Romanin mesečni horoskop

Mesečni horoskop za JUNIJ 2018

Horoskop si preberite na zenska.si

ASTROLOŠKA DOGAJANJA V JUNIJU 2018

Noč s 1. na 2, junij bo prinesla globoka čustva, a ne nujno lepa. Le kaj ste razmišljali en dan prej?

Se pa junij pričenja z Venero v Raku, Sonce je v konjunkciji z Merkurjem (v Dvojčku), Mars v Vodnarju se bo konec meseca pričel gibati retrogradno, Jupiter v Škorpijonu bo še ves mesec retrograden, Uran bo počasi napredoval v Biku, Neptun v Ribi tudi počasi nadaljuje svojo retrogradno pot in nazadnje Saturn in Pluton tudi v Kozorogu nadaljujeta s svojo retrogradnostjo.

Ja, veliko planetov bo junija retrogradnih, Merkur pa ne bo, čeprav so o tem pisali na nekaterih portalih.

do 5. 6. bo na nebu krasen trigon v vodnih znamenjih, in sicer med Venero v Raku, Jupitrom v Škorpijonu in Neptunom v Ribi. To je ugodna energija za intuicijo, umetnost, ljubezen in denar. Občutljivi bomo, še posebno tisti, katerim se ta aspekt tudi ponovi v rojstni karti, ali pa se bo dotaknil kakšnega od planetov …. To se potem vidi v vaši rojstni karti.

Ves mesec bosta v trigonu Jupiter in Neptun, Venera jima bo po 5. že pobegnila.

Od 4. – 8. 6. bo Venera v opoziciji s Plutonom. Na dan bodo prihajale strasti, te so lahko dobre ali slabe. Iz nas bo prišlo tisto, kar imamo v sebi. In če imamo kaj lepega, bodo naše strasti razveselile eno osebo, če pa imamo v sebi temo, bomo zamorili ljudi. Dobro bi bilo, da se tega zavemo in se »skuliramo«.

9. in 10. 6. bosta v nemirnih energijah, še posebno zato, ker bo Luna v konjunkciji z Uranom.

12. 6. Merkur se bo premaknil v znamenje Rak. Tu pa ne bo ostal prav dolgo, ta čas je namreč zelo hiter.

13. 6. Mlada luna v Dvojčku je še posebno za Dvojčke pomembna zato, ker se to zgodi za njih enkrat v letu. To so novi začetki in začeti je treba v lepih energijah. Zato bi bilo dobro, da upoštevate napotke za čiščenje vaše notranjosti. Če ste zamudili datum (8. 6.), začnite takoj, ko lahko.

13. 6. ob 23:55 se bo Venera premaknila v znamenje Lev.

Sredi meseca (od 16. do 23. 6.) bosta v lepem trigonu Merkur in Jupiter.

21. 6. pa pride poletje!!! Poletni solsticij bo prinesel najdaljši dan na S polobli. Sonce bo tudi v sekstilu z Uranom in bomo imeli hitre ter napredne misli, bo pa Sonce v opoziciji z retrogradnim Saturnom, zato vas bo nekaj ustavljalo. Po eni strani bi šli naprej, a s težko kroglo privezano na nogo, gre to počasneje … Odvisno ob vaše rojstne karte. Počasi se daleč pride, bi lahko rekli, ker nas bo tega pričel učiti:

26. 6. Mars se bo obrnil v retrogradno smer. Mars je planet akcije energije in nepotrpežljivosti. Vse bi rad naredil ali dobil takoj, zato se ne počuti dobro, kadar je retrograden. Več o tej retrogradnosti bom napisala v prihodnjih tednih. Svojo retrogradno pot pa bo Mars končal v znamenju Kozorog 27. 8.

28. 6. bo polna luna v znamenju Kozorog. Luna bo v konjunkciji z Luno in zato tudi v opoziciji s Soncem. Tudi o tem bom še kaj več napisala v naslednjih tednih, za zdaj pa imate vsaj nekaj usmeritev.

29. 6. se bo hitri Merkur premaknil v znamenje Lev. In ta dan bo Luna v konjunkciji s Plutonom in kdor je občutljiv na ta aspekt, bo moral prej popiti ali pojesti dobro dozo optimizma ter veselja.

Želim vam srečen junij!

Comments are closed.