LOTO in srečne številke

Ali zmoremo z numerologijo napovedati srečne številke na loteriji? (Ta članek sem napisala za Dnevnik 10. 4. 2017)

Numerologija je tehnika, s katero ugotovimo, kdo smo, kako razmišljamo, kakšna čustva imamo ter kako na osnovi tega reagiramo in se odločamo. Najlažje je te naše  vibracije opisati s ciframi – števili in zato velikokrat rečemo, da smo ta in ta številka. Kar pa stoji za to številko, je stanje, ki ga z numerologijo zelo uspešno odkrivamo. Ko smo vibracija tega in tega števila, privlačimo ljudi z vibracijo tega števila. Zaradi tega tudi imamo raje določene številke, včasih vidimo te številke vsepovsod, na uri, v knjigi, na jumbo plakatih, na raznih dokumentih… Kar svetijo se in se moramo osredotočati nanje. Vsakdo med nami ima nekaj svojih srečnih številk, o čemer pišem tudi v svoji knjigi. Pa so te številke tudi tiste, ki nam bodo prinesle srečo na loteriji?

To vprašanje si moramo zastaviti malce drugače. Kako lahko privabimo srečo v svoje življenje, kaj je za nas sreča? Je sreča samo materialna varnost ali je morda sreča notranje zadovoljstvo, tista mirnost, zavedanje, da smo lahko zadovoljni tudi, če nimamo milijonov na računu? Ogromno blišča je v zunanjem svetu, a vendar smo ljudje notranje mračni in temačni, žalostni ter nesrečni. Nam lahko prinese dobitek na loteriji notranji mir?

Zadeti glavni dobitek na loteriji ni odvisno od naših veščin, je le posledica tega, da smo v sebi imeli notranje prepričanje, da bomo imeli srečo. Prepričanje pa je nekaj stoodstotnega, ko pridemo z razumom in srcem do enakega rezultata, ko nam um in občutki govorijo isti jezik. To pa je težko doseči. Ko si želimo zadeti glavni dobitek, bi morali biti popolnoma prepričani, da ga bomo zadeli in ne smemo niti malce dvomiti v to. Ko se v nas oglasi upanje, da bi ja zadeli želene milijone, se istočasno v nas porodi dvom, ali jih bomo res zadeli. In ko dvomimo, nikoli ne moremo doseči tega, kar si želimo. Kakor nas uči Martin Kojc, se takrat v nas zbudi hotenje, to pa prinese obratni rezultat od tega, kar si želimo, saj ne verjamemo, ne zaupamo, da nas čaka takšna sreča. Listek za loto napiše človek zato, ker si želi glavnega dobitka. Ko pa prične zaradi minulih slabih izkušenj dvomiti v ta dobitek si reče, ko bi vsaj zadel šestico in takrat ne more biti nobenega dobitka. Naša notranja naravnanost je tista, ki prinese ali odnese dobitek.

Upanje pomeni, da nekaj ne verjamemo, a vseeno upamo, da se bo zgodilo. Upanje je dvom, je strah, da se bo zgodilo tisto, česar si ne želimo …

Kdo pa so ljudje, ki najraje igrajo igre na srečo? Največkrat so to ljudje, ki imajo v sebi vibracije števil 2, 4 ali 7. Lahko so rojeni 2., 4., 7., 11., 13., 16., 20., 22., 25., 29. ali 31. ali pa imajo v imenu, priimku, genetiki (ime in priimek skupaj) ali v matrici (celoten datum rojstva) eno od teh vibracij. Vendar pa je v teh ljudeh veliko skrbi in strahov. Ta čustva pa so vedno povezana s prihodnostjo, nikoli s sedanjostjo in še manj s preteklostjo in ravno zaradi tega si dobitek tako močno želijo, da se potem ta želja spremeni v hotenje – nezaupanje in jim zato dobitek spolzi med prsti.

Če bi se dalo z numerologijo ugotoviti številke, ki bodo izžrebane, potem bi jaz kot numerologinja zdajle uživala nekje ob morju. In ker notranje nisem prepričana, da mi je namenjen glavni dobitek, iger na srečo tudi ne igram.

Vseeno je, katere številke napišemo na listek. Glavni dobitek je vedno rezultat naše notranje naravnanosti, tistega občutka, prepričanja, ki je v nas. Samo če verjamemo, da bomo zadeli, bomo zadeli, če pa imamo v sebi 0,0001 % dvoma, potem ne bomo zadeli.

Poznam ljudi, ki poskušajo ugotoviti prave številke po teoriji kaosa, vem tudi za ljudi, ki so vedno plačevali eno in isto kombinacijo. Samo enkrat niso plačali listka in ravno takrat je bila izžrebana njihova kombinacija. So pa tudi ljudje, ki so dvakrat zadeli glavni dobitek, ker so bili neobremenjeni in ker denar privlači denar. Revščina pa privlači še več revščine.

Comments are closed.