DELNI SONČNI MRK 15. FEBRUARJA 2018

Delni sončni mrk se bo zgodil v poznih večernih urah na 27° Vodnarja. Vodnar je znamenje, ki vlada skupinam ljudi, organizacijam, vlada internetu, ki nas povezuje v eno veliko skupnost. Vodnar je tudi znamenje, ki je svobodomiselno, napredno, svobodno … :)

Mrk ne bo viden iz Slovenije, bomo pa ga občutili in ga bomo čutili pol leta.

Znamenje Vodnar imamo prav vsi v svoji rojstni karti. Prav vsa znamenja imamo v sebi in bolj kot jih razumemo in bolj kot jih razvijamo, bolj sočutni in razumevajoči postajamo. Poglejte pa, kje je vaše znamenje Vodnar, v kateri hiši, še posebno pa poglejte, kje je 27° Vodnarja, poglejte, če imate na tej stopinji kakšen planet, poglejte pa tudi, če imate v karti to stopinjo v katerem drugem znamenju ali na vrhu katere hiše.

Pred dvema tednoma smo imeli lunin mrk v Levu, zdaj je sončni mrk v Vodnarju, julija in avgusta pa bosta spet dva mrka, ki bosta v znamenju Lev in Vodnar. In dve področji, dve hiši v vaši karti, bosta v tem letu izredno pomembni. Mrki močno vplivajo na energijo določenega področja, prečistijo staro in neuporabno ter prinesejo svežo in čisto energijo. Mrki se gledajo v paru in samo pomislite, kako znamenje Lev prinaša svetlobo, kako sije … Znamenje Vodnar pa prinaša unikaten pristop, svobodo razmišljanja, neodvisnost in napredne vizije v celotni družbi. Vodnar je znamenje, ki je spontano, vlada pa mu nepredvidljivi Uran. Naj se vaša originalnost vidi! Naj jo opazijo vsi! To pa na tistem področju, kjer ste Vodnar/Vodnarka. Tam ne potrebujete in ne smete imeti omejitev, tam morate biti drugačni, napredni, »neukalupljeni«, ko čutite, da morate razmišljati izven omejenih prepričanj, ki veljajo v družbi. Ven iz škatle je treba pogledati in pogled se vam ne sme ustaviti, meje vam lahko postavlja le nebo.

Sonce, Luna in Merkur bodo v sekstilu z Uranom, zato bodo prihodnji meseci polni vznemirjenja, ko bomo veliko lažje pokazali svojo pravo naravo. In prav je (bo) tako! Sovladar Vodnarja je Saturn, ki nas uči na preteklih (slabih) izkušnjah. Življenje se nam v naslednje pol leta lahko dramatično spremeni. Potrebujemo ta potisk, to pogonsko energijo mrka, da se bomo zavedli sedanjega trenutka, da ne bomo ne v preteklosti in ne v prihodnost, pač pa tukaj in zdaj. Ta mrk bo naš izziv. Si bomo upali narediti ta velik korak, bomo imeli pogum za to, da se pokažemo takšni, kakršni smo?

Mrk bo v kvadratu z Jupitrom in nas bo potiskal iz cone udobja. V času mrka bo Mars v kvadratu z Neptunom, zato se prepustimo in ne silimo v odnose ali v situacije, kjer vidimo, da so nam zaprta vrata. Včasih ljudje prav hočemo iti skozi zaprta vrata, čeprav vidimo deset vrat odprtih, a kaj, ko so tista zaprta en tak velik izziv. No, naslednjih šest mesecev raje stopajmo skozi odprta vrata. Prav? Drugače bomo naleteli na jezne ljudi, s katerimi bomo zelo hitro prišli v spopad. Ko se prepustimo, popusti krč v našem telesu in takrat energija steče … Ko se prepustimo, se osvobodimo vezi in postanemo svobodni! Morda se bo kdo med vami zdaj lažje osvobodil strahu, skrbi, nekatere med vami boste rekle, da je zdaj res že čas, da se osvobodite modnih in drugih zapovedi, ker se morate nenehno primerjati s plastičnimi lepoticami iz revij, ki so poleg tega še polepšane s fotošopom.

Pa še to: poglejte v jutranjo nebo proti jugu, kjer boste opazili svetlikanje Marsa. Zjutraj ga ne morete zgrešiti. Naj vam da moč za pogumne korake!

Comments are closed.