Ime za Janševega otroka

Članek je bil objavljen dne 13. 5. 2011 na spletnem portalu Moški.si

KAKŠNO IME NAJ IMA OTROK JANEZA JANŠE

IN URŠKE BAČOVNIK?

Otrokovo ime se vedno izbere glede na datum rojstva, glede na priimek, ki ga bo otrok imel ter glede na energije njegovih staršev. Ponavadi imajo starši otrokovo ime izbrano že nekaj mesecev pred njegovim rojstvom, vendar je bolje imeti več predlogov, od katerih se potem ob rojstvu izbere tisto pravo ime, ki bo otroku prineslo več radosti, talentov in zdravja.

Na kratko bom opisala karakterja Urške Bačovnik ter Janeza Janše, saj bo njun otrok moral biti v harmoniji z njima, da je lahko na ta način družina srečna.

URŠKA BAČOVNIK: 5 + 9 = 14 = 5

DATUM ROJSTVA: 4, 11! = 2

JANEZ JANŠA: 1 + (11!) 2 = 3

DATUM ROJSTVA = 8, 4

PARTNERSKI ODNOS = 8!

Pri Urški je dobro, da ima v imenu tudi črko k in da ni Urša, saj je Urška vibracija števila 5, ki pomeni lahkotnost, odprtost, komunikativnost. Ona potrebuje enostavno, nekomplicirano življenje z veliko veselja in potovanji. V priimku ima močno število 9, ki pomeni pogum, vztrajnost, boj in nenazadnje tudi medicino. Ravno zaradi tega števila je Urška kos Janezu Janši, saj je zelo močna osebnost. Problem med Janezom in Urško je lahko med neujemanjem njenega števila 5 in njegovega števila 8 (iz datuma rojstva), poleg tega pa ima Janša vibracijo števila 11, ki je tudi zelo problematična glede medsebojnih odnosov, saj povzroča slabe partnerske zveze. Njuno partnerstvo mora temeljiti na ljubezni in s tem povezanimi načrti. Pozabiti pa morata preteklost. Njun zakon bo srečen, če bo Urška zadovoljna, saj je od njene dobre volje odvisna tudi sreča Janeza Janše. Torej se mora Janez potruditi, da je ne bo zamoril, temveč jo bo razveseljeval. Njen nasmeh je temelj za njuno harmonijo. Iz njune analize pa se vidi, da imata skupne cilje, vesta kam gresta in se tudi osebnostno razvijata.

Zdaj, ko vemo, kakšne energije imata bodoča starša in ko predvidevamo, da se bo otrok pisal Janša, je lažje izbrati ime. Predvideva se tudi, da bo rojen 1. 8. 2011, s tem dnevom pa sta v harmoniji le dve števili, in sicer 1 in 2. Dvojko lahko tako eliminiramo, ker bi bila to slaba kombinacija s priimkom, tudi če bi dali ime s harmoničnim številom 7, bi bil otrok prešibek, saj bi mu energija preveč nihala in bi bil dovzeten za razne prepovedane substance.

Na ta dan in s tem priimkom je dobro, da ima otrok v imenu vibracijo števila 1. Ime mu bo dalo močno individualnost, veliko vizijo, srečo, uspeh in vodstvene sposobnosti. Priimek bo pa prinašal nesoglasja, vendar bo na starših, da ga pravilno usmerjata in ga učita duhovnih resnic. Potreboval bo veliko pohvale in spodbude, dobro bi ga bilo tudi usmeriti v šport (zaradi vibracije števila 11).

Lahko predlagam nekaj imen, ki so vibracija števila 1, in sicer za fantka Janez, Erik, Jernej, Roman, Branko; za deklico pa Lana, Pia, Leja, Tjaša, Ema, Tea, Dea, Lina.

Je pa najbolje, da si bodoča starša kupita mojo knjigo Tvoje ime – tvoja osebnost, ki bo izšla v drugi polovici maja in sama pogledata, katero ime še ima takšno vibracijo, ki bo otroku prinesla srečo. Lahko si bosta tudi sama preračunala kakšno ime izbrati, saj bodo v knjigi navodila, kako priti do pravilnega izračuna še tako nenavadnih imen. Vedno pa lahko za nasvet pokličeta tudi mene.

Urški Bačovnik in Janezu Janši želim veliko sreče v veselem pričakovanju. Njunemu otroku pa želim, da mu bo dana dobrota, modrost, zdravje, lepota in blagostanje!

Comments are closed.