Messi

Članek je bil objavljen dne 10. 5. 2011 na spletnem portalu Moški.si

KJE TIČI SKRIVNOST MESSIJEVEGA USPEHA?

LIONEL ANDRES MESSI – LEO, 24. 6. 1987

LIONEL = 3 + 1 + 7 + 5 + 5 + 3 = 24 = 6

ANDRES = 1 + 5 + 4 + 2 + 5 + 3 = 20 = 2

MESSI = 4 + 5 + 3 + 3 + 1 = 16 = 7

(LEO = 3 + 5 + 7 = 15 = 6)

SKUPNO ŠTEVILO (GENETIKA): 6 + 2 + 7 = 15 = 6

DATUM ROJSTVA: 6

MATRICA: 1

VIZIJA: 7

Ko sem izračunala Messijeva števila sem se spraševala, kako to, da je on nogometaš, če pa ima števila umetnika. V imenu ima število ljubezni, umetnosti, lepote, prav tako v skupnem številu ter datumu rojstva. To je ženska energija, ki dela osebo nežno in prijetno. Tudi vzdevek Leo ima to število. V drugem imenu, Andres, pa ima vibracijo števila 2, ki je prav tako ženska energija in pomeni nestabilnost, čustvene reakcije, spiritualnost, senzitivnost in nizko samozavest. Še dobro, da ima poleg dvojke več šestic in v matrici enko, da se ta nestabilnost v njih izgubi.

Potem pa sem na Wikipedii zasledila, da je Messi dobil pri 11 letih diagnozo bolezni, pri kateri njegovo telo ne proizvaja dovolj testosterona. Torej so mu vsa »ženska« števila pripomogla k temu, da je telo tako odreagiralo. Videla sem tudi podatek, da je njegov oče vodil nogometni klub Grandoli (število 26!), v katerem je Messi začel igrati nogomet že s petimi leti. Naredila sem analizo njegovih staršev:

JORGE HORACIO MESSI = 18! + 26! + 16 = 9 + 8! + 7 = 23 = 5

CELIA MARIA CUCCITTINI = 13! + 9 + 31! = 4 + 9 + 4 = 17 = 8!

Njegova starša sta zelo močni osebnosti, saj imata močna števila, vztrajnost in energijo. Kakšen odnos imata starša med sabo ne bom opisovala, vidim pa, da je bil Lionelov oče zelo avtoritativen in ga je priganjal in od njega zahteval nemogoče. Zato je dečkovo telo tako odreagiralo in se je začelo takšni avtoriteti upirati. Menim, da z očetom nikoli nista imela toplega, nežnega in prijateljskega odnosa, takega kot bi človek pričakoval. Oče ga je gnal do skrajnih meja, vendar je to zgleda že moralo biti prav, saj je postal fant najboljši nogometaš sveta. Svoj umetniški talent je izrazil skozi nogomet, saj je postal virtuoz med nogometaši.

Tudi število 1 v Messijevi matrici kaže na trmo in vztrajnost. Je srečno število, ki prinaša uspeh in srečo, zaradi tega števila človek postane slaven in spoštovan med ljudmi. Zato je Messi velik vodja, ki pa v sebi skriva velik strah, ki je povezan z njegovo primarno družino in njegovo čustveno navezanostjo. Tukaj gre vedno za premočnega starša, ki ima nanj močan vpliv. Število 1 v njegovem primeru kaže na zdravje, zato lahko pričakujemo, da se je po začetnih težavah tako čustveno stabiliziral, da bo prejemal le še pozitivno energijo. Težko ga je tudi v kaj prepričati, vendar ko se enkrat za nekaj odloči, ga nihče več ne more prepričati v nasprotno. Ko Messi dovoli, da ga določena oseba bolje spozna, ta vidi, da je v svojem bistvu prijazen in topel človek, ki je odličen partner in prijatelj.

Comments are closed.