NOVEMBER 2017

Mesec, ki je pred nami, nam bo dal globlji vpogled v dogajanja v smislu fizičnega (materialnega) in nefizičnega (energijskega). V soboto bo polna luna. Ta bo v znamenju Bik, Sonce, ki bo nasproti Lune, pa bo v znamenju Škorpijon. Sonce in Luna bosta ta dan na 11° ter bosta v lepih povezavah z Neptunom v znamenju Ribi, ki bo tudi na 11°. Morda boste bolje povezani z rešitvami glede financ, lahko pa se boste bolje posvetili projektu, na katerem delate. To bo čas kreativnosti, dobivali boste ideje, vaša domišljija bo kipela, bo pa to tudi čas notranjega doživljanja.

V nedeljo, 5. novembra, se bo Merkur premaknil v znamenje Strelec ter nam omogočil širše razmišljanje ter bolj optimističen pogled na svet. V torek, 7. novembra pa se bo zgodil še en premik, takrat bo Venera vstopila v znamenje Škorpijon in se bo tako pridružila Jupitru ter Soncu. Sicer se Venera v Škorpijonu ne počuti najbolje, ampak ji bodo Jupitrove energije pomagale, da v ljubezni ne bomo čutili toliko negativnih vibracij. Je pa ta postavitev dobra za razplamtevanje strasti … Naj bodo prave strasti, brez ljubosumja ter maščevalnosti, naj raje pride iz nas strast ter želja po življenju. No, za to bo poskrbel prej omenjeni Jupiter in ko bosta Venera in Jupiter 13. novembra v eksaktni konjunkciji, se bo njuna združena energija še kako čutila. Ta dva planeta sta dobra in četudi Venera v Škorpijonu sama ne deluje prav dobro, bo v tej novembrski zgodbi pozitivna. Ne bomo postavljeni pred odločitve – vse ali nič, res je, da so to ekstremne energije, ampak tokrat takšne, da se jih lahko veselimo. Dobro bosta delovala tako na našo intimnost kot tudi na razširitev našega premoženja.

Od 16. pa do 23. novembra pa bo na nebu kvadrat med Marsom in Plutonom. Tega kvadrata se marsikdo ne veseli, tudi jaz ne, saj njune napete energije utegnejo prinesti razdore, nesreče, jezo, bes … Takrat bo potrebne več previdnosti vsepovsod – na cesti, v družini, v pogovorih s sodelavci, v vseh poslovnih odnosih. Ohranite mirno kri …

18. novembra pa bo mlada luna v Škorpijonu in bo dajala zagon stvarem, ki jih želite preobraziti, spremeniti in jih postaviti na višji nivo. To so še posebno zadeve s premoženjem, lahko da so to investicije, o katerih morate res dobro premisliti, lahko so to krediti, o katerih se tudi ne odločajte na hitro, lahko je kaj povezano z davki, zavarovalninami. Še posebno bo ta luna zadevala skupno premoženje, ki ga imate s partnerjem.

22. novembra pa se bo Sonce premaknilo v znamenje Strelec in napovedalo zadnji mesec tega leta. Za marsikoga bo to olajšanje po intenzivnih tednih, za nekoga drugega pa bo to izgubljena priložnost, v kolikor ni izkoristil tranzita Sonca (Škorpijoni!!).

28. novembra bo eksaktna konjunkcija Merkurja in Saturna v znamenju Strelec. Fokusirani bomo na eno stvar, saj bo ta konjunkcija tista, ki nam bo prinašala jasne ter prizemljene misli. Ne bomo plavali, pač pa bomo videli realno sliko. Pri tem pa vedimo, da bosta prav ves mesec v lepem trigonu Saturn in Uran. Saturn je planet časa, predvsem preteklosti, Uran pa je planet prihodnosti. Oba sta v ognjenem znamenju, prvi v Strelcu, drugi še vedno v Ovnu in kaj je boljšega, če se preteklost in prihodnost srečata in lahko živim v sedanjosti?! Vidite, pred nami je en fenomenalen mesec. Malce previdnosti bo potrebne, drugače pa bo november mesec, ko bomo lahko napredovali. Samo oči ter srce imejmo na široko odprte. :)

Comments are closed.