Kaj nam prinaša leto 2017

Leto 2017 = 10 = 1

V Nedeljskem dnevniku z dne 4. 1. 2017 je bil objavljen ta moj članek o letu 2017. Je pa v Nedeljskem še veliko zanimivega branja.

LETO 2017

Pravijo, da so naša leta samo številke in dejansko je temu tako, saj vsako leto odzvanja v določeni vibraciji. Leto, v katerega smo skočili, zakorakali, zaplavali ali zaplesali, je v znamenju števila 1 (2 + 0 + 1 + 7 = 10 = 1), enica pa vedno govori o močnem duhu, o raziskovanju, avtoriteti in novih začetkih.

Kaj torej lahko pričakujemo od tega leta? Nov začetek bo lahko nov posel, lahko bo novo razmišljanje, ki bo prišlo kot posledica nekega spoznanja, nov začetek bo za marsikoga zaroka, morda celo poroka, otroci rojeni v tem letu bodo bolj odločni ter ustvarjalni … Leto 2017 bo leto raziskovanj, posledica pa bodo nova odkritja, nov pogled na svet, pogumni bomo, vendar ne na tak način, da bi se zaletavali z glavo v zid, temveč se bomo o vsaki stvari prej prepričali in šele nato ukrepali. Vsako leto in vsaka številka, ki opisuje vibracijo, pa prinaša s sabo tudi negativne lastnosti. Te so v primeru leta 2017 pretirana samovšečnost, samozadostnost, nedokazljivost in močna trma. Velikokrat se bomo ujeli v našem razmišljanju, ko bomo menili, da že vse vemo in ne bomo dovolili, da nam nekdo predstavi svoj pogled na določeno situacijo. In to bo moment, ko se bomo morali tega zavesti, znižati svoj ego ter se omehčati. Trdota leta 2017 se lahko odrazi na pozitiven ali negativen način, lahko odločno sledimo svojemu jasnemu cilju ter upoštevamo nasvete modrih ljudi, lahko pa trmasto vztrajamo ter menimo, da smo mi najpametnejši. In kadar se bo zgodilo slednje, bomo zelo hitro prejeli kazen v obliki ponovnega testa. Življenje nam bo takrat priskrbelo slab dogodek, zaradi katerega bomo trpeli tako dolgo, dokler nam ne bo jasno, da nima smisla biti oholi, sovražni, narcisoidni ter arogantni in da je bolje občutiti hvaležnost, da je potrebno odpuščati sebi in drugim, da se je dobro vživeti v drugega človeka, da je dobro živeti v sedanjem trenutku in se je potrebno zavedati, da smo vsi povezani in da naša dejanja vplivajo na vse ljudi in ves planet.

Še posebno za to leto velja, da je treba imeti jasne cilje, a ne le v glavi. Cilji se zapišejo, potrebno si jih je natančno predstavljati in se potem vanje vživljati. Če si želite hišo, si narišite, kako hiša izgleda, lahko najdete sliko takšne hiše in si predstavljate, da je že vaša. Da vam to ne bo tako težko si zamislite, da je film, ki ga gledate, že zdavnaj posnet, a ker vi ta film prvič gledate ne veste, kakšen bo konec, čeprav je bil konec že posnet. Tako je tudi z vašimi željami, samo materializirati se še morajo in zdaj je čas, da si načrt do izpolnitve želja natančno napišete, drugače boste naslednje leto pričeli dvomiti, če je vaša želja res vaša.

Odločnost ali trma bosta vidni tako v naših osebnih življenjih, vidni bosta v politiki in gospodarstvu. Leto 2017 bo leto Sonca, to pa daje življenje, razveseljuje nas, greje nas, daje nam optimizem, zagon, kreativnost, prinaša radost in zdravje. Zmernost v vsem bo to leto tudi pogoj za srečo. Če, na primer, poleti pretiravamo s sončenjem, dobimo opekline, vi pa boste sigurno modro reagirali, kajne? V kolikor se boste naravnali na to, da boste v letu 2017 srečni, boste privabljali srečo, če pa boste menili, da vam sreča ni naklonjena, se bo vesolje tako tudi odzvalo. Pričakujte najboljše, ne dvomite, temveč zaupajte!

Želim vam eno prijazno in srečno leto 2017! Naj bo razkošno z zdravjem ter razumevanjem, naj vam prinese blagostanje in modrost!

Comments are closed.