Dejan Zavec

Članek je bil objavljen v Savinjskih novicah dne 12. 11. 2010

KAJ GOVORIJO ŠTEVILA O DEJANU ZAVCU?

Črke se v numerologiji pretvorijo v števila, in sicer na osnovi kaldejske abecede. Sama transformacija črk v števila je enostaven postopek, mnogo pomembneje je, kako opišemo dobljena števila, ki nam govorijo o karakterju osebe. Naredila sem kratko analizo stanja Dejana Zavca.

DEJAN = 4 + 5 + 1 + 1 + 5 = 16! = 7

ZAVEC = 7 + 1 + 6 + 5 + 3 = 22! = 4

Skupno število: 7 + 4 = 11! = 2

Datum rojstva: 13. 3. 1976 = 13! = 4

Matrica: 3

Ključ: 1 in 7

Ključ pomeni dve števili, ki predstavljata najboljši vpliv za osebo, ki je rojena na tisti dan. Dobro je, da so naša števila združljiva s tema dvema iz ključa. Pri Dejanu vidimo, da ima število 7 v svojem imenu, to število je združljivo s številom iz priimka, skupnim številom in datumom rojstva. Število 1 je združljivo s skupnim številom, priimkom, datumom rojstva ter imenom. Ravno združljivost njegovih števil je omogočila, da je Dejan dosegel to, kar si je v preteklosti želel.

Naj začnem z razlago števila 16, ki ga ima Dejan v svojem imenu. To število je pri njemu najprej opazno, saj je všečen, ne da bi se za to trudil. Dobro ve, katere besede je treba kdaj uporabiti, zna komunicirati in navsezadnje ga ima rada tudi kamera. Ne bi bilo čudno, če bi kdaj posneli film o njegovem življenju, glavno vlogo pa bo lahko igral kar sam. Ni čudno, da se ga je prijel vzdevek Mr. Simpatikus. Število 16 je tudi število 7, zaradi česar je usmerjen v duhovnost in ga privlači ezoterika.

Število 22 v priimku mu prinaša precej nepravih prijateljev, ki se želijo okoristiti na njegov račun. Mnogokrat se mu lahko za hrbtom posmehujejo, njemu pa kažejo lep obraz. Tudi izid kakšnega dogodka je bil kdaj takšen, da se je Dejan počutil izigranega in je sam pri sebi pomislil, da je žrtev. Večkrat se mu lahko zgodijo krivice, saj to število opisuje dobrega človeka, ki se mu dogajajo slabe stvari.

Število 11 v njemu povzroča ogromno energije, katero sprošča na pravilen način. Ves ta adrenalin, ki se v njemu nabira, je pogoj za dobrega športnika. Daje mu eksplozivnost in moč. Če se ne bi ukvarjal s športom, bi mu višek energije v telesu povzročal zdravstvene težave, tako pa je to energijo uporabil sebi v dobro.

Število 13 iz datuma rojstva je znova takšno število, ki mu povzroča hitrost na vseh področjih. Lahko ima hitre gibe, hitre odločitve, hitro lahko vozi, skratka, to je še en pokazatelj za športnika. Število 13 je zanj srečno, ker se ujema z njegovimi ostalimi števili. Vpliva tudi na nenadne spremembe načrtov in bivanja.

Comments are closed.