Strah

Sedaj, ko na svetu vlada pandemija strahu opazimo, da so nekateri ljudje bolj prestrašeni od drugih. Vemo, kako nas strah lahko zagrabi za vrat, kako so že stari ljudje rekli, da so komu nagnali strah v kosti, kako se je kdo polulal od strahu, kako je bil kdo paraliziran od strahu in navsezadnje so vedeli tudi, da je strah votel, okrog in okrog pa ga nič ni.

Strah in ostala negativna čustva so kot virusi ki nas uničujejo, zato je dobro, da jih znamo obvladovati. Po drugi strani pa tudi ta negativna čustva aktivirajo razne viruse, ki prežijo na nas, tudi koronaviruse. Kdor ima v sebi vibracijo števila 7, je bolj dovzeten za strahove, zanje je bolj odprt in zaradi močne domišljije, si takšna oseba natančno in doživeto v mislih predstavlja, kaj vse slabega se ji lahko zgodi. Vibracija števila 7 (7, 16, 25, 34 …) je lahko v našem imenu, priimku, genetiki (ime in priimek skupaj), v dnevu rojstva, matrici (celoten datum rojstva) in tudi v viziji. Ne glede na to, kje jo imamo, nas navdaja s strahovi in dvomi glede prihodnosti. Nikoli nas ni strah preteklosti, strah je povezan s prihodnostjo, ko dvomimo, da se nam bo nekaj dobrega zgodilo in si slikamo najslabše mogoče variante in tako postanemo ujetniki lastnih negativnih čustev. S strahovi so povezane ledvice, mehur, pri moških še prostata, strah se nam zažre v mišice, kosti (tudi v zobe), v ščitnico in ušesa.

Znova bom citirala Martina Kojca, ki pravi: »Strah je kot senca in ko na senco posije sonce, senca izgine.«  To sonce je resnica in ko dobimo v življenju dovolj resnic, te v nas prebudijo zavedanje.

In še ena »prva pomoč« pri odpravljanju strahov je ta, da ko si boste znova predstavljali nekaj, česar si ne želite, ko bo vaša slika živa, jo z roko prekrižajte (dejansko naredite Andrejev križ ali x čez njo), recite »ven« ali »izniči« in jo z zamahom odrinite, da se razblini.

Comments are closed.