Ronaldo in Irina

Članek je bil objavljen dne 12. 5. 2011 na spletnem portalu Moški.si

BOSTA ŠLA RONALDO IN IRINA KMALU NARAZEN?

Cristiano Ronaldo, 5. 2.1985 in Irina Shayk (Shaykhlislanova), 6. 1. 1986

CRISTIANO = 3 + 2 + 1 + 3 + 4 + 1 + 1 + 5 + 7 = 27 = 9

RONALDO = 2 + 7 + 5 + 1 + 3 + 4 + 7 = 29! = 11! = 2

SKUPNO ŠTEVILO (GENETIKA) = 11! = 2

DATUM ROJSTVA: 5

MATRICA: 3

IRINA = 1 + 2 + 1 + 5 + 1 = 10 = 1

SHAYKHLISLANOVA = 3 + 5 + 1 + 1 + 2 + 5 + 3 + 1 + 3 + 3 + 1 + 5 + 7 + 6 + 1 = 47 = 11! = 2

SHAYK = 3 + 5 + 1 + 1 + 2 = 12! = 3

SKUPNO ŠTEVILO (GENETIKA) = 1 + 2 = 3

NOVO SKUPNO ŠTEVILO = 1 + 2 + 3 = 6, ( ALI 1 + 3 = 4)

DATUM ROJSTVA: 6

MATRICA: 4

PARTNERSKI ODNOS: 5, 8, 6

Cristiano Ronaldo

ima super vibracije za športnika. Ima število 9 in število 11, torej je tehničen, energičen in eksploziven. Kaj pa ta eksplozivnost pomeni za medsebojne odnose, še posebno v zvezi z Irino Shayk, se bo pa videlo čez čas.

Število 29 v njegovem priimku pomeni slabe partnerske odnose. V njemu je veliko ognja in strasti, zato je privlačen za nasprotni spol, saj število 9 kaže na močno seksualno energijo, število 2 pa ga slabi in ga dela nestabilnega v partnerstvu. Problem je v tem, da v sebi nima programa za uspešno partnersko zvezo, saj je ta program, to kodo, prinesel že s sabo na svet. Od staršev ni dobil pravega vzora in ni videl smisla pravega odnosa. To ga dela neprizemljenega in kar sili v neprave zveze, za katere že sam v naprej ve, da se ne bodo dobro končale. Ker je tako atraktiven za nasprotni spol, ima še več možnosti, da se izkaže, da ne verjame v trden partnerski odnos. Tudi samo ime (9) je bojevitost, ki ga sili v težke situacije, samo da sebi in drugim dokaže, kako je močen in da je zmagovalec. Vendar pa ne more biti vedno zmagovalec, saj število 11 poruši še tako močne vezi. Zaradi datuma rojstva zna lepo in sladko govoriti, vendar pa to ne zadošča za stabilen in na ljubezni temelječ partnerski odnos.

Irina

ima v imenu močno število 1, ki kaže na osebo, ki v življenju doseže velike stvari, saj je to število uspeha, sreče, raziskovanja, individualnosti ter blagostanja. Je tudi število voditeljev, zato Irina ne more biti v podrejenem položaju, ampak želi spoštovanje in upoštevanje njenih želja ali ukazov. To kaže tudi na močan ego, zato se ne rada prilagaja in redko prisluhne kakšnemu nasvetu. V priimku Shaykhlislanova ima enako vibracijo števila 11 kot je v Ronaldo, zato sta se našla in zato sta lahko še nekaj časa par. Vendar pa ta vibracija izgublja svojo moč, ker je za ves svet le še Shayk, ki z vibracijo števila 12 postaja vse bolj ambiciozna, vendar pa se tudi vse bolj izpostavlja in lahko to slabo vpliva na njene odločitve. Irina se nenehno spreminja in če bo čez čas imela le še ta krajši priimek, ne bo več imela kaj skupnega z Ronaldom. Zaenkrat je v njej še mešanica več vibracij in to vpliva nanjo tako, da se še išče in ni prepričana v to, kaj si želi. Ko bo neka vibracija popustila in izgubila svojo moč, ne bo več tolerirala Ronaldove vzkipljive narave. Ona je rojena šestega, kar pomeni, da je v njej lepota, nežnost, da ji največ pomeni ljubezen, spolnost in umetnost. Sama privablja k sebi energije, ki ji prinesejo tako denar, kot tudi oboževalce, med katerimi se bo morda našel nekdo, ki bo bolj umetniški po duši in ji bo dal še kaj več kot strast. Med Irino in Ronaldom ni toliko harmonije, da bi lahko rekla, da bo njuna zveza obstala za vedno.

Comments are closed.