Kaj je resnično?

Pravijo, da Sonce, Luna in resnica ne ostanejo dolgo časa skriti, vendar pa jih včasih ne vidimo, čeprav vemo, da so tam nekje. V zadnjem novembrskem tednu bo resnica ves čas skrita, nekateri za dejstvo, da je skrita, sploh ne bodo vedeli, nekateri bodo imeli svojo resnico za nekaj absolutnega, nekateri pa bodo resnico iskali. In kdor išče, ta najde … Eni jo najdejo prej, drugi kasneje.

Neptunove energije bodo ta teden zameglile naš pogled na realnost. Neptun je že nekaj časa v kvadratu s Saturnom, planetom, ki nas prizemljuje in nas disciplinira, ta teden pa bo Neptun v kvadratu še z Merkurjem, torej z našim razmišljanjem, zato nam marsikaj ne bo jasno, lahko vse verjamemo, verjamemo lahko lažem – Neptun je tudi planet, ki je povezan s filmom in razne zrežirane filme pri dnevnih novicah zelo radi pokažejo. Neptun, bo tudi povezan s Soncem in zato bomo zmedeni, lahko bomo lagali, lahko, da bomo verjeli v svoje laži … Ta teden res ne bo pravi za odločitve. Naslednji teden bo že bolje, a vendar bo Neptun še vedno v kvadratu s Saturnom, in sicer do 21. decembra. Naj pa ne pozabim, da bo Neptunove meglice poskušal ves čas razbijati Mars, ta bojevnik, ki pa se takrat, ko megle ne odpravi, začne bojevati za napačen cilj.

Pomaga pa, da se večkrat v dnevu vprašamo:”Ali je to resnica ali laž?”

Pa še nekaj bo v tem tednu – 29. 11. Če se bodo teroristi držali svojih datumov (11. 9., petek 13.), potem bo 29. 11. datum, ki bo nevaren.

Spodaj si oglejte filme, ki razgrinjajo meglo in odpirajo pot do resnice:

Comments are closed.