije, ki vam bodo koristile, lahko lansirate spletno stran, vendar ne takrat, ko bo Merkur retrograden. Bosta pa januar in februar meseca, ko lahko objavljate svoje misli na internetu, napišete, kakšne vrednote so tiste, ki so za vas pomembne, naj se vam pri dobrih mislih pridružijo tudi drugi enako misleči ljudje. Letos se boste učili, komunicirali, potovali, širili obzorja, lahko diplomirate, magistrirate … Vaše sanje se lahko uresničijo, samo upajte si sanjati in se nato odločite, da boste te sanje manifestirali. Do 11. maja vam bo Jupiter pomagal pri vaši osebni rasti, dajal vam bo pogum in optimizem, potem pa vam bo do konca oktobra pomagal pri denarju in zadnja dva meseca vas bo znova opogumljal, da si upajte poseči po zvezdah. V novem letu lahko svoje sposobnosti okrepite in se podate bolj odločno po tisto plačilo, ki ga od Univerzuma že dolgo čakate. Ne omejujte se, sploh ne konec leta, delajte to, kar vas veseli. Ne skrbite, kaj drugi mislijo ali govorijo o vas in pazite na svojo energijo in je ne poklanjajte naokrog. Morda si boste zaželeli spremeniti kraj bivanja. Predvsem pa se čim več sprašujte zato, ker si boste tako lahko dali veliko odgovorov.

Comments are closed.