Donald John Trump

Izvoljen je bil predsednik, ki bo krojil usodo ne le ZDA, ampak tudi vseh nas. Je gospodarstvenik, ki ga ne marajo politiki, razni lobiji, banke, korporacije … Ne mislim ga hvaliti, toda v primerjavi s Hillary Clinton je on boljša izbira.

In kaj govorijo o njemu številke? Najmočnejša vibracija v njemu je srednje ime John, ki je v vibraciji števila 18. To je vibracija vodij, opisuje človeka, ki ima pogum, ki ima tudi velik ego, dobre organizacijske sposobnosti ter fizično in psihično moč. Zaradi te vibracije si je v predvolilnem boju upal povedati marsikaj, včasih tudi kakšno neokusno opazko. Ni navajen diplomacije in zavijanja besed v celofan, je človek akcije ter velikokrat v svoji neustrašnosti prehiter. V imenu Donald ter v priimku Trump pa je vibracija števila 24 (6), kar mu je pomagalo na poti do bogastva. To je tudi vibracija, ki ga usmerja v lepoto, umetnost, zaradi nje mu veliko pomeni seksualnost, dela ga tudi ošabnega, saj je v povezavi z Johnom še bolj samovšečen. Njegova genetika (Donald John Trump = 24 + 18 + 24 = 6 + 9 + 6 = 21 = 3) je tista, zaradi katere so mu otroci zelo pomembni, prinaša mu blagostanje ter optimizem, včasih celo pretiran optimizem. Njegovo ukvarjanje z nepremičninami pa je zaznamoval njegov dan rojstva (14), ki ga je usmeril tudi v špekulacije, zaradi njega ima nos za finance, je hitrih odločitev ne le glede denarja, pač pa tudi ljubezni.

Nekaj posebnega pa je njegova matrica, to je celoten datum rojstva (14. 6. 1946), ki je v vibraciji števila 22 (4). To je prav posebna vibracija, ki mu sicer daje izredno dobro vizijo, zaradi nje ima megalomanske načrte, je deloven, vendar pa ta 22-ica govori tudi o tem, da velikokrat sploh ne vidi, v kakšni situaciji se znajde. Je drugačen, za večino ljudi je čudak. S tem se ne obremenjuje, vendar pa sleherni dan doživlja zavist ter škodoželjnost. Že v predvolilnem boju je pod noge prejemal polena, zdaj pa bo teh polen še več in velikokrat ne bo niti vedel, od kod so priletela. Čutim, da se bo njegovo predsedovanje ravno zaradi te 22-ice slabo končalo …

Vibracija števila 22 je bila »kriva«, da so sprevračali njegove besede. Ko je obsojal bombardiranje Srbije, ko je bil proti okupaciji Afganistana, Iraka, Libije in Sirije, so mediji govorili ravno o nasprotnem. Zelo malo pa je bilo informacij o tem, da je ravno Hillary Clinton bila tista, ki je poveličevala vojaške spopade. V tem našem svetu laži bi si morali vsi ustvariti jasnejšo sliko in bi ne smeli verjeti vsega, kar slišimo in vidimo v medijih. Donald John Trump je s svojim delom prišel do ogromnega bogastva in če je uspešen v svojem podjetju, so lahko tudi ZDA bolj uspešne. Trumpovim lasem se posmehujejo plešasti, njegovi ženi Melanii se posmehujejo v ljubezni nesrečni in njegovemu bogastvu ter uspehu so zavistni tisti, ki so leni in brez idej. Mi, Slovenci, pa se lahko veselimo, ker bo zaradi navala ameriških turistov zacvetela tudi naša država, seveda, če bomo znali to priložnost izkoristiti.

Članek je bil zaradi pomanjkanja prostora objavljen v okrnjeni obliki v Nedeljskem dnevniku dne 23. 11. 2016, tukaj pa ga objavljam v celoti.

Comments are closed.