Sončni mrk 4. decembra 2021

Zadnji mrk tega leta in tudi zadnji mrk v dolgem devetletnem ciklu ko so bili mrki (tudi) v znamenju Strelec, se bo zgodil 4. decembra ob 8.42 na 12° 22´ Strelca. Ne bo viden iz Slovenije, videli pa ga bodo na jugu Avstralije, Afrike in Južne Amerike.

Strelčev entuziazem in zaupanje, da bo prišla lepša prihodnost, se bo sprostil ob tem mrku. Mrk vedno govori, da nekaj starega odhaja in da prihaja nekaj novega. Še kako potrebujemo to energijo prav zdaj! Znamenje Strelec govori tudi o resnici in pravici, zato naj le pride resnica na dan. Saj vemo, da samo Sonce, Luna in resnica ne ostanejo dolgo skriti. Strelec tudi išče znanje in ima pred očmi širšo sliko, zato bomo tudi mi prejeli informacijo oziroma se bomo videli, da smo sposobni narediti več kot si mislimo. Slovenci govorimo o tem, kako majhni smo, Zemljani govorimo o tem, kako majhen je naš planet. Kaj pa, če bomo le ugotovili, da nismo tako majhni in nepomembni, pač pa, da smo veliki, močni in da smo iskalci luči! Si upamo sanjati na veliko? Kje so naše meje? Zakaj bi bila meja nebo, če pa smo lahko brezmejni v svojih potovanjih, vizualizacijah, manifestacijah? Še imamo verigo okrog noge ali se zavedamo, da smo svobodni toliko, kolikor mislimo, da smo? Strelec je ognjeno spremenljivo znamenje, zato naj pride iz nas kreativnost.

Sončni mrk bo v inkonjunkciji z Uranom, ki bo na 11° Bika in bo takrat edini planet, ki bo retrograden. Ta Uran govori o varnosti, hrani, zemlji in Zemlji. Uran pa deluje nepredvidljivo in zahteva rešitve in to hitro ter na napreden način. Sicer bo tega Urana »učil« tudi Saturn, ki bo v znamenju Vodnar zahteval počasnejše ukrepanje, takšno, s premislekom, a vendarle na razsvetljen način. Saturn v Vodnarju ne zaupa preveč, sploh pa ne skupinam ljudi in vedno pomisli na to, kaj bi kdo od njega rad. Te energije bodo pomagale pri premagovanju strahov. Ker pa bo v času mrka Jupiter (ki vlada Strelcu) v kvadratu z Marsom v Škorpijonu, bodo demonstracije po svetu še bolj silovite, najbolj pa v Evropi. (Power To The People je pel John Lennon). Merkur bo tudi v Strelcu, Merkur, ki razmišlja, bo delal »nadgradnjo« v našem računalniku (v glavi) in bo glasno zahteval pravico, ampak se pri tem utegne pojaviti virus, ker Neptun bo še vedno v Ribi in bo prinašal zmedo, nejasnost in laži. Neptun je tudi farmacija. Nikakor pa se ne ujemimo v negativnosti in se redno sprašujmo, kaj je res in kaj ne, kaj se v resnici dogaja, kdo vleče vse niti in kam? Kakšne namere imajo ti, ki vlečejo niti?

Se že veselim tega mrka, ker bo ta uvod v naslednje mrke, ki bodo v Škorpijonu, to pa pomeni tisto pravo transformacijo, ki jo bomo sedaj pričeli.

Comments are closed.