Tedenski horoskop

ROMANIN TEDENSKI HOROSKOP OD 21. 8. DO 27. 8. 2017

Prišel je čas slovesa. Hvala, ker ste moje horoskope brali dooooolga leta. Bolj aktivna bom glede ostalih člankov ter bloga. Srečno! :)

Tukaj pa je še zadnji tedenski horoskop:

OVEN (od 21. 3. – 20. 4.)

Od vseh znamenj boste prav vi deležni posebnega blagoslova s strani energij sončnega mrka, še posebno, če ste tisti bolj inovativni Oven. Kar pripravite se na spremembe v življenju, nekaj navdihujočega vas vsekakor čaka v naslednjih mesecih. Bo pa ta teden v znaku dveh »prestopov«, in sicer vam bo Sonce, pričelo prinašati vse več dela, prinašalo pa vam bo tudi več vitalnosti, Venera pa vas bo začarala v nežne ter graciozne energije.

BIK (od 21. 4. – 20. 5.)

Odločitev bo padla in tako boste doma vrženo kocko pobrali ter pričeli ukrepati. Bo to pogovor z domačimi in načrti glede tega, kako naprej, ali bodo to odločitve v zvezi s prenovo stanovanja …? O tem boste odločili sami, se bo pa veliko novega pričelo dogajati pri vas doma. Kreativnost v vas bo vse boljša, v ljubezni boste potrebovali več pozornosti, boste pa od sobote dalje štiri tedne sijali v družbi sorodnikov in sosedov, vaša komunikacija pa bo kljub retrogradnemu Merkurju zelo dobra.

DVOJČEK (od 21. 5. – 20. 6.)

Iz dneva v dan boste čutili, da veriga okrog vašega telesa popušča. Tudi če boste v začetku tedna zaradi sončnega mrka še neodločni in v dvomih, pa se bodo dnevi pričeli jasniti in vse bolj boste stopali na novo pot. Sadovi odločitev, ki prihajajo, pa bodo pričeli kmalu zoreti in jih boste pričeli obirati že čez dober mesec. Kar povezujte se z ljudmi in poslušajte tiste, ki imajo kaj povedati. Ne pozabite pa se sprostiti, saj boste le tako tvorci krasnih misli.

RAK (od 21. 6. – 22. 7.)

Sončni mrk bo prevetril vaše področje financ. Morali se boste vprašati, ali za vloženo energijo pri delu dobite sorazmerno visoko plačilo in kako se ob tem počutite. Venera se bo konec tedna premaknila iz vašega znamenja in vam bo pričela pomagati pri tem razmišljanju. Prišle bodo nove priložnosti za zaslužek in tudi vaša samozavest se bo pričela popravljati. Spet boste premišljevali o minulih priložnostih in izkušnjah in vedeli boste, da niste zamudili zadnjega vlaka, ker eden še prihaja.

LEV (od 23. 7. – 22. 8.)

V ponedeljek bo sončni mrk v vašem znamenju, vi pa že dlje časa čutite, da ste na pragu velikih sprememb. Vaš življenjski nazor se spreminja in se bo še v nadaljnjih mesecih, bolj boste postajali tudi varčni glede financ, ne boste jih trošili po nepotrebnem in drugačen odnos boste zavzeli do njih. Najlepša stvar tega tedna pa bo sobotni premik Venere v vaše znamenje. Ker ste radi lepi in občudovani, bo Venera poskrbela, da boste še bolj sijoči ter glamurozni.

DEVICA (od 23. 8. – 22. 9.)

Sončni mrk bo povzročil, da boste odgovore iskali globoko v sebi, pri tem pa se boste zavedali neslutenih notranjih moči in intuicije. V sredo malo po polnoči se bo v vaše znamenje po enem letu vrnilo sonce in veliko bolj kot sicer se boste pričeli zavedati tega trenutka. Tudi vaša čustva bodo postajala vse bolj uravnovešena, saj jim Saturn ne bo več pripravljal hudih lekcij. In če vam misli ter občutki govorijo o isti stvari, nikakor ne more biti napačnih odločitev.

TEHTNICA (od 23. 9. – 23. 10.)

Vaše družabno življenje se že spreminja in se bo še naprej, neki prijatelji in znanci bodo odpadli, neki novi bodo prišli. Posledic sončnega mrka boste tako deležni tudi vi, je pa to nekaj naravnega in potrebnega. Ne bodo pa to edine spremembe, ki bodo stopile v vaše življenje. Spreminjati se bodo pričeli vaši dolgoročni načrti in vaše prioritete. Bolj pa boste pričeli zaupati svojim instinktom, v partnerstvih se bodo stvari pričele obračati na bolje in še bolj karizmatični boste postali.

ŠKORPIJON (od 24. 10. – 22. 11.)

Vse mine na tem svetu – mine dobro in mine slabo. Vse se spreminja in včasih, ko se zgodijo slabe stvari, moramo samo počakati nekaj časa in vidimo, da je bilo tisto slabo pravzaprav za nas dobro. Samo času moramo prepustiti, da nam pokaže pravo sliko. To, kako vas ljudje vidijo in kako ste zadovoljni s svojim poslovnim življenjem, bo urejal sončni mrk. Konec tedna se bo v vaše področje kariere premaknila dobra Venera, Saturn pa vam bo nehal prazniti denarnico.

STRELEC (od 23. 11. – 21. 12.)

Vi, ljubezen, tujina, prepričanja, zakonodaja … Vse to bo tema ne le tega tedna, ampak še nekaj prihodnjih mesecev. Vi, pomeni vašo osebnost, pogled na svet, kako občutite življenje. Saturn, ki je v vašem znamenju, se bo končno nehal gibati retrogradno in vas ne bo več tako zelo omejeval ter vam prirejal učnih lekcij. Lažje boste zadihali, v vas bo spet več optimizma, načrtov. V drugi polovici tedna si ne privoščite spogledovanja in raje pljunite v dlani.

KOZOROG (od 22. 12. – 20. 1.)

Malce nemira bo prinesel sončni mrk v ponedeljek in ta nemir bo povezan s tem, kje živite, s kom in kako. Poleg tega vas bo mrk usmeril v željo po razširitvi vaših horizontov, še posebno, ko se bo v sredo sonce premaknilo v vaše sorodno znamenje Device. Zdaj ni čas za potovanja, razen, če to potovanje ne bo vase. Pri tem pa vam bo pričel pomagati vaš vladar Saturn, ki se bo znova pričel direktno gibati. Poleg tega vam bo v soboto Venera prinesla tisti joie de vivre, ki ga nujno potrebujete.

VODNAR (od 21. 1. – 18. 2.)

Kaj si želite v partnerstvu – osebnem ali poslovnem? V kolikor boste podpisovali pogodbe, glejte, da vam bodo kristalno jasne. Prihajajo spremembe, a ne le zaradi mrka, tudi zaradi vstopa sonca v znamenje Devica, tudi zaradi Saturna, ki ne bo več zaviral vaših načrtov in tudi zaradi Urana, ki bo potrkal na vrata in prinesel novosti. Za vse samske bo v soboto krasen dan, ker se bo Venera premaknila v znamenje Leva, za tiste, ki ste vezani, pa bo to pomenilo, da boste uživali v ljubezni.

RIBI (od 19. 2. – 20. 3.)

Ne boste se več prepuščali zračnim tokovom, ko boste leteli, pač pa boste bolj preudarno usmerili svojo vesoljsko ladjo tja, kamor dejansko želite. To še posebno velja glede vašega dela in zdravja, kjer se bo v prihodnjih šest mesecev marsikaj spremenilo. K intuiciji boste vklopili še logiko, kar bo zmagovita kombinacija. Ne morete le dajati in ne dobivati, zdaj boste dali in prejeli. Potrebno bo imeti oči na široko odprte in hitro reagirati, ko se bodo priložnosti pojavile.

Comments are closed.