Princess Charlotte of Cambridge

Pa smo jo dočakali! Majhno princesko modre krvi, ki bo morda živela pravljično življenje, morda pa bo tudi uresničevala pravljice navadnim ljudem. Kdo ve? Ves svet se trenutno ukvarja z britansko kraljevo družino, nas pa zanima bolj to, kakšen karakter bo imela princesa, bo zgolj še ena razvajena smrklja ali pa bo v njej tisto več, kar potrebuje nekdo, ki ima vpliv in moč nekaj spremeniti.

Rodila se je 2. 5. 2015 (matrica je 15 = 6) ob 8:34 in že sam datum govori o tem, da bo lepa, skrivnostna, ljubka, prisrčna, da se bo hitro navduševala nad vsem novim, da se bo rada zabavala, da bo muhasta in hitre jeze, če ne bo kaj po njenem. Rodila se je že z znanjem duhovnih zakonitosti, a tega še dolga leta ne bo vedela in ko bo naredila dovolj napak in ko bodo te napake bolele, se bo šele pričela zavedati, da globoko v sebi ve, kaj lahko stori in česa ne. Ta datum rojstva ji govori, da mora poslušati svoj notranji glas, da ne sme biti ošabna, ampak naj pokaže svojo mehko stran ter sočutje.

Princesi so dali po pričakovanjih tri imena, in sicer je:
CHARLOTTE ELIZABETH DIANA = 34 + 33 + 12! = 7 + 6 + 3 = 16! = 7

Njen naziv pa se glasi (kraljeva visokost princesa Charlotte Cambriška):
HER ROYAL HIGHNESS PRINCESS CHARLOTTE OF CAMBRIDGE = 12! + 14 + 30 + 30 + 34 + 15 + 25 = 3 + 5 + 3 + 3 + 7 + 6 + 7 = 34 = 7

Njen krajši naziv je:

PRINCESS CHARLOTTE OF CAMBRIDGE = 30 + 34 + 15 + 25 = 3 + 7 + 6 + 7 = 23 = 5

Še krajši naziv, ki pa se bo največkrat uporabljal, bo:
PRINCESS CHARLOTTE = 30 + 34 = 3 + 7 = 10 = 1

Tudi ko k dolgemu nazivu dodamo še obe imeni (Elizabeth in Diana), ki nista zajeti v tem dolgem nazivu, dobimo: 7 + 6 + 3 = 16! = 7

Tako kot pri njenemu bratu princu Georgu se tudi pri princesi Charlotte vidi, da je v njej vibracija števila 7 (a iz 16). Krajši obliki ji bosta prinesli nekaj več odločnosti, ki jo bo nujno potrebovala in dobro komunikacijo, vendar pa bo v njej zelo veliko nežne, prenežne energije, sočutja, bolj bo vodljiva, poslušna, rada bo ugajala, veliko se bo pojavljala v javnosti, kjer bo vedno nasmejana in prijazna. Ne bo pa ravno zadovoljna s svojo vlogo. Njena največja sovražnika bosta strah in jeza. Imela bo želje, vendar pa ne bo imela poguma, da bi jih uresničila in tako si bo želela eno, naredila pa bo drugo. Vse to jo bo navdajalo z nezadovoljstvom, ki pa ga ne bo kazala navzven. Njena dobra lastnost bo humanitarnost, pri čemer pa se bo videlo, da nima občutka za denar, kar ne bo čudno, saj ne bo mogla vedeti, od kod denar sploh pride.

Dovzetna bo za razne odvisnosti, za katere pa javnost dolgo ne bo izvedela. Tudi resnicoljubnost ji ne bo ravno domača… Bo pač imela bujno domišljijo. Takšna oseba, s takšnimi vibracijami bi morala delati kje v medijih, v zabavni industriji, kjer bi lahko preplesala celo noč, kjer bi se vživljala v druge like in bi bila vsak večer nekdo drug. V njeni realnosti pa bo morala biti britanska princeska prevečkrat polikana in »poštirkana«, vedno na očeh javnosti in samo želimo ji lahko, da se ne bo zaradi tega zlomila. Naj ji bo naklonjena družinska sreča, katere si bo močno želela, naj bo zdrava, naj z leti postane modra, naj bo dobrega srca in ne nazadnje, naj bo srečna.

Comments are closed.