Romanin mesečni horoskop

Mesečni horoskop za AVGUST 2017

Več o delnem luninem mrku pa tukaj.

OVEN

Mesec mrkov se bo za vas pričel z Uranovo retrogradnostjo, Uran pa je v vašem znamenju. Zaradi tega se boste iskali bolj kot ostala znamenja, bolj boste želeli narediti kakšen nepredviden korak, hitro boste reagirali in želeli narediti tisto, česar vam prej ni uspelo narediti. Zaradi mrkov pa se boste ukvarjali s tem, koliko ljubezni dajete in koliko je prejemate. Odprite se in si dovolite sprejemati priznanj s strani prijateljev ali večje skupine ljudi. Bo pa od trinajstega avgusta večja verjetnost težav v komunikaciji, zato se izražajte jasno in preverjajte, če ste sogovornika pravilno razumeli. To še posebno velja pri vašem delu, kjer bo dobro trikrat premisliti vaše besede. Sončni mrk enaindvajsetega pa bo ustvaril pospešek energije v vašem področju ljubezni, kreativnosti, to bo za vas mogočna priložnost, da poglobite ljubezen ali se na novo neizmerno zaljubite, v kolikor ste samski.

BIK

V avgustu boste v soju žarometov in utegnete doseči tisto, za kar ste si tako dolgo prizadevali. Na kariernem področju boste zadovoljni, zdaj bo čas za delanje dolgih, a premišljenih korakov. Venera vam bo pomagala skoraj ves mesec, vendar pa utegne zaradi retrogradnega Merkurja od trinajstega dalje prihajati do slabše komunikacije z vašo ljubljeno osebo ali z vašim otrokom. Nekaj bo treba na novo premisliti, analizirati in se držati dogovorov. Naredite vse to še pred sončnim mrkom, ki bo enaindvajsetega v vašem področju doma in družine. Takoj zdaj naredite dober načrt, dobre temelje, saj boste tako ujeli val sreče, ki bo povezan s selitvijo ali s tem, da boste naredili nekaj povsem novega za vaše nove družinske začetke. Ta mrk vam bo tudi razjasnil pomen vaših čustev, ko boste veliko bolje vedeli in čutili, kaj potrebujete za notranji mir, kdo vam je pomemben v življenju in brez česa ne bi mogli živeti.

DVOJČKA

Že kar v začetku meseca boste ponovno pregledali seznam svojih želja in ciljev, nekaj se jih bo spremenilo in nekaj obudilo. Prav mogoče bo, da se bo zveza z nekom iz preteklosti obnovila, nek star prijatelj se utegne kar naenkrat znova pojaviti v vašem življenju. Se bo pa z luninim mrkom sedmega avgusta v vas nekaj spremenilo, in sicer boste lažje dokončali kakšne izpite, lahko tudi kakšno pravno zadevo, ki se je vlekla. Mrk bo deloval ves avgust in še dlje, zato usmerite energijo v to smer. Vaš vladar Merkur pa se bo sredi meseca znova pričel gibati retrogradno in je bolje, da gostite kakšno družinsko srečanje, kot pa da ste zaradi retrogradnosti v komunikacijskem šumu z domačimi. Malo bolj se boste zavzeli za dobro razumevanje z ljudmi, saj boste želeli, da se vsi med sabo dobro razumete. Pri tem vam bo pomagal sončni mrk, ki bo šest mesecev vplival na komunikacijo, na nakup avtomobila, na gibanje, podpise pogodb …

RAK

Ne bo vam treba skrbeti za finance, zato se kar prepustite lepemu življenju. Gostite Venero, planet ljubezni, denarja in umetnosti, lunin mrk bo sedmega v vašem področju financ (investicij, kreditov, davkov), konec meseca pa bo Venera še dodatno pomagala pri denarju. Pazite pa od trinajstega dalje, če boste podpisovali kakšne pogodbe, saj se bodo pogoji spremenili in ustni dogovori ne bodo veljali. Sončni mrk bo tudi vplival na finance, ki jih zaslužite z delom in ne s kakšnimi drugimi viri. Morda se bo vaš šef odločil, da vam poviša plačo, morda si boste našli še dodatni vir zaslužka. Vse možnosti so odprte, vsekakor pa bo zadnji mrk letošnjega leta deloval tudi pri vaši samozavesti in se boste pričeli bolj ceniti. Zastoji glede dela in odnosov v službi pa se bodo tudi pričeli dobro odvijati konec meseca, ker se bo Saturn končno pričel gibati v direktni smeri.

LEV

Življenje je ena sama sprememba, teh pa bo v avgustu in v naslednjih šestih mesecih ogromno. Kar pripravite se na dogajanja. V mojem horoskopu so možnosti sprememb samo v pozitivne smeri, saj se tudi kakšen padec kdaj izkaže za zelo dobrodošlega in sčasoma prinese prav odlične zadeve. Najprej bo prihajalo zavedanje glede vašega partnerskega odnosa – osebnega ali poslovnega, lahko tudi obojega. Potem boste pričeli razmišljati o denarju, dobro pa je, da analizirate dejstva, kako ste nekdaj služili in zaslužili, kdo so bili vaši partnerji in kaj ste jim ponujali. Lahko pa, da boste spoznali, kje ste delali napake in jih sedaj ne boste ponavljali več. In ko bo enaindvajsetega sončni mrk v vašem znamenju, bo na obzorju za vas nekaj velikega, dobrega in vse to bo k vam prihajalo naslednje pol leta, k nekaterim med vami pa kar vse leto. Res se bo Sonce iz vašega znamenja konec meseca poslovilo, a prišla bo Venera in blagoslovi bodo ostali.

DEVICA

Avgust je sicer res mesec dopustov, ampak vse bolj boste razmišljali o delu, morda o zamenjavi službe. Nekateri med vami boste dokončali projekt, na katerem ste delali, nekateri pa se boste zavedali, da morate veliko več narediti na svojem zdravju, kamor pa spada tudi vaš duh, vaše razpoloženje, vaš življenjski nazor. Ne boste pa tako učinkoviti v komunikaciji, saj se bo trinajstega vaš vladar Merkur pričel retrogradno gibati v vašem znamenju. Do konca meseca bodite potrpežljivi, poslušajte, slišite sogovornika, istočasno pa bodite jasnih ter nedvoumnih besed. Vaša podzavest se bo konec meseca glasneje oglašala – poslušajte jo. Triindvajsetega pa se bo v vaše znamenje premaknilo Sonce in kjer je Sonce, tam ni gorja. Postajali boste bolj optimistični, več boste imeli življenjske energije in tudi ambiciozni načrti vam bodo rojili po glavi.

TEHTNICA

Povezanost z enim od otrok bo ta mesec še prav posebna. Čutili boste ponos, lahko tudi potrebo, da bi ga obvarovali pred pastmi sveta. Bolj boste usmerjeni v to, kaj čutite in manj v to, kaj mislite in to bo dobro. Vse to bo okrepil še retrogradni Merkur, ki bo od sredine meseca deloval v vaših skritih kotičkih podzavesti. Takrat, ko se poglabljate, lahko najdete rešitve za marsikatero nerešljivo nalogo, ki je v preteklosti niste uspeli razrešiti. Zdaj pa bo pravi čas, da rečete bobu bob in tako bo sončni mrk enaindvajsetega na široko odprl vrata novim priložnostim, novim začetkom. Da pa se nekaj lahko prične, morate vedeti, kaj si sploh želite, zato takoj vzemite pisalo in papir ter si zapišite svoje dolgoročne cilje. Ko pa se bo šestindvajsetega vaša vladarica Venera premaknila tudi v to področje načrtov, bo kolesje uresničevanja želja mnogo lažje steklo.

ŠKORPIJON

Avgust se bo za vas pričel v precej čustvenih energijah. Te bodo povezane z vašim domom in vašimi najdražjimi. Lahko, da se bo vaš otrok odločil oditi na svoje, za nekatere bo to pomenilo, da boste iskali novo bivališče, za tretje bo to pomenilo, da se bo nekaj čustvenega dogajanja končalo in da bo življenje postajalo lepše. V drugi polovici meseca boste morali bolj paziti na komunikacijo s prijatelji in znanci, saj boste poslušali, a ne slišali, boste govorili, a tudi vi boste narobe razumljeni. Bo pa mesec dober za poslovno delovanje, in sicer še najbolj v zadnji tretjini meseca. Bolj boste prepoznani, lahko prejmete tudi kakšno nagrado ali priznanje, morda pa vas bo samo šek opazil in vam to tudi pokazal. Tisti, ki se želite povzpeti po karierni lestvici, boste imeli nekaj mesecev podporo te energije, na bolje pa se bodo pričele obračati tudi vaše finance.

STRELEC

Več pozornosti usmerjajte v to, kaj podpisujete, bodite tudi bolj povezani z brati, sestrami, sorodniki, sosedi in še posebno pozornost namenite prometu in vašemu avtomobilu. Na novo boste ovrednotili karierne cilje, razumsko boste pristopili k temu, analizirali boste dosedanje dosežke in pretehtali vaš čas, ki ga namenjate poslu in finančnim rezultatom, ki bi naj ta čas poplačali. Zdaj ne bo čas za pogovore s šefom, za pogajanja glede plače in za sklepanje pogodb. Zelo bo treba paziti na komunikacijo in na vse, kar boste podpisovali. Sončni mrk že tako nekaj časa čutite, še bolj pa bodo njegove energije močne po enaindvajsetem avgustu in vas bodo usmerjale v višjo izobrazbo, v spreminjanje prepričanj in v željo po potovanju. Nekateri med vami si boste oddahnili, ko se bo kakšna pravna zadeva zaključila. Na srečo pa se bo Saturn, ki je v vašem znamenju, znova pričel gibati direktno in vam bodo vse zadeve bolj gladko stekle.

KOZOROG

Ta mesec mrkov boste občutili na finančnem področju. Mrki delujejo že nekaj časa preden se sploh zgodijo, zato ne bi bilo čudno, če bi se s financami ubadali že vsaj en mesec. Ni nujno, da boste imeli izgubo, lahko pa usahne kakšen vir prihodkov, vendar boste vi poiskali novega, drugačnega, boljšega. Ko pa se bo trinajstega Merkur obrnil v retrogradno smer, bodite še prav posebno pozorni tisti, ki boste potovali v tujino, saj bo prihajalo do zamud in še prtljaga se lahko izgubi. Finance bodo v ospredju znova še bolj po enaindvajsetem, saj bo takrat sončni mrk, ki pa bo dober in vam bo dolgoročno prinesel koristi. To bo čas za najem kredita, bo čas, ko utegnete dobiti kakšno zavarovalnino, morda se bodo povrnile investicije, skratka, nekaj, na kar morda zdajle sploh ne računate. Veliko skrbi bo konec tudi konec meseca, saj se bo vaš vladar Saturn obrnil na svoji retrogradni poti in vas za kratek čas prenehal učiti na težek način.

VODNAR

V tem mesecu bo prav vaše znamenje tisto, ki bo glavni igralec na odru življenja. Uran, ki je vaš vladar, se bo tretjega avgusta pričel gibati retrogradno in bo upočasnjeval vaše hitre reakcije in besede, ki pa tudi ne bodo več tako zelo nenavadne in nesprejete. Potem pa bo sedmega lunin mrk v vašem znamenju, vi pa boste že čutili, da ste na točki v vašem življenju, ko se bo treba odločati tako po pameti kot tudi po občutkih. Nekaj velikega se pripravlja za vas in vi to občutite zelo čustveno. Odlagate staro osebo in postajate oseba, kakršna bi radi postali. Ne bojte se sprememb, ki prihajajo in ne bojte se dela glede davkov, kreditov in tistih zadev, ki so povezane tudi z denarjem vašega partnerja. Sončni mrk enaindvajsetega pa bo prinesel novosti v vašem partnerstvu, lahko osebnem ali poslovnem, lahko pa v obeh. Saturn, ki je vaš drugi planet, vam bo pri tem pomagal konec meseca, ko vam bo pokazal, kam se vrti vaše življenje.

RIBI

Vaša duhovni in fizični del bosta v tem mesecu zelo v ospredju in bosta od vas zahtevala enakopravno obravnavo. Napolniti si boste morali notranje baterije, najti boste morali notranji mir in se povezati z naravo. Vsaj za nekaj dni se odklopite od tehnologije in opazujte oblake, travo, drevesa, ptice in se posvetite sebi. Treba bo paziti tudi na komunikacijo, saj bo od trinajstega avgusta Merkur retrograden. Komunikacijski šumi pa se vam bodo dogajali v partnerstvu – osebnem ali/in poslovnem, zato velja visoka mera pazljivosti ter tolerance. Lahko pa na novo premislite o kakšnih osebnih ali poslovnih odločitvah, ki jih v preteklosti niste izpeljali do konca. Enaindvajsetega pa bo sončni mrk pospešil energijo pri vašem delu. Delo lahko najdete, če ga iščete; tisti, ki imate službo, boste dobili nove naloge ali pa boste dokončali pomemben projekt; tisti, ki zaposlujete, pa boste z lahkoto prišli do ustreznega kadra.

Comments are closed.