Partnerski odnosi

Partnerski odnos v zakonski ali izven zakonski zvezi je temelj za srečo in mir v širšem obsegu, saj če sta srečna zakonca, potem so srečni otroci, posledično je mir v državi in na celem svetu. Sliši se zelo enostavno, vendar je stanje zaskrbljujoče. Kje so vzroki? Slabo se poznamo, vse več je tudi nestrpnosti ter želje po materialnih dobrinah.

Z numerološkega stališča bi si morala partnerja izdelati numerološko analizo ujemanja, saj bi na ta način zmogla ozavestiti, kje med njima so nesoglasja. Le tako bi lahko onemogočila, da bi ta nesoglasja prihajala v ospredje. S tem, ko bi spoznala z vidika energij kakšna sta v resnici, bi lahko začela graditi trden partnerski odnos brez kritike, obsojanj in laži.

Še en problem se pojavlja. Ob poroki običajno že po tradiciji nevesta prevzame možev priimek. Po numerološkem izračunu to lahko pomeni spremembo v njenem načinu ali stilu življenja. S tem dejanjem vplivamo preko števil iz novega priimka na žensko genetiko ali njen osebni program.

Že po par mesecih lahko poznavalci opazijo spremembe življenjskih navad in ostalih vzorcev. Ni nujno, da je oseba dobila boljšo frekvenco. Zato priporočam, da se predhodno oseba posvetuje s numerologom, ki paru svetuje kaj je zanju in za njune otroke optimalno.

Otroci podedujejo priimek s katerim potem živijo tako ali drugače. Od tu se potem porajajo vprašanja, zakaj so v naši družbi takšne razlike, zakaj je nekdo bolj uspešen od drugega, zakaj je nek par bolj srečen in zakaj drug zelo nesrečen, zakaj vlada v družini alkohol, brezposelnost ali revščina? Nekateri so pa le uspešni! Le kako jim to uspeva, saj smo se vsi rodili goli in bosi?

S temi vprašanji pa je tudi pogojena trdna zveza. Začetna zaljubljenost lahko hitro mine, če ni v zakonu prave vizije ali perspektive. Če v tem odnosu ni prave partnerske podpore nosilcu odgovornosti za eksistenco, potem tak odnos lahko ugasne v obup in bedo, podprt z raznimi strahovi, kjer se pogosto vse konča na sodišču… Tega pa si ne želi nihče.

Danes imamo na voljo znanje pridobljeno iz numerologije ter astrologije. S tem znanjem se lahko analizira trenutno stanje, dajo se napotki, kako določene blokade energij odpraviti in spremeniti svojo kodo oziroma svoj življenjski nazor. Z numerološko analizo stanja, oziroma z vašo in partnerjevo genetiko, ugotovim, kakšen je vajin medsebojni odnos. Spoznanje realnega stanja pa vam pokaže pot do rešitve problema.

Za vas je pomembno, da si izbrišete stare vzorce vzgoje, ki ste jih bili deležni. Vaši starši še niso imeli tega znanja in spoznanja kot ga imate danes vi.

Podarimo sebi, partnerju in potomcem srečo na ta način, da bomo imeli pravo genetiko, z visoko zavestjo, ki bo služila v kreativnosti in zdravju.

Ta način pa je rešitev za vašo ljubezensko zvezo, potomce in za človeštvo, da zaživimo v svobodi, neodvisnosti, sreči in ljubezni.

Naročite si numerološko analizo in spoznajte sebe.

Comments are closed.