ZAŠČITA (CD z vizualizacijo)

ZAŠČITA je vizualizacija, s katero zaščitimo svojo življenjsko energijo. Energija je življenje, energija je vse, kar nas obdaja, mi smo energija in živimo v polju energije. Energija pa je večna, se spreminja, transformira, ima različne oblike in prav vsi na tem svetu se bojujemo zanjo.

So ljudje, ki nujno potrebujejo našo energijo, ker je sami nimajo dovolj in jo potem iščejo pri tistih, ki so jim blizu in energijo imajo. Včasih to delajo nezavedno, včasih so to ljudje, ki so čustveno navezani na nas, nekateri so bolni in imajo zato svoje življenjske energije zelo malo, da pa bi ozdraveli, je potrebujejo več. So pa tudi osebe, ki nas čustveno izsiljujejo, nam pijejo energijo in nas z manipuliranjem hočejo nadvladati ter tako manipulirajo z nami. Z vizualizacijo zaščite boste to svojo življenjsko moč zaščitili, nihče vam je ne bo mogel ukrasti in nihče ne bo mogel na vas kakor koli vplivati. Zelo je priporočljivo, da preden ustvarite zaščito, prerežete nepotrebne energijske vezi.

Frekvenca 432 Hz, na kateri je CD posnet, bo stimulirala tudi desno možgansko polovico, ne le leve, zato bo ta vizualizacija uspešnejša.

Cena CD-ja je 33,00 evrov + poštnina.

Cena kompleta štirih CD-jev iz zbirke Šangrila je 100,00 evrov brez poštnine. (Več o ostalih CD-jih ter cenik je tukaj).

Za naročilo mi pišite na info.sangrila@gmail.com ter navedite svoje naročilo, način plačila ter vaš poštni naslov.

Comments are closed.