Janša vs Pahor

Članek je bil objavljen na spletni strani moski.si dne 9. 5. 2011

JANŠA VS PAHOR

Kaj pravi numerologija o karakterjih dveh naših največkrat omenjenih politikih Janezu Janši in Borutu Pahorju? Kaj imata skupnega in kaj nasprotnega, bi lahko sodelovala ali pa sta sovražnika za zmeraj?

Skoraj vsem politikom je skupna vibracija števila 8, ki osebo potegne v politiko, odvetništvo, bančništvo in ukvarjanje z vsemi zemeljskimi zadevami. Kdor ima v sebi to vibracijo venomer razmišlja o preteklosti in ga je težko pripraviti na velike vizije.

Kratka analiza Pahorja in Janše je takšna:

BORUT PAHOR, 2. 11. 1963

BORUT = 2 + 7 + 2 + 6 + 4 = 21 = 3

PAHOR = 8 + 1 + 5 + 7 + 2 = 23 = 5

SKUPNO ŠTEVILO (GENETIKA) = 3 + 5 = 8!

DATUM ROJSTVA: 2

MATRICA: 5

VIZIJA: 13! = 4!

JANEZ JANŠA, 17. 9. 1958

JANEZ = 1 + 1 + 5 + 5 + 7 = 19 = 1

JANŠA = 1 + 1 + 5 + 3 + 1 = 11! = 2

SKUPNO ŠTEVILO (GENETIKA) = 1 + 2 = 3

DATUM ROJSTVA: 8!

MATRICA: 4!

VIZIJA: 7

Borut Pahor

ima v priimku odlično vibracijo števila 5, ki mu daje dobre sposobnosti komunikacije. To je število, ki ga naredi odprtega, nasmejanega, v njem je želja po brezskrbnosti, po gibanju in potovanjih. Ta energija mu je pomagala v predvolilnem boju, ko je kazal prijazen in nasmejan obraz. Kot sem že rekla, imajo skoraj vsi politiki v sebi število 8, to pa v Pahorjevem primeru (skupno število) ni dobro, saj sta števili 5 in 8 nezdružljivi in prihaja med njima do nenehnih trenj. Število 8 je hladno, nazadnjaško in usmerjeno v materialne zadeve. Ta boj med številoma se v Borutu Pahorju odraža na ta način, da menja razpoloženja. Enkrat je nasmejan, naslednji hip pa že lahko udari po mizi; enkrat je v vlogi James Bonda, naslednjič že v vlogi Napoleona. To nihanje se seveda odraža tudi pri njegovih odločitvah. Števili 2 in 3 sta tudi čustveno nestabilni in je na takšno osebo mogoče zlahka vplivati. Njegov datum rojstva kaže na to, da je odprt za ezoteriko in vse alternativne vede, želi pa tudi biti skrivnosten. Kaže na občasno pomanjkanje samozavesti in močno čustvenost. Število 5 tudi povzroča slabitev energije v njegovem srcu in ta se mu s skrbmi, strahovi in jokom samo še slabša. Njegova vizija je odlična, vendar je zaradi števila 8 ne more uresničevati. Zaradi tega števila se ovira sam, ovirajo pa ga tudi vsi ostali politiki z vibracijo števila 8, ki so okrog njega. Če bo to bral kdo izmed njegovih sodelavcev, mu naj pove, da lahko dobi od mene še kakšen nasvet.

Janez Janša

ima v imenu vibracijo števila 1, ki je število sreče, uspeha, voditeljstva in blagostanja. To je končno število, ki pomeni tudi velik ego, torej vztrajanje pri svojih stališčih ter nedokazljivost. Zaradi tega števila bi bilo zanj dobro, da prisluhne tudi dobronamernim nasvetom. V priimku je vibracija števila 2 tista, ki jo kaže navzven, torej je umirjen in skrivnosten, znotraj njega pa pride do izraza vibracija števila 11, ki v samem telesu ustvarja ogromno adrenalina. Ta povzroča nemir in če vse te ogromne količine energije ne spravi s športom iz telesa, mu lahko povzroči zdravstvene težave. Je pa vibracija števila 11 zelo slaba za medsebojne odnose, še posebno z ženskami. Ravno zaradi tega mora svoj temperament obvladati, saj mu skupno število 3 povzroča nihanja v razpoloženju. Če koga od svojih bližnjih užali, je Janša potem ves nesrečen in ne ve, kako bi to popravil. Tudi, če je kdo v družini žalosten in zaskrbljen, vpliva nanj tako močno, da je sam nesrečen in žalosten tako dolgo, dokler ta oseba ni ponovno nasmejana. Torej lahko dobro funkcionira le takrat, kadar je srečen. V datumu rojstva ima število 8 kot vsi politiki in to ga venomer vleče v mislih nazaj v preteklost. Ne dopušča mu velikih vizij, saj je pretirano zaskrbljen in stalno tuhta o raznih scenarijih in to zavira njegovo aktivnost, povzroča pa depresivnost. Zanj je pomembno, da se ukvarja s športom in da se notranje umiri, saj mora okrepiti svoja pljuča in srce.

Kaj je torej skupnega Janezu Janši in Borutu Pahorju? Število 8 jima daje težnje po nadaljnjem ukvarjanju s preteklostjo, pri čemer pa trpi njuno zdravje. Rada imata dobro finančno stanje, število 2 pa ju zavija v skrivnosti. Vse ostalo pa ju razdružuje. Pahorjeva petica je v trenju z Janševo osmico takrat, ko bi Pahor rad bil prijateljsko razpoložen, Janša pa ga hladno odslovi. Janševa enajstica je velik problem za vse medsebojne odnose, ne samo s Pahorjem. Enostavno ne moreta skupno funkcionirati in se razumeti, saj imata tudi v (poslovnem) partnerstvu (8 + 3 = 11!) število 11, ki kaže na nesoglasja in razdor.

Comments are closed.