Delavnica Zavest in podzavest

Okrog 95 % vseh naših dejanj upravlja PODZAVEST. Kolikokrat mislimo, da se odločamo zavestno, a za temi odločitvami stoji skrita moč, naša podzavest, v kateri so shranjene vse naše misli, v njej so vse naše izkušnje, vsi dogodki, čustva, tam so naše sanje, domišljija in vse skrivnosti. ZAVEST je naša kreativnost, logika, ona je naš razum in sposobnosti. Zavest nas s svojimi dobrimi 5 % moči hoče upravljati in velikokrat mislimo, da se zavestno za kaj odločamo, v resnici pa so bile naše odločitve podzavestne.

ZAVEST in PODZAVEST se v nas nenehno bojujeta za dominantnost, zavest podzavesti ne daje potrditve, da je sposobna in da ve veliko več od nje, zato se oglaša ego in trmasto vztraja pri svojem prav. Podzavest pa nas v takšnih trenutkih nalašč usmeri v napačno smer in nam želi pokazati, da smo si sami krivi, ker je nismo poslušali. Kadar dosežemo, da sta zavest in podzavest enotni, delujemo harmonično, umirjeno in takrat ne moremo narediti napak.

Ste kdaj pomislili, zakaj postanete pred televizorjem lačni in zakaj kupite v trgovini izdelek, katerega ste bežno opazili na jumbo plakatu, v časopisu, na TV…? Ste že slišali za subliminalna sporočila?

Na delavnici bomo govorili tudi o nezavednem delu, ki je v nas, o inteligenci in o kolektivni zavesti, ki že vse ve, a nam je še vedno velika uganka.

Komu bo delavnica koristila? Odgovorite si na spodnja vprašanja in če bo vsaj en pritrdilni odgovor, boste na delavnici prejeli rešitev tega vprašanja.

- Imate dneve, ko vam gre vse narobe, ko imate občutek, da se v vas borita dve osebi? Ena od njiju bi storila vse, da prepreči tisto, kar želi storiti tista druga?
- Se vam dogaja, da si nekaj želite, a so vaša dejanja v nasprotju z vašimi željami?
- Ne veste, kako si zapomniti obilico snovi, ki jo študirate?
- Ne veste, kako se rešiti treme pred javnim nastopom?
- Vas zanima, kako najti rešitve v življenjskih situacijah ali pa najti izgubljeni predmet?
- Vas zanima, kako v šoli čim bolje pisati teste?
- Vas zanima, kaj storiti, da bo vaše življenje postalo bolj enostavno, lahkotnejše, da vam ne bo treba plavati proti toku?
- Bi želeli v sebi najti KLJUČ, ki odpira, za večino ljudi, hermetično zaprta vrata?

KLJUČ so BESEDE, ki jih sama že vrsto let izgovarjam in sem se v njihovo delovanje PREPRIČALA na osnovi dokazov. Ta ključ sem našla v stari knjigi in ga že pet let delim naprej. Neverjetno je, kako lahko s temi čudežnimi, skrivnostnimi besedami spreminjamo potek dogodkov – vplivamo na polje energije.
Na delavnici bomo govorili tudi o prepričanjih, o afirmacijah, o subliminalnih sporočilih ter o frekvencah v glasbi, ki so lahko ali škodljive ali zdravilne.

V A B I M    V A S,

da se udeležite delavnice, na kateri vam bom osvetlila delovanje naše zavesti in podzavesti .

v četrtek 13. 4. 2017 od 16. do 20. ure v Nazarjah.

Cena delavnice je 80 €. Za vašega prijatelja/prijateljico, ki jo boste povabili s sabo, je cena s 50 % popustom 40 € (ali 120 € skupno – za vsakega 60 €).

Obvezne so predhodne prijave na elektronsko pošto info.sangrila@gmail.com in plačilo na TRR (predračun vam pošljem po elektronski pošti) ali z gotovino na sedežu podjetja najmanj 2 dneva pred pričetkom delavnice. Za vaša morebitna vprašanja me pokličite na 041 463 908.

Vsak udeleženec bo prejel CD z zdravilno glasbo (z zdravilnimi frekvencami).
Se veselim našega srečanja :)

Comments are closed.