Polna luna v Škorpijonu

Polna luna vedno prinaša čustveno nabito doživljanje in Škorpijon je eno od najbolj čustvenih znamenj. Te polne lune so strastne, dramatične in turbulentne, včasih pa tudi strašne. Ta pa je tokrat drugačna. Nov lunin cikel, ki se je začel 23. aprila, se bo s to polno luno končal s sočutnostjo, idealizmom ter optimizmom.

Škorpijon je vodno znamenje, ki rado raziskuje. Polna luna se bo zgodila tri minute po sekstilu med Merkurjem in Neptunom in ta luna v opoziciji z Merkurjem ter sekstilom z Neptunom, bo v nas prinesla veliko dozo sočutja, ki se bo izrazilo v največji možni meri.

S to luno boste lahko poželi moč svoje intuicije, da boste odkrili, kdo najbolj potrebuje vašo pomoč. Pri tem uporabite tudi svoj idealizem, ki bo deloval kot zdravilo za ta razburkan svet v tem turbulentnem času.

Energijo Škorpijona je težko obvladati in je velikokrat predstavljena negativno, saj pomeni tudi kljubovanje, ljubosumje in čustveno manipulacijo, vendar boste s tem sekstilom to obrnili v svojo korist. Če ste jezni, bodite jezni le na tiste, ki si to zaslužijo, na tiste, ki so nepravični, nemoralni in pokvarjeni, ne pa na njihove žrtve. Usmerite svojo komunikativnost tja, kjer lahko posodite glas tistim, ki tega ne morejo narediti, in poskrbite, da vas slišijo. Spreminjajte s to energijo sebe in svet, ker vi to  lahko storite.

Comments are closed.