KAJ POMENI NAŠE IME

Članek je bil objavljen dne 6. 7. 2011 na spletnem portalu Ženska.si

KAJ POMENI NAŠE IME – KAKŠNO IME DATI OTROKU?

Kadar pogovor nanese na pomen ali izvor našega imena, smo ponosni, če naše ime govori o zelo dobri lastnosti, zgodovinski osebnosti ali svetniku. Še posebno v naši polpreteklosti so starši poimenovali svoje otroke, še posebno sinove, po sebi. »Kakršno ime imaš, takšen si«, se včasih sliši. Star latinski rek »Nomen est omen« govori tudi o tem, da ime zaznamuje človeka. Kako resnično!

V numerologiji je pomembno tako ime kot priimek ter datum rojstva. Sami pa kot starši lahko prispevamo k boljšim medsebojnim odnosom že s tem, da svojim otrokom damo pozitivno ime, takšno, ki bo otroku prineslo srečo, uspeh in zdravje. V zadnjih letih so v modi krajša imena, vendar pa vsa niso srečna za otroka. Otroku pa vedno želimo samo najboljše in zato je potrebno dvigniti zavest mladih staršev, saj je na njih odgovornost, da nekaj spremenijo že z izbiro imena. Nekatera imena prinesejo otroku hiperaktivnost, slabe medsebojne odnose in zdravstvene težave, druga mu spet dajo talent za igralstvo in petje; so pa imena, ki otroku omogočijo, da se razvije v dobrega, uspešnega, kreativnega in resnicoljubnega človeka. Veliko različnih talentov in blokad dobimo z imenom, kar sem naštela je le nekaj lastnosti.

Lani je bilo največ Lukov in Ev

V lanskem letu sta bili najpogostejši imeni Luka in Eva. Zanimivo, da sta obe imeni vibraciji števila 12, ki vsem Lukam in Evam povzroči preveliko navezanost na svojo družino. Zelo so občutljivi na razpoloženje svojih domačih in če se starši, bratje ali  sestre nanje jezijo ali so slabe volje zaradi njih, potem Luke in Eve trpijo in jim pade energija. Ne popravijo se tako dolgo, dokler ta oseba ni več jezna na njih ali ni več žalostna. Luke in Eve najprej pomislijo na druge, potem šele nase, mnogokrat se napačno odločijo in so čustveno nestabilni. Število 12 je nesrečno in če bi ti starši to prej vedeli, sem prepričana, da svojih otrok ne bi poimenovali s tema imenoma.

In kakšno je vaše ime?

Pred mesecem in pol sem izdala knjigo Tvoje ime – tvoja osebnost, v kateri se boste našli tudi vi. V knjigi sem opisala vsa števila, ki jih imamo v svojih imenih, zato boste prav zagotovo našli opis svojega imena tudi vi. Pri opisu posameznega imena opišem čemu vlada to število in katere talente ste s tem imenom pridobili. Spoznate tudi, kakšne blokade vam to ime povzroča, saj jih lahko na tak način odstranite iz svojega življenja s tem, da jih presežete in da napak ne ponavljate več. Vsebuje tudi vaša srečna števila, vaš kamen, ujemanje in neujemanje z drugimi imeni.

Čustva so posledica naših vibracij

Knjiga je za napredne ljudi, saj vsebuje informacije, katerih nikjer drugje ne boste našli. Tako boste ugotovili zakaj ste na primer jezni ali žalostni, kaj je do tega privedlo in kako spoznate, kdaj izgubljate energijo iz svojih notranjih organov. Spoznate tudi kaj vam povzroča ponos, kreativne sposobnosti in talente za finance ali umetnost.

Vsem staršem, babicam, dedkom in sploh vsem, ki želite obdarovati vašega malčka, priporočam obisk spletne strani: http://www.dolgouhec.si/

Comments are closed.