GRAVITACIJSKI VALOVI PLUTONA IN URANA

Samo še nekaj tednov nas loči in zadnji kvadrat med Plutonom in Uranom bo izzvenel. Zadnji pravim zato, ker jih je bilo od leta 2011, ko sta prvič prišla v kvadrat, kar veliko, zato tudi ni čudno, da je v svetu situacija takšna kot je.

Pluton in Uran delujeta na celotne generacije ljudi in ravno zato to ostro energijo, ki jo pošiljata proti Zemlji, čutimo vsi ljudje in posledično vsa živa bitja na planetu, saj smo ljudje zagrenili življenje še preostalim prebivalcem našega modrega planeta.

Pluton v Kozorogu deluje na temelje družbe, na bančništvo, ki ima v rokah vse niti, Uran v Ovnu pa je tista nenadna in nepričakovana dejavnost, ki na hitro povzroči šok. In ta dva planeta, ki sta bila v kvadratu tudi leta 1929, ko je bila velika gospodarska kriza, že skoraj pet let vsake toliko časa prideta v takšno razdaljo, v takšen kot, ki se mu reče kvadrat.

Kaj pa sploh je kvadrat? Srečen je tisti, ki verjame v nekaj, čeprav tega ne vidi. Le kaj drugega je astrologija, kot proučevanje energije, ki prihaja od planetov na Zemljo in vpliva na vsa živa bitja. Planeti, zvezde, asteroidi … vse se giblje, nič ni stalnega, mirujočega in ko se objekt v vesolju giblje, zaradi svoje hitrosti, mase in ker se giblje v polju energije (temne materije), proizvaja trenje, ustvarja valovanje in to valovanje nas doseže ter na nas vpliva.

Par dni nazaj je svet presenetila informacija, da so lani septembra odkrili gravitacijske valove, katere je napovedal že Einstein in zaradi tega bo odkriteljem po vsej verjetnosti dana Nobelova nagrada. Fiziki še vedno capljajo za duhovnim znanjem ali za zdravo pametjo, to pa zato, ker ne verjamejo v tisto, česar ne vidijo, ker morajo vse najprej dokazati, potem šele verjamejo. To, da ustvarjajo valove vsi objekti v vesolju ni popolnoma nič čudnega, to je povsem normalno! Mogoče meni … Že skoraj 40 let! V duši je moja prva ljubezen astronomija, zato gledam na vesolje in življenje malce drugače, kar ste verjetno že opazili. Imam teleskop in gledam v daljavo, v preteklost ter si širim zavedanje. Poglejte preko hriba, preko meja, zaglejte se v zvezdnato nebo in bodite enkrat del tega ogromnega vesolja, boste videli, kako zlahka boste reševali majhne probleme, ki vas tukaj omejujejo.

O odkritju gravitacijskih valov, ki sta jih povzročili dve združeni črni luknji, pa si poglejte spodnji film, pod njim pa je še en film, ki vam nazorno ponazori ukrivljenost prostora:

Comments are closed.