Ognjeni petelin

Mlada Luna v znamenju Vodnarja 28. 1. bo prinesla kitajsko novo leto. Ognjeni petelin prinaša energijo, ki nas bo pospeševala v naših načrtih, torej, da si bomo upali sanjati, delati načrte in jih tudi realizirati. Treba pa bo trdo delati, ne bomo se smeli ukvarjati s stvarmi, ki nam v preteklosti niso šle, treba bo »uloviti« nove ideje in jih materializirati. Leto 2017 bo leto, ki nam bo prinašalo teste na področju ljubezni in financ. Nič čudnega, saj bo letos tudi Venera retrogradna in ta bo prinašala preizkušnje, katerih pa vsi ne bodo rešili. Za osebni uspeh je potreben mir v družini, saj smo tako mirni v sebi, to prinaša zdravje in pametne poslovne odločitve ter posledično blagostanje.

Za vse samske bo sedaj čas, da spoznate osebo, s katero boste srečni. Tisti vezani pa bomo naš odnos morali pripeljati na višji nivo.
Prihajale bodo različne priložnosti in če priložnost ujamemo, smo v prednosti pred drugimi. Železo pa se kuje takrat, ko je vroče, kajne? Na dan kitajskega novega leta bo v znamenje Oven vstopil Mars, tako da bo v zraku ogromno ognjene energije. Tudi virusi, ki jih je letos precej, se bodo počasi umaknili, saj z Marsom v Ovnu vsi dobimo boljšo vitalnost.

O aspektih vedno pišem v Romaninem tedenskem in mesečnem horoskopu, zato me spremljajte, da boste na tekočem.

Comments are closed.