MARS IN PLUTON V KVADRATU

Od 15. pa do 23. novembra bosta Mars in Pluton v kvadratu. Mars je v znamenju Tehtnica, Pluton pa v znamenju Kozoroga.

Pazite na cesti, pazite tudi v kuhinji, saj je Mars planet, ki je povezan s kovino … Hiter je in nepredvidljiv, v kombinaciji s Plutonovimi energijami pa deluje na zelo slab način in ustvarja tudi bojevanje z ljudmi, in to na tak grob, nasilen način. Zato pazimo vsi na odnose …

Mars je planet borbe, akcije, ognja, je planet, ki v nas povzroča hotenje po takojšnji zadovoljitvi potreb. Pluton pa od nas zahteva transformacijo, deluje na našo psiho in ker njegovih lekcij največkrat nočemo slišati in videti, še manj pa dojeti, nam prinese takšne situacije, zaradi katerih se moramo pričeti spreminjati. Mars je osebni planet, Pluton pa generacijski. V četrtek, 23. novembra, se bo v to zgodbo vmešala še Luna, zato bo to en »napsihiran« dan in če boste mirnih živcev, boste te nesrečne energije bolje premagovali. Vse mine … Mine dobro in mine slabo.

Na osebni ravni bomo imeli močno voljo doseči tisto, kar si želimo. Ognjevita moč, strast ter pogum bodo naš pogon, podzavestno bomo delovali v smeri manipuliranja, zato utegnemo na ta način dobiti tudi sovražnike. Morali se bomo imeti pod kontrolo, paziti bo treba na reakcije, saj večina ljudi tega, kaj se bo z njimi dogajalo, ne bo vedela, zato je dobro, da smo mi tisti, ki bomo umirjali napetosti. Nadzirati bomo morali jezo, ki se bo v nas porajala, da ne bo imela jeza premoč nad nami. Različna negativna čustva bodo prihajala iz ljudi, to pa ne more prinesti nič dobrega. V kolikor se boste neodvisno lotili kakšne naloge, vam bo ta energija dala zagon, reševali boste lahko težke naloge, predvsem pa se naučite transformirati to silovito energijo v takšno energijo, ki vam bo pomagala ustvarjati dobro.

Energija Marsa in Plutona ne bo le žgoča, temveč bo pretila z nesrečami in poškodbami; prinašala bo tudi željo po nadvladi. Mars je bojevit planet, ki je povezan tudi s kovino, je ognjen in udaren. Pluton pa nas s transformacijo uči na težek način. To preoblikovanje, ki se mora zgoditi v našem življenju ni nujno smrt, lahko so poškodbe, lahko so težavne lekcije, iz katerih se moramo po težkih mukah naučiti hvaležnosti, strpnosti, lahko si končno priznamo določene stvari. Poleg tega bodimo skoncentrirani na vse, kar bomo počeli.

Pozorni bodimo na svoje ravnanje in pozorni bodimo na okolico! Karkoli že delate s kovino (noži, motorna žaga…), tam je sedaj energija bolj grozeča. Usmerimo energijo vase, glejmo to, kaj je dobrega v nas, ne obtožujmo se in še manj se zapletajmo z drugimi. Razumimo, sprejmimo neenakost, raznolikost, saj je tudi življenje pestro, nenavadno in vedno znova drugačno. Ko bomo preusmerili svojo pozornost, ne bodo iz nas prihajale slabe lastnosti in tako bomo tudi to energijo Marsa in Plutona onemogočili.

Naj vam bodo moji nasveti v pomoč in naj vas spremlja sreča ter zdrava pamet!

Comments are closed.