Kako bo retrogradna Venera vplivala na posamezno zodiakalno znamenje

VPLIV RETROGRADNE VENERE

Kako bo vplivala prav na vas osebno, vprašajte svojega astrologa.

Več o retrogradni Veneri pa tukaj.

OVEN

Zadnje tedne vam je Venera pomagala tako v ljubezni, kot tudi pri samozavesti in poslu. Sedaj pa so pred vami tedni, ko boste to pomoč izgubili, vendar vedite, da se bo pomoč vrnila. Do sredine aprila boste velikokrat občutili osamljenost, v vaše življenje se vam lahko vračajo osebe iz vaše preteklosti, kar pa vas bo samo vznemirilo. Zdaj ni čas za melanholijo, ampak za tisto trdnost in odločnost, ki vas spremlja vse preostale mesece.

BIK

Vaša ljubezen in intimnost so le vaše in to boste naslednjih nekaj tednov še bolj močno občutili. Skrivali boste svoje občutke, ne boste želeli nikakršnih vtikanj s strani prijateljev ali domačih. Premlevali boste svoje strahove in skrbi, v vas se bo pojavljalo nezaupanje, vendar se bo tudi iz vsega tega rodilo nekaj novega, drugačnega. Razmišljali boste o minuli ljubezni in lahko, da se boste z njo tudi srečali. Delajte na samozavesti in se imejte radi.

DVOJČEK

Na novo boste ovrednotili vaše prijateljske vezi, po vsej verjetnosti si boste znova postavili cilje ali si začrtali nove poti, ki vodijo do teh ciljev. Iskali boste ravnotežje med tem, kaj dajete in kaj prejemate v vaših prijateljstvih. Na obisk se vam lahko najavi kakšen prijatelj ali prijateljica, ki je že dolgo niste videli, lahko pa tudi obujate spomine na tiste prijatelje, ki jih ni več med vami in to vam bo dalo misliti, kako premalo cenimo življenje.

RAK

Venera bo prevetrila vašo karierno področje. Ker predstavlja Venera denar, vrednote in ljubezen, bodo pred vami tedni lekcij, ki se jih boste morali učiti. Ponovno boste morali ovrednotiti vaše karierne cilje, ugotavljali boste, kako srečni ste v sedanjem poslu, ali vam daje dovolj zadovoljstva, prejemate dovolj priznanj, ste dovolj cenjeni? V naslednjih tednih ne boste hiteli, ampak boste stopili korak nazaj in od daleč pogledali na prehojeno pot.

LEV

Venera je planet lepote, vi pa ste radi lepi ter občudovani. Ravno tako kot Venera – Afrodita in ker se bo gibala navidezno nazaj, boste občutili manj moči in tudi cenili se boste manj, kot bi se morali. Na novo boste morali delati na stvareh, ki zadevajo 9. hišo, ta pa predstavlja vse kar je tuje, to so tuji kraji, tujci, tuji običaji, predstavlja višje znanje, duhovnost, religijo, zakonodajo in tudi založništvo. Karkoli od tega se pojavlja v vašem življenju, dajte pogledati, kaj več bi lahko glede tega naredili in kaj bi spremenili.

DEVICA

Pri vas bo Venera delala na področju 8. hiše, kjer so tudi skupne finance, ki jih imate s partnerjem. Ozrite se malo naokrog in poglejte, če ni vaš partner v finančnih težavah, morda so vajine skupne investicije v slabih vodah, morda bodo davki ali zavarovalnine prinesle noči brez spanca. Sedaj boste morali ugotoviti, katere napake so bile storjene, saj boste le na ta način iz prihajajočih tednov izšli močnejši in modrejše kar se tiče financ.

TEHTNICA

Vam, Tehtnice, pomenijo največ dobri medsebojni odnosi in to, da ste lepe/lepi, urejeni. Tako ali tako radi gledate nazaj in tokrat bo Venera potovala v preteklost na vašem partnerskem področju. Bodite bolj tolerantni in ne iščite prepirov s partnerjem, najbolj pa bodite pozorni na to, da se ne boste muhali in da ne boste v omarah iskali okostnjakov. Partnerstvo pa je tudi poslovno, zato tudi tam rešite kaj za nazaj in naredite dobre temelje za naprej.

ŠKORPIJON

V naslednjih tednih boste morali ločiti delo od romantike. Zdaj ne bo pravi čas za ljubezen na delovnem mestu, navsezadnje tudi ni pravi čas, da začnete v času Venerine retrogradnosti kakršnokoli ljubezensko zvezo, ker ne bi imela srečnega konca. Prav verjetno bo, da vas bodo sodelavci manj cenili, lahko bi doživljali mobing, zato bodite pazljivi, modri in naj ti tedni hitro minejo. Bo pa zdaj idealen čas za fitnes in zdravo prehranjevanje.

STRELEC

Pred vami so tedni lekcij, ko se boste morali učiti, kaj je ljubezen in partnerski odnos. Tako zlahka se boste zaljubili, a na žalost, tudi odljubili. Zdaj ni čas za začetek ljubezenske zveze, je pa čas za raziskovanje življenja, vaših radosti. Spoznajte se in ko bo Venera znova v direktni smeri, začnite z zmenki. Tisti vezani pa vedite, da bo vaša ljubezen na preizkušnji in če bosta iz tega obdobja prišla še vedno enako zaljubljena, ste zmagali.

KOZOROG

Že sicer veliko razmišljate o tem kaj je prav in kaj ne, zdaj pa boste čutili, da marsičesa ne znate toliko, kot bi si želeli in boste zaradi tega imeli občutek manjvrednosti. To se bo še posebno kazalo na področju vašega doma, družine, saj se vam bo zdelo, da vas vaši dragi nimajo toliko radi. Nikar ne zapravljajte denarja za nepotrebne reči, ne kupujte si ljubezni ali pozornosti, ker vaši dragi tega ne pričakujejo in vas bodo še naprej imeli enako radi.

VODNAR

Retrogradna Venera bo delala na vaši komunikaciji in na vašem načinu razmišljanja. Prav verjetno bo, da boste na neke stvari v zvezi z vašim ljubezenskim življenjem ali v zvezi s financami začeli gledati drugače. Morda boste prisiljeni v novo, drugačno razmišljanje. Najverjetneje pa boste o tem morali tudi spregovoriti ali vsaj za začetek, kaj napisati. To sta temi, ki vam ne gresta najbolje in zdaj imate dobro priložnost, da zrastete še na tem področju.

RIBI

Retrogradna Venera se bo gibala v vašem finančnem področju. Denar pri vas priteče in odteče in sedaj bodo prišli tedni, ko boste morali zategniti pas. Soočali se boste s svojimi preteklimi napačnimi finančnimi odločitvami, kar bo boleče. Vendar pa vam naj vse to ne omaja samozavesti. Dobro veste, koliko ste vredni, veste tudi, da lahko premagate še tako težka obdobja in naj vam to ostane pred očmi. Kar nas ne ubije, nas samo okrepi.

Comments are closed.