JUPITER V RIBI

Jupiter, planet obilja, rasti, sreče, optimizma, raziskovanja, uživanja, višjega uma … se bo 29. 12. 2021 ob 5.10 uri premaknil iz Vodnarja v Ribi. V tem znamenju je bil leta 2021 tudi med majem in julijem, zdaj pa bo v tem znamenju do 11. 5. 2022 in potem spet od 28. 10. do 20. 12. 2022, ko bo znamenje Ribi zapustil za dolgih enajst let.

Jupiter v Ribi bo v nas bolj prebujal zavedanje o BITI ne pa o IMETI.

Znamenje Ribi govori o intuiciji, močnih in globokih čustvih, o EMPATIJI, ko bo dobro, da bomo bolj verjeli, da bomo imeli zaupanje v tem kaosu, ki smo si ga sami ustvarili. Sočutje je energija srca, a pomeni tudi iluzije, zmedo, izdajo, droge in druge odvisnosti. Pri Ribah govorimo ali o resnici ali pa o nerealnem pogledu na življenje zaradi slabo postavljenih planetov, še posebno Neptuna. Kadar Neptun osebo popelje nad oblake, se mora zgoditi nekaj, kar osebo privede zopet nazaj, da se pogleda v sedanjosti na realističen način. (Rdeča pilula v Matrici).

Pomembno bo, da ne bomo »zabluzili« s čustvi in da ne bomo zasužnjili čustev z razumom. Prihajalo bo do lažnivih informacij, bo pa to čas za umetniško ustvarjanje. Neptun je tudi farmacija, Jupiter pa ji bo dal še polet.

Znamenju Ribi vladata Jupiter in Neptun. Neptun je v Ribi že od februarja 2012 in se bo od Rib poslovil leta 2026.

12. 4. 2022 bosta Jupiter in Neptun v eksaktni konjunkciji v Ribi. Oba vladarja tega znamenja sta redko tako postavljena, nazadnje sta bila oba skupaj v Ribi leta 1856.

Jupiter v Ribi želi od nas vizijo, da si zamislimo prihodnost, da jo vizualiziramo in manifestiramo. Zdaj imamo čas, da si zamislimo, kakšen svet želimo in potem v vesolje spustimo vibracije ljubezni in te želje.

Poglejte v svojih kartah, kje imate znamenje Ribi. Tam delujete na čustven način in česarkoli se Jupiter dotakne, to poveča, podeseteri, postoteri, razširi …

Če je znamenje Ribi

-       v 1. hiši, se boste razvijali, rastli, bolj se boste zavedali čustev in občutkov in zato boste bolj sočutni, prišla bo tudi modrost.

-       v 2. hiši, bo prišlo do prebujanja talentov, potencialov, sposobnosti, a boste tudi šli nazaj k osnovnim moralnim vrednotam. Prišle bodo možnosti za nov vir zaslužka, pazljivi pa bodite pri trošenju denarja, ker ga lahko trošite preveč optimistično.

-       v 3. hiši, boste veliko več komunicirali, tudi bolj boste prisluhnili sogovorniku in ga ne le razumeli, temveč tudi čutili.

-       v 4. hiši, bodo odnosi doma bolj mehki, nežnejši, bolj boste čutili potrebe drugega. To je lahko tudi širitev doma ali družine, ker se lahko napove nov družinski član ali pa na nek način dobite še eno hišo, v glavnem pa je to sreča v družini.

-       v 5. hiši, boste odkrivali svoje talente in boste izredno kreativni. Jupiter vam bo prinašal tudi srečo, veselje, ljubezen in radost z otroki.

-       v 6. hiši, boste imeli ogromno dela in raznih obveznosti. Pazite pa na zdravje, ker Jupiter res vse razširi, a če smo zdravi, smo zdravi dolgo časa, če pa smo bolni, nam Jupiter razširi bolezen.

-       v 7. hiši bo Jupiter dobro deloval na vse odnose. Vse več kontaktov z ljudmi boste imeli, več se boste pogovarjali, družili, sodelovali tudi poslovno in to je dobro, sami resnico bo treba vedno govoriti.

-       v 8. hiši boste raziskovali nevidne svetove, raziskovali in odkrivali skrivnosti, se poglabljali vase in raziskovali svojo notranjost. Če pa imate kakšne nejasnosti v zvezi s premoženjem, bo dobro to urediti (premoženje, ki ga imate s partnerjem, davki, zavarovalnine, vlaganja).

-       v 9. hiši boste nabirali znanje in tega bo veliko. To znanje boste morali začutiti in če ga boste, se boste vanj globoko potopili. Če pa imate kakšno zadevo na sodišču, se lahko zgodi, da se bo v zadevo vmešala kakšna priča, ki ne bo govorila resnice.

-       v 10. hiši je Jupiter sila dobrodošel. Ker pa v Ribah pomeni, da je treba poslušati intuicijo, se dajte vedno vprašati, ali je neka poslovna odločitev pravilna za vas. Vprašate in potem prisluhnete svojim občutkom.

-       v 11. hiši boste vabljeni in boste vabili na druženje prijatelje in znance. Življenje bo lepo, živahno, veliko se boste pogovarjali o zelo osebnih stvareh, predvsem pa bo to čas, ko bo dobro narediti kakšne specialne dolgoročne načrte, ki pa naj pridejo iz vašega srca.

-       v 12. hiši je Jupiter en tak angel varuh, zaščitnik in ker bo v Ribi, boste s tem angelom govorili na »brezbesedni« način. Z njim se boste pogovarjali v mislih, čutili boste njegovo prisotnost, zavedali se je boste in ta angel vas bo spremljal na vseh vaših poteh.

Comments are closed.