Maja Keuc

Članek je bil objavljen 12. 5. 2011 na spletnem portalu Ženska.si

KAKO SE BO MAJA KEUC UVRSTILA NA EUROSONGU?

MAJA = 4 + 1 + 1 + 1 = 7

KEUC = 2 + 5 + 6 + 3 = 16! = 7

SKUPNO ŠTEVILO (GENETIKA) = 7 + 7 = 14 = 5

DATUM ROJSTVA: 16. 1. 1992 = 7, 8

MATRICA = 29! = 2

Iz samih Majinih števil se vidi, da je v njej prevladujoče število 7, ki pomeni glasbo, zabavo, okultizem in duhovnost. Sam datum rojstva ji je omogočil prepoznavnost, saj je zaradi njega všečna in zato jo ima tudi kamera rada. Ni se ji potrebno truditi, da izpade dobro, saj ima v sebi prave gibe in iskrive poglede.

Polfinalni nastop bo v četrtek, 12. 5. 2011. Seštevek tega datuma je število 12 in če seštevamo še naprej, dobimo število 3. To je Jupitrovo število in to vlada četrtku. Na prvi pogled kaže, da je to idealen dan, vendar je potrebno vedeti, da trojka pride iz števila 12, ki je sicer zelo ambiciozno, vendar lahko prinese veliko izpostavljanja. Res je Eurosong primeren za promocijo vsakega pevca, vendar se lahko zaradi tega števila pričakuje, da se lahko pripeti kakšen škandalček.

Kaj pomeni ta dan za Majo? Trojka se ne ujema z njenim skupnim številom 5. V želji po dobri uvrstitvi in všečnosti, lahko izpade malo manj všečna. Vendar pa ostala števila ne govorijo o trenju, zato moramo Maji vsi poslati samo pozitivno energijo in v pozitivnem pričakovanju počakamo na razplet glasovanja. Kakorkoli bodo gledalci in strokovna komisija odločili, bo Maja iz tega nastopa potegnila veliko, ker se ji bodo nekje odprla ena vrata. Majine in naše želje so velike, zato jo že vsi vidimo tudi v sobotnem finalnem večeru.

14. 5. 2011 pa da skupni seštevek 5, ki se ujema z njenim skupnim številom ter vsemi sedmicami, torej z imenom, priimkom ter datumom rojstva. To bi lahko bil dan njenih uresničenih želja, ne glede na uvrstitev. Kot »fanica« Eurosonga že komaj čakam na oba nastopa.

Comments are closed.