ANDREAS GÜNTER LUBITZ

Teh besed nisem šla pisat zato, da bi koga obsojala ali da bi v komu prebudila dvome in strahove. Ne, naj bodo moje besede raje v opomin tistim staršem, ki kljub moji razlagi vztrajajo pri svojem in dajo otroku napačno ime. Če rešim na ta način vsaj enega otroka, je moj namen dosežen.

Naš ego je tako mogočen, tako zelo je gluh in ponosen, da ne želi nasvetov, ne želi videti, sploh pa ne čutiti, kaj mu govori notranji glas (duša). O velikem egu govori vsaka vibracija števila 1 in tudi 9. Mi smo skupek raznih vibracij in nekaterim pomagajo ego omiliti šibkejše, bolj mile vibracije, nekaterim pa ostale vibracije še otežijo življenje. Tudi to, v kakšnem okolju nekdo odrašča, je pomembno, saj ima lahko oseba s tem okoljem (starši, sestre, brati, sosedje, sošolci, učitelji…) dobre ali slabe izkušnje.

Že nekaj let proučujem samomorilce in množične morilce, vendar sem s slednjimi raje prenehala, ker sem se ustrašila, da se ne bi uglasila na njihovo frekvenco. Saj veste, da vse, kar se nam v življenju dogaja, enostavno prikličemo vanj. Tako sem raje ostala samo pri proučevanju vibracij samomorilcev. Pri njih vedno znova vidim enake vzorce in ko je pred nekaj dnevi prišlo do nerazumnega samomora kopilota, sem, seveda, morala pogledati, kakšne vibracije je imel ta nesrečnik.

ANDREAS = 21 = 3
GUENTER = 30 = 3
LUBITZ = 23 = 5
GENETIKA = 3 + 3 + 5 = 11! = 2
DAN ROJSTVA = 28! = 10 = 1
MATRICA 28.12. 1987 = 29! = 11! = 2

Že sam datum rojstva govori o njegovi depresivni naravi, o tem, da je bil izredno čustven človek, ki pa je svoje občutke pokazal šele takrat, ko jih ni več mogel skrivati. Poln je bil adrenalina, vendar je tudi to uspešno skrival, saj vibraciji števila 11 in 29 to najbolje znata. Na zunaj takšna oseba deluje mirno, tiho, človek si nikoli ne bi mislil, da se takšna oseba lahko razjezi, da lahko izbruhne. Takšno osebo imajo ljudje radi, še posebno ta 29-ica zna zlesti pod kožo. A samo za nekaj časa. Govori tudi o močni seksualni energiji, o feromonih, ki jih ženske zavohajo že na kilometre daleč. Velikokrat si ženska sploh ne more umsko razložiti, zakaj ji je nek moški všeč, saj so njena čutila prežeta s to njegovo energijo in se počuti kot začarana. V svoji karieri sem srečala moške (stranke), ki so bili nezanimivi, nekateri prav grdi, a so imeli po pet žensk na en prst. Vibracija števila 29 je najslabša za medsebojne odnose, saj ne razume sočloveka, niti ga ne poskuša razumeti, prizadene ga prav nalašč, niti se ne želi vezati, ker takšni osebi zakon ne pomeni nič. In Andreas Günter Lubitz niti ni želel zadržati svoje punce, njegov adrenalin se je kazal skozi njegove nočne more, saj se je v budnem stanju zadrževal, ko pa je zaspal, se je prebudila njegova podzavest.

Tudi to, da je imel neharmonijo med obema imenoma ter priimkom, je privedlo do še slabšega psihičnega stanja. Vibracija števila 11, ki jo je dobil s seštevkom, je tista, ki je malenkost milejša od »žgoče« devetindvajsetice, vendar je še vedno tako zelo ostra, da je imel v sebi resnično žerjavico, ki ga je žgala in žgala. Spet je navzven kazal mirno vibracijo števila 2 (11! = 2), vendar numerologa enajstica ne more preslepiti, problem pa je, da takšne osebe preslepijo tako zdravnike, učitelje, kot vse ostale ljudi.
Potem pa je tukaj še Lubitzov nesrečni dan rojstva. Že to, da so se mu zamerile vse ženske na tem svetu, bi moral ozavestiti in pozdraviti, ampak v tem dnevu rojstva je tudi nenehno tuhtanje, razmišljanje o slabih izkušnjah, o preteklosti, ki zanj ni bila lepa, o bolečinah, ki jih je doživljal. Ta dan že sam po sebi govori o depresiji, ko pa se mu pridruži še vibracija števila 2, so čustva pregloboka, pretemna in težko ozdravljena.
Naj se dotaknem še njegovega skritega ključa 13 iz datuma rojstva, ki govori o visoki tehnologiji (letala) ter o hitrih, nenadnih dogodkih, ki največkrat pripeljejo do nesrečnih odločitev.
Starši, otrok si vedno sam izbere datum rojstva, vi pa se odločite, kakšno ime mu boste dali. Zavoljo otrokovih čustev, umirjenosti in sreče, mu ne dajte imena na vibracijo števila 11 ali 29 in preračunajte, da bo imel s priimkom harmonično kombinacijo, ki se bo ujemala z datumom rojstva. Nekaterih stvari včasih ni mogoče razumeti, čez leta, desetletja ali stoletja pa je vse, kar je bilo prej nerazumljivo, sedaj popolnoma samoumevno. Za Giordana Bruna je bilo normalno, da se Zemlja vrti okoli Sonca, vendar je moral zaradi te trditve umreti, danes pa je neumen ta, ki govori to, kar je nekoč veljalo za sveto.

Naj se tukaj obrnem na vas z eno prošnjo. Če ste poznali koga, ki je storil samomor, prosim, pošljite mi na info.sangrila@gmail.com njegove podatke in kontakte njegove družine. Želim namreč dokazati povezavo med nesrečnimi vibracijami v osebi in njegovim/njenim samomorom. Da se ne bomo več spraševali, tako kot Jože Javoršek, “Kako je mogoče”, ampak, da bomo rekli “Zato se je to zgodilo” in da bomo delali na tem, da se Slovenija ne bo več uvrščala v sam vrh lestvice po dejanju samomora.  Hvala.

Comments are closed.