Leto 2016

V letošnjem letu je bilo v Nedeljskem dnevniku objavljenih kar 30 mojih člankov, no, leta pa še ni konec. Zadnji članek je bil tale:

“Zakon setve in žetve pravi, da vedno požanjemo tisto, kar smo posejali. Leta poprej smo bili pretirano optimistični, velikokrat zaslepljeni, menili smo, da se bodo smeti, ki so pod preprogo, same pometle, ampak v letu 2015 se je zgodilo to, da je pod preprogo pričelo strahotno zaudarjati. Za leto, ki se izteka, sem pravilno predvidela, da bo težko, za leto, ki je pred nami pa pravim, da bo bojevito.
Kadar vidimo, da se komu dogajajo krivice, lahko ukrepamo ali pa pogledamo stran. In prav to, da smo apatični, da ne slišimo naše vesti je tisto, kar se nam slej ko prej maščuje, saj postanemo takrat mi prav toliko krivi, kot je kriv tisti, ki dela krivico. V letu 2015 smo si prevečkrat zatisnili oči, zdaj pa bomo prisiljeni videti vse to, kar smo v minulih letih ignorirali.

Leto 2016 bo v vibraciji števila 9. Ta vibracija je ognjevita, bojevniška in pogumna, zato se bosta tudi v nas prebudili moč in želja, da bi nekaj v svojem življenju spremenili na bolje, predvsem pa, da bi bilo po naše. Dovolj nam bo čakanja, da bo nekdo drug odločal o naši usodi, zato bomo stvari vzeli v svoje roke. To velja za ves svet, vsepovsod bomo ljudje postali bolj energični in bojeviti. Devetica tudi govori o resnici in pravici, vendar pa si ju ljudje na Vzhodu drugače razlagajo kot ljudje na Zahodu. In kaj se lahko zaradi tega zgodi? Vibracija števila 9 je zelo ponosna in ko se egu pridruži še ognjena moč, se krešejo mnenja, ni pa nujno, da ostane le pri tem. Vsekakor bo še več vojnih žarišč, prodaja orožja po narasla, tekmovalnost bo tudi v gospodarstvu, zato bo prihajalo do novih tehnoloških odkritij. V nas bo toliko energije, da bomo prav iskali takšne situacije, v katerih se bomo morali dokazati, da smo najboljši, da lahko zmagamo, četudi nas bo zaradi tega bolela glava. Eni bodo uporabljali moč v mišicah, tisti drugi, ki so bolj razsvetljeni, pa bodo uporabljali moč duha. Prihajajoče leto lahko iz nas izvabi tiste najnižje primarne potrebe po preživetju, lahko pa sprevidimo, da lahko do zmage pridemo tudi tako, da priznamo, da smo se o kakšni stvari tudi motili. Najvišja stopnja devetice je namreč modrost, do nje pa se pride z veliko potrpežljivosti, razumevanja drugih ter sočutja.
Za Slovenijo bo leto 2016 tudi turbulentno, ne bomo pa le čakali na rešitve, ampak se bomo lotili tistega smrdečega kupa pod preprogo. Zavihali bomo rokave in šli v akcijo. Več si bomo upali povedati in narediti. Zaspana princeska se bo zbudila kot bojevnica, ki ne bo dovolila, da ji multinacionalke krojijo življenje. Slovenski narod bo pridobil na psihični moči, več zaves bo padlo in pokazali se bodo akterji raznih scenarijev, po katerih igra elita.

V tem letu poguma vam želim, da plavate s tokom in da se uspešno spopadete z visokimi valovi, ki bodo vsekakor prišli. Želim pa vam tudi, da se oprimete vala sreče in čim dlje mirno jadrate na njemu.”

Comments are closed.