11 11

Zadnjih osem let nenehno dobivam vprašanja, kaj pomenijo številke, ki se vam pojavljajo na uri, na registrskih številkah in še kje drugje, zato sem zdaj sklenila, da nekaj napišem o tem.

Ko sem bila stara 13 let (in od takrat je že 43 let), so se mi pričele pojavljati številke 22 22 in 14 44. Takrat se nisem ukvarjala s tem, samo vedno znova, ko sem jih videla, sem si rekla, da kako čudno, da jih znova vidim. Te številke se mi pojavljajo vse redkeje tudi sedaj, a ko sem pred leti pričela dobivati vaša vprašanja, sem se zamislila nad tem. Takrat sem mislila, da se vsem pojavljajo, da je to nekaj običajnega. Očitno pa temu ni bilo tako.

Pričela sem iskati odgovore, ker nisem mogla sprejeti nekih instant suhoparnih odgovorov, ki so si jih izmislili nekateri, pričela sem iskati pomen sklopov številk, saj se vsem ne pojavljajo prav številke 11 11 ali 12 12 in podobno. Teh kombinacij, ki se ljudem pojavljajo, je veliko in vsakemu govorijo neko posebno sporočilo. Temu še nisem prišla do dna, zato lahko samo numerološko obrazložim, kaj pomenijo določene kombinacije.

Ko vidim zapis, da je 11 11 v numerologiji glavno število, da predstavlja rast, prebujenje in duhovno rast, mi notranji glas reče, da temu ni tako, da je treba osebo, ki se ji te številke pojavljajo, opozoriti na nekaj drugega.

Zakaj vedno znova vidimo iste številke?

Vemo, da v nas delujeta dve sili – naš zavedni um in naša podzavest. Naš um nenehno premišljuje in misli, da vse ve, da je najbolj pameten na svetu, da je najpomembnejši in superioren. Naša podzavest pa dejansko že vse ve, saj so v njej shranjeni vsi spomini, vse besede, ki smo jih kdaj izgovorili, vse misli, ki smo jih mislili, vse sanje, ki smo jih sanjali, skratka, podzavest hrani ogromno podatkov. Težava pa je, ker naš zavedni um ne priznava moči podzavesti, a podzavest želi umu marsikaj dopovedati, želi, da bi skupaj enotno delovala. Um nenehno razmišlja in uporablja glasilke, noče pa slišati govorice podzavesti (saj je ne priznava), ki ne more uporabljati glasilk, uporablja pa občutke. S temi občutki nam govori. Ti so lahko kdaj lepi in v sebi čutimo veselje in srečo, drugič pa so ti občutki povsem drugačni, ko nas stiska v prsih, ko dobimo mehke noge, ko nas zvija v želodcu in podobno. Podzavest dobro ve, kaj se dogaja v okolici, in tudi ve, koliko je ura, zato usmeri naš pogled ob določenem času, recimo na uro, ko so na njej številke, ki naj bi nam nekaj sporočile. Podzavest ne more sporočila predati našemu umu drugače, kot da nam pogled usmeri na prav določeno stvar. Ko rečemo, da moramo poslušati svoj um in svoje srce pomeni, da poslušamo tako um kot občutke, saj smo takrat enotni in v ravnovesju.

Ko vidimo številke 11 11, nam naš um hitro prične govoriti, kako je to dobro, kako smo najboljši, kako smo pametni in nekaj posebnega, ker to vidimo. Naša podzavest pa nam govori: »Ej, um, malo se umiri in mi prisluhni. Nisi samo ti na tem svetu, nisi najpomembnejši in najpametnejši. Nehaj toliko razmišljati in spusti svoj ponos. V življenju so pomembna čustva, saj si tudi čustveno bitje. Zakaj si tako trmast in me ne priznavaš? Če bova prijatelja in se bova upoštevala, bova skupaj lahko naredila veliko dobrega. Obema bo dobro, ker bova v ravnovesju, bova jin jang. Ti boš uporabil svoje znanje, svojo logiko, jaz pa bom pobrskala po izkušnjah, okrepila bom zaznavanje okolice in bom prinesla informacije iz polja energije, del katere sva oba. Imela bova lepe odnose z ljudmi in mirna bova, saj bova skupaj močna in tudi pravilno se bova odločala.«

Število 11 v numerologiji ni vibracija duhovnosti, je pa vibracija, ki nas uči pomembnih lekcij v zvezi z odnosi. Nekateri numerologi, ki delajo po pitagorejski abecedi, pravijo številu 11 mojstrsko število. Mojstrsko je lahko zaradi tega, ker si je oseba tekom življenja nabrala že toliko težkih izkušenj prav v odnosih, da je postala mojster ali mojstrica. Pa je tudi mojster v reševanju testov glede odnosov ali je le mojster v ustvarjanju takšnih lekcij?

Vibracija števila 1 govori o Soncu. Sonce daje življenje, pomeni uspeh in srečo na dolgi rok, enica je tista, ki je vztrajna in išče resnico, je tudi avtoritativna ter trmasta. Nobena vibracija ni samo dobra ali samo slaba. Prav vsaka vibracija ima dobre in slabe lastnosti. Predstavljajte si osebo, ki ima v sebi vibracijo števila 1. Če bo poleti opoldne brez zaščite trmasto vztrajala na soncu, jo bo to opeklo in oseba bo čutila posledice. Če pa bo oseba prisluhnila nasvetom, bo odšla opoldan v senco in ne bo dobila opeklin. Kadar ima oseba v sebi (kjerkoli, tj. ime, priimek, dan rojstva ali matrica) dve enici, torej vibracijo števila 11, ima dvoje Sonc, ima dvojno trmo, ki prinaša »opekline« v odnosih. Kadar pa bi imela dvakrat po dve enici (11 11), je trme še veliko več. Zato se takrat, ko vidite štiri enice vprašajte, na katerem področju ste pretirano trmasti, kje ne spustite svojega ponosa (ega), kaj vas ovira pri tem, da bi se malo spustili in prisluhnili govorici podzavesti, svojim občutkom? Število 1 je jaz, število 2 sva dva, število 3 smo trije, štiri enice pa so štirje jazi. Enica v nas se rada razjezi in reče: »Ne, to pa ni res! Jaz že vem! Jaz imam prav!«

Portal 11 11 ne obstaja. Če pa bi že, bi bil to portal za egoiste, ne za duhovnost. Duhovnost pomeni, da razumemo tako materialni kot duhovni svet in ne poveličujemo ne enega, ne drugega, sploh pa ne poveličujemo sebe, svojega jaza, pomeni, da imamo zavedanje.

Comments are closed.