TEČAJ NUMEROLOGIJE

Numerologijo je treba razumeti in začutiti. »Kako lahko vse to vidite iz številk?« me sprašujejo ljudje. 20 let sem že na poti, ki je prežeta z numerologijo in imam ogromno izkušenj, vsaj 15.000 analiz, a preden sem se pričela z numerologijo ukvarjati profesionalno, sem naredila polovico teh analiz, saj sem se morala prepričati, da numerologijo obvladam. Slednje pa sem ugotovila, ko sem prejemala povratne informacije in vprašanja iz začetka mojega današnjega pisanja.

Če ste radovedni,

če želite odkrivati skrivnosti,

če želite sami ugotavljati, kdo je vaš življenjski sopotnik, sorodnik, sosed, sodelavec,

če želite, ne nazadnje, ugotoviti, kdo ste vi, zakaj se vam dogaja to, kar se vam dogaja, kako je z vašimi odnosi, zdravjem, financami …,

če želite obvladati to veščino, to tehniko, s katero ugotavljamo, kakšne misli so v nas, kakšna so naša čustva in kako na osnovi teh reagiramo, potem bo za vas tečaj numerologije odlična odločitev!

Na tečaju se bomo naučili:

-       kaj je numerologija (zgodovina numerologije, kako jo razložimo, kdo jo je in jo uporablja, kje si z njo lahko pomagamo)

-       učenje o vibracijah od 1 do 9

-       učenje o planetih z astrološkega vidika

-       učenje o vibracijah dvomestnih števil

-       učenje o tem, kaj pomenijo posamezne vibracije v naših analizah stanja (genetika, matrica, vizija, skriti ključ)

-       kako naredimo numerološko analizo stanja

-       vsako srečanje bom tudi odgovarjala na vaša vprašanja.

Če ste začutili, da je to nekaj pravega za vas, potem se prijavite na 27-urni online tečaj s pričetkom v sredo, 6. 10. 2021 ob 19. uri.

Informativno srečanje (neobvezno) bomo imeli v torek, 28. 9. 2021 ob 19. uri. Takrat me lahko vprašate karkoli vas bo zanimalo glede tečaja.

Po opravljenem tečaju prejmete potrdilo, da ste tečaj opravili. Kdor pa bo želel še več znanja, bom organizirala nadaljevalni tečaj, ki bo verjetno tudi potekal online, seveda bo to odvisno od zdravstvenih razmer.

Cena 27-urnega tečaja znaša 780 evrov, tokrat pa bo za vas 490 evrov in še na dva obroka ga lahko plačate.

Prijave in vprašanja mi posredujte na elektronski naslov: romana.pogorelcnik@gmail.com ali

info.sangrila@gmail.com

Želim vam lepe, zdrave in srečne dni.

Comments are closed.