ZDA IN PLUTON

Zakaj bo imel Pluton letos tako močen vpliv na ZDA?

V času, ko so podpisali Deklaracijo neodvisnosti ZDA (to je bilo 4. 7. 1776 v Philadelphii ob 17:10 uri) je bil Pluton na 27°32´ Kozoroga (Ascendent 12° Strelca, Luna na 27° Vodnarja – svoboda). Pluton je bil v 2. hiši, kjer so tudi vrednote, za katere vemo, da so v sedanjem času v krizi oziroma se je naša civilizacija znašla v krizi vrednot. Ta Pluton je bil v opoziciji z retrogradnim Merkurjem v Raku in v trigonu z Neptunom.

Pluton potrebuje za pot okoli Sonca približno 248 let, enkrat leto dve manj, drugič več in kmalu bo znova prišel natančno na isto stopinjo in minuto kot je bil postavljen v času rojstva ZDA. To se bo zgodilo 20. 02. 2022 (zanimiv datum, kajne?). Ampak,  povrnimo se nazaj.

Letošnji sončni mrk 4. decembra je bil na Ascendentu ZDA, t.j. na 12 °Strelca.

Ves december sta/bosta Venera (ki je od 19. 12. 2021 retrogradna) in Pluton v konjunkciji in 24. decembra bosta v eksaktni konjunkciji, kar bo povzročilo, da bodo iz nas privrela močna čustva.

Na sveti večer bosta v eksaktni konjunkciji tudi Saturn in Uran. Preostale dneve do konca leta 2021 bo v konjunkciji s Plutonom in Venero še Merkur.

Polna luna, ki je bila 20. oktobra 2021 je tudi aktivirala to, 27° Plutona, ko je bila Luna na 27°Ovna, Sonce na 27° Tehtnice (natalni Pluton ZDA pa je na 27° Kozoroga), torej sama kardinalna znamenja, močna znamenja, udarna, glavna, ki želijo nekaj spremeniti na hiter in udaren način.

Lahko bi rekla, da se je ravno s polno luno začelo odpirati neko dogajanje, ki bo vidno naslednje leto. Nekateri bi rekli, da se je odprl portal in je skozenj pričela teči energija, katere posledice se bodo videle kmalu.

Ko se bo Pluton 20. 02. 2022 vrnil na svojo »rojstno« pozicijo, se bo sigurno nekaj dogajalo in to nekaj velikega. Kaj bo to, ne vemo, bo pa mogočno in bomo to vsi ljudje občutili. Takrat bosta tudi Venera in Mars v konjunkciji in bo tudi Pluton v lepem trigonu s severnim luninim vozlom. Bo pa Sonce s tem vozlom v kvadratu, Luna v Tehtnici bo v kvadratu z Venero in Marsom in bo v lepem trigonu s Saturnom. Ampak glavno besedo bo imel Pluton, planet transformacije, lahko uničenja starega, da se bo lahko rodilo novo. Ptič feniks je ta Pluton, feniks, ki se zažge, se dvigne iz pepela pomlajen in vitalen. Pluton predstavlja tudi atomsko energijo, predstavlja pa preporod. Nihče ne ve, kaj bo, bomo pametni spomladi.

2. in 3. 3. 2022 bodo v eksaktni konjunkciji, torej bodo premešali svoje energije in jih združili (vse na 27° Kozoroga) Pluton, Mars in Venera. Mars, bog vojne ni dober, če je zraven Plutona. Mi vsi bomo zdaj opazovalci. Vemo, da karkoli se dogaja v ZDA, vpliva slej kot prej tudi na nas. Najbolje pa bi bilo, če bi rekli, da se je tresla gora, rodila se je pa miš.

Comments are closed.