REZANJE ENERGIJSKIH VEZI (CD z vizualizacijo)

To je vizualizacija, s katero si povrnemo svojo življenjsko energijo, ki smo jo pustili v drugih ljudeh in energijo drugih ljudi, ki je v nas, povrnemo njim.

Ko se človek rodi, dobi določeno količino življenjske energije, eni je dobijo več, drugi manj, tekom življenja pa jo razmetavamo in z njo ne delamo preudarno. Energijo izgubljamo tudi tekom vzgoje, šolanja, izgubljamo jo zaradi raznih travm, neprijetnih dogodkov in seveda z razmerji, ki so bila čustveno intenzivna. Zaradi takšnih intenzivnih odnosov smo pustili nekaj svoje energije v drugi osebi, nekaj energije druge osebe pa je v nas. In ta naša življenjska energija, ki smo jo pustili drugje, si želi priti nazaj v nas in energija druge osebe, ki je v nas, si želi nazaj k svojemu viru.

Rezanje energijskih vezi se vedno dela s sočutjem in ljubeznijo, zato je to dejanje, ki pomaga obema, saj oba razbremeni. Kot boste kasneje občutili, se energija takoj povrne in jo dejansko tudi občutite, odnos s to osebo, s katero pa vezi režete, se izboljša.

Frekvenca 432 Hz, na kateri je CD posnet, bo stimulirala tudi desno možgansko polovico, ne le leve, zato bo ta vizualizacija uspešnejša.

Cena CD-ja je 33,00 evrov + poštnina.

Cena kompleta štirih CD-jev iz zbirke Šangrila je 100,00 evrov brez poštnine (Več o ostalih CD-jih ter cenik je tukaj).

Za naročilo mi pišite na info.sangrila@gmail.com ter navedite svoje naročilo, način plačila ter vaš poštni naslov.

Comments are closed.