Koronavirus – biološko orožje?

Svet je obstal. Danes vam bom to dogajanje osvetlila z mojega pogleda, tudi  astrološkega in numerološkega.

Že lani sem pisala in govorila, da bo leto 2020 leto presenečenj. Res se je takoj v začetku januarja pričelo s presenečenji, z nepričakovanimi dogodki, ki so v nas prebudili nemir in smo zaradi tega postajali vse bolj zaskrbljeni.

Leto 2020 je numerološko vibracija števila 4 (2 + 0 + 2 + 0 = 4), ki je energija planeta Uran. Ta prinaša presenečenja, preobrate, a prinaša tudi napredek v visoki tehnologiji, kamor spada tudi genski inženiring.

Predstavljajte si, kako se razveselite paketa, ki ga niste pričakovali, a ko ga odprete, ta eksplodira. Takšno je sedanje leto, ko resnično lahko pričakujemo nepričakovano. Eksplozijo pa smo doživeli na polno in to vsi na tem planetu.

Vibracija števila 4 govori o imunskem sistemu, pljučih, koži, posledično tudi o glavi, živcih in želodcu. Posledica sedanjega koronavirusa je bolezen Covid-19, ki pa je tudi v tej vibraciji (Covid-19 = 21 + 19 = 3 + 1 = 4). Ta vibracija prinaša skrbi in žalost, vemo pa, da so prav čustva tista, ki poleg zunanjih dejavnikov aktivirajo viruse. Ko smo zaskrbljeni in žalostni, se poslabša naš imunski sistem, posledično postanemo še prestrašeni in tako nevede kar privabljamo bolezni.

Pandemija strahu

Strah se širi hitreje kot koronavirus, sedaj imamo globalni strah, pandemijo strahu. Ali sem varna/varen, so moji otroci varni, so varni moji starši, stari starši, kaj naj naredim, da se ne okužim, kako bom preživela/preživel … ? Strah se zažira v vsako našo celico ter nas paralizira. O teh čustvih bom pisala še v nadaljevanju.

Kaj se dogaja in kako dolgo bo trajalo sedanje stanje

Stare strukture (banke, politika, korporacije) se oklepajo svoje pozicije. Znamenje Kozorog so te stare strukture in je tudi stanje, od koder se ne želijo premakniti. Tudi mi se ne želimo premakniti od tam, kjer nam je vse domače, znano in o tem govori tudi Južni lunin vozel, ki je sedaj poleg Marsa, Jupitra, Plutona in Saturna v znamenju Kozorog. Minula polna luna je bila v znamenju Devica, to pa je znamenje, ki želi imeti red, čistočo, mi pa se moramo naučiti, kako biti bolj higienični. Pluton (v Kozorogu) zahteva transformacijo, četudi nekaj (ali nekdo) odide iz našega življenja, Saturn zahteva disciplino, Jupiter pa vse to razširja s pomočjo Marsa, ki ukrepa na vojaški, ukazovalen, borben način.

Merkur, ki je planet našega razmišljanja, komunikacije, trgovanja … je v znamenju Ribi že od 3. februarja. Vmes je bil tudi retrograden in nekaj časa tudi v znamenju Vodnar, a večinoma se je pomikal in se še pomika v znamenju Ribi. Kaj pa je to znamenje? To je znamenje sočutja, nežnosti, je pa tudi znamenje zasanjanosti, odvisnosti, drog, farmacije in tudi laži. Vsako znamenje ima dobre in slabe lastnosti in vsa znamenja so tudi v nas. Katere lastnosti pa prihajajo na površje, je odvisno od tega, na kaj se mi osredotočamo. Sedaj se osredotočamo vsi le na koronavirus in se nam zdi, da nič drugega ne obstaja, da se nič drugega ne dogaja, da ni več migrantov, da ni vojn, lakote, da ni nobenih drugih problemov kot le ta virus. Ta Merkur v znamenju Ribi je vladal polni luni v Devici, 9. marca. Vse bolj smo se pričeli spraševati o tem virusu, o naših navadah in razvadah, o tem, kaj jesti in kaj ne … Skratka, mentalno higieno skuša prebuditi tale Merkur. Ampak znamenju Ribi vlada Neptun (ki je tudi sedaj v znamenju Ribi), ki pa je direkten in takrat prinaša še več zmede, iluzij in laži. (Putin in Trump vedno govorita, da ne smemo verjeti medijem). Retrogradno se bo pričel gibati šele v drugi polovici junija in takrat se nam bodo bolj odprle oči, saj bomo sedanjo situacijo videli na nov, jasnejši   način. Neptun vlada virusom, bolnišnicam, zdravilom in to, kaj je ta virus, od kod je prišel, kako ga uničiti, no, to je tisto, kar nam ne dovoli videti, oziroma, ne dovoli nam spoznati resnice. Na vse to zdaj ne moremo dobiti odgovorov. Zamegljuje nam pogled na to, kaj je res in kaj ni. Saturn v Kozorogu pa je realističen in tako se bije borba tudi v nas, ko ne vemo več, komu verjeti. Tudi izginuli tovornjak z maskami je ena takšnih situacij, ko nam ni jasno, kako je šofer sam na tej poti, brez spremstva, brez GPS-a … (Zdajle sem pa slišala, da je bil ta nakup prevara!). A tale Neptun nam je dal izziv človečnosti. Soočamo se s pozitivno stranjo Neptuna, ki nam daje blagoslov sočutja, enosti, povezanosti. Vsi smo povezani v tem stanju. Ves svet, ne le mi v Sloveniji. Ni meja za Neptun, a Saturn v Kozorogu je pa tisti, ki meje postavlja (samoizolacija), saj ima rad red. Vse je ta čas ekstremno, ekstremen pa je tudi strah.

Do sredine aprila bo stanje težko, potem se bo pričelo umirjati in bomo maja že bolj lahko dihali. Paziti pa bomo morali julija in avgusta, da ne bomo oktobra in novembra presenečeni nad ponovno pandemijo.

Zdaj, ko smo v karanteni, ko smo ujeti, dihajmo globoko. Obrnimo se vase in se vprašajmo, koliko dobrega pa smo naredili v preteklosti za naš planet. Kako smo in še izkoriščamo živali, kako svinjamo našo prelepo Zemljo, kako naš planet trpi! Mar nismo mi tisti, ki smo planetu povzročili to trpljenje? Kako fantastično je videti, da je smoga manj, da je morje v Benetkah čisto, ni vse slabo… Na drugi strani tehtnice pa je, seveda, dejstvo, da umirajo ljudje, da bo gospodarstvo pokleknilo, a o tem kasneje.

Saturn se bo 23. marca premaknil v znamenje Vodnar, tako da bo postal malo bolj odprt za novosti, a bo tudi skeptičen. Uran v Biku pa zahteva napredek, tudi glede prehrane. Zdaj bo prihajalo do iskanja ravnovesja med digitalnim in fizičnim svetom, da ne bomo v tem času karantene le v digitalnem svetu, ampak da se bomo od tega tudi odklopili. Da bomo vzeli v roke knjigo, da bomo pospravljali stanovanje, ker čiščenje pomeni tudi čiščenje nas samih, da bomo kdaj tudi v miru, da bomo prisluhnili tišini in da bomo slišali petje ptic. Hrupa prometa ni več, nebo je bolj čisto, narava se je prebudila in dajmo to opazovati in ne bodimo le pred računalniki, televizorji, telefoni, telovadimo doma in skrbimo, da bo zdrav duh v zdravem telesu.

Čiščenje

Pluton bo že poskrbel, kaj mora oditi (kakšna naša razvada!?), kdo mora oditi. Naj se slednje sliši še tako kruto, a realnost je takšna. Najbolj so ranljivi starostniki ter ljudje s kroničnimi boleznimi in zato moramo paziti, da ne bomo prenašalci bolezni, da bomo pazili nanje in jim pomagali. Zdaj lahko pokažemo svojo sočutnost.

Zračna znamenja (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar – ta še posebno) potrebujejo okoli sebe veliko prostora in ko so izolirani, je zanje dobro, da se učijo, da razmišljajo, lahko tudi kaj napišejo ali se posnamejo.

Smo v času dobe Rib in čakamo, da se bo pričela razsvetljena doba Vodnarja. Tega sicer mi, niti naši otroci ne bomo dočakali, vendar vemo, da ta doba prihaja. Je pa zadnji stadij dobe Rib tisti, ko prihaja do največjih deviacij. To je čas odvisnosti, iluzij, laži, drog, pornografije, kataklizem, a je tudi čas sočutja. Tehtnica je na strani tistih prvih, a bolj kot bomo sočutni, lažje bomo ustvarjali ravnovesje.

Tudi čustva aktivirajo viruse

Pomlad pride dvajsetega marca in štiriindvajsetega bo tudi prva mlada luna v znamenju Oven. Pomlad prinese dvig energije, pride akcija, novi začetki ter optimizem. In to potrebujemo, saj aktivacija virusa ne pride le od zunaj, ampak jih aktivirajo tudi naša čustva.

Skrbi in strahovi so vedno povezani s prihodnostjo in smo negotovi, kaj nam bo prinesla ta prihodnost. Pred očmi si slikamo najslabše mogoče variante, predstavljamo si, da se je zgodilo to, česar si ne želimo. In to je napaka. Zaradi skrbi ne moremo globoko dihati, strahovi pa nas paralizirajo in nas zagrabijo za vrat. Postanemo ujetniki lastnih negativnih čustev. Naša negativna čustva so tudi nekakšni virusi, ki nas uničujejo in zato bi morali vklopiti svoj antivirusni program. Tega imamo v sebi prav vsi, imenuje pa se ljubezen! To je tudi pogum in je zaupanje, veselje ter brezskrbnost. Ne pravim, da bi zdaj morali živeti na star način, ampak bolje bo, če bomo postali bolj optimistični. Kadar smo žalostni, smo bolj dojemljivi za vse, kar je slabo. Kadar pa imamo v sebi zaupanje, zavedanje, pogum in ljubezen do sebe ter do drugih, se naše razpoloženje takoj spremeni in se izboljša naš imunski sistem. Z dobro imunostjo se lažje soočamo tudi z najnovejšim virusom.

Nič pa se ne zgodi kar tako. Vse ima svoj namen. Zdaj, ko smo v samoizolaciji, se lahko poglobimo tudi vase. Letos se spreminjajo družbeni sistemi (zaradi Saturna in Plutona), v družbi pa smo pomembni vsi in vse se vedno prične pri nas. Mi smo tisti, ki se moramo najprej spremeniti. Ne moremo pričakovati, da se bo spremenila družba, če bomo mi ostali enaki. Ta virus je prišel kot test, kot izziv, kaj zmore človek storiti pri sebi za boljšo družbo. V času, ko je denar poveličevan, sočutja pa je premalo, lahko ljudje to razmerje spremenimo in pazimo nase in na druge.

Ozrimo se vase in še enkrat apeliram na vse, nehajmo ubijati živali, ne imejmo pred očmi le svoj zaslužek, svoje zadovoljstvo, svoje užitke in bodimo sočutni do narave – do okolja, do živali, rastlin in sočloveka.

Pljuča so povezana s skrbmi in žalostjo, z nezadovoljstvom nad sabo in bližnjimi, potem pa pride še strah pred prihodnostjo. Skrbimo vedno glede prihodnosti in strah nas je tudi vedno zato, ker ne vemo, kaj nam bo prinesla prihodnost. Kult denarja je vse močnejši, našo kakovost življenja opazujemo z materialne strani in če se želimo očistiti, se moramo spremeniti. Visoka tehnologija je tudi z namenom pridobiti čim več denarja in imeti vse več moči. Morda aktivira viruse tudi tehnologija 5G.

Teorije zarote?

Ko človek vidi neko situacijo na svoj način, se mu drugi takoj prično posmehovati in ga zasmehovati, češ, to je teorija zarote. Kaj pa če nekaj ni teorija in je enostavno samo zarota? Po navadi se zgodi, da ko nekdo pove neko resnico, so ljudje najprej presenečeni, nato se temu smejijo, čez čas pa to resnico sprejmejo kot nekaj samoumevnega. To se je dogajalo, se dogaja in se bo vedno dogajalo.

Vsako leto imamo nove viruse, ker bi stare viruse imunski sistem človeka takoj prepoznal in bi virus ne mogel preživeti in tako se virusi spreminjajo.

Leta 1995 je bila mišja mrzlica, potem je bila ptičja gripa, prašičja gripa, zdaj pa je korona virus (netopirska gripa). V Vuhanu je največji varnostni laboratorij za viruse v celotni Kitajski. Tam delajo razne eksperimente z virusi. Včasih smo se ljudje bali jedrskega orožja, kemijskega orožja, zdaj pa imamo strah pred biološkim orožjem. Novi tipi virusov prihajajo, prišel bo virus afriškega slona, žirafe, zapomnite si to. Viruse tudi patentirajo, sedanji virus naj bi bil patentiran že leta 2015. In tako kot je španska gripa leta 1918 prišla iz Kitajske preko Irana v Italijo, se je s sedanjim virusom zgodilo enako. Kdo na Kitajskem odreja, kaj je dobro in kaj je slabo? Komunistična partija! Denar je tam pomembnejši od človeka, sploh pa od živali in narave (zanimivo za komuniste, kajne!?). So njihovi virologi naredili sedanji virus in vse prenapihnili? So virus na Kitajsko prinesli Angleži ali Američani? Bill Gates je leta 2018 rekel, da svet ni pripravljen na pandemijo. Pod njegovim okriljem se je 18. oktobra 2019 v New Yorku dogajal Event 201, kar je bila »vaja« v primeru pandemije.

Vsak prodajalec ve, da če se vzpostavi problem, se lahko proda rešitev. Brez problema (potrebe), ni prodaje! Prejšnji teden sem na internetu izpolnila vprašalnik o tem, koliko vemo o koronavirusu, a vmes so bila tudi vprašanja, če vemo, ali bi cepivo pomagalo, ali je že cepivo in če bi se cepili, če bi cepivo bilo. Problem, rešitev. Vse je jasno, kajne?

Poleg tega je gospodarstvo držav pred zlomom. Potrebno bo najeti kredit pri svetovni banki. In ko si ujet pri svetovni banki, so oni tvoji gospodarji. Gospodar ti potem daje navodila in zahteve, lahko po vodnih virih in ostalih naravnih bogastvih in ne vem, po čem vse še. A tudi podjetja bodo morala najeti kredite, prav tako posamezniki. Tukaj bo pa šlo v tem smislu, da če boš ubogal, boš imel službo in boš tako dobil denar ter boš nadzorovan. Cena zlata bo padla in kdor bo imel denar, ga bo po nizki ceni kupil ter čez leta drago prodal. Ali pa ga bo samo kopičil. Mar nima Kitajska veliko ameriškega zlata? Mar niso Američani ogromno dolžni Kitajski? Kdo ima tukaj interese, da se cena zlata zniža? Vse je igra tistih, ki imajo moč, igrajo pa se z nami.

Marsikatera država bo bankrotirala in veliko podjetij se bo zaprlo, saj ne bodo zdržali finančnih bremen.

Le naš superiorni ego povzroča samomor človeštva. Zbudimo se, bodimo moralni, sočutni in ljubeči. Vse je frekvenca in če oddajamo frekvenco strahu, lahko privabljamo le to, kar bo ta frekvenca oddajala. Če pa vibriramo z ljubeznijo, bomo privabljali rešitve, lepe dogodke ter ljubeče in prijazne ljudi.

Na svetu vse mine. Mine dobro in mine slabo. Vsem nam želim, da se to slabo obdobje čim prej zaključi in da bomo iz njega vsi prišli bogatejši, modrejši, ker bomo spoznali, da nam je mar za vsakogar med nami.

Comments are closed.