Kdo vodi Slovenijo

Članek je bil objavljen dne 14. 5. 2011 na spletnem portalu Moški.si

ALI VODIJO SLOVENIJO PRAVI POLITIKI?

Ljudje se vse bolj sprašujemo, zakaj ni v državi takšne prosperitete kot bi jo človek pričakoval. Naj najprej napišem to, kar mi že leta leži na duši.

SLOVENIJA = 3 + 3 + 7 + 6 + 5 + 5 + 1 + 1 + 1 = 32 = 5

Slovenija je vibracija števila 5. To število prinaša lahkotnost, odprtost, iskrenost ter odlično komunikacijo. Tudi dobro zmožnost služenja denarja ter sposobnost pogajanj in trgovanja prinaša. Slovenija je prodorna in sposobna država, ki rada svetuje ostalim državam, želi pa tudi pokazati svoje sposobnosti. Število 32 opozarja, da je potrebno uresničevati cilje in poslušati sebe in ne mnenja drugih. Prav tako je potrebno vse vizije pripeljati do konca in to takoj, pri čemer se ne smemo prepustiti vplivu drugih.

Zakaj torej ne uspevamo tako, kot si želimo in kot bi lahko glede na naše sposobnosti? Kako nas vidijo tujci? Zunaj naših meja se naša država napiše:

SLOVENIA = 3 + 3 + 7 + 6 + 5 + 5 + 1 + 1 = 31! = 4!

Število 4 je število osamljenega volka. V očeh drugih ljudi in drugih držav smo čudaki in posebneži. Res je, da nam priznavajo našo strokovnost in vizionarstvo, vendar pa kaže na to, da smo nerazumljeni in zato osamljeni.

Slovenija je vibracija števila 5, vodijo jo pa politiki, ki imajo v sebi vibracije števila 8. Ti dve števili se ne ujemata in sta si celo zelo nasprotni. Število 8 imajo v sebi skoraj vsi politiki v državi in zato se že od nekdaj pojavlja problem, da Slovenija želi naprej, politiki pa zaradi konzervativnega števila 8 gledajo nazaj. Število 8 predstavlja politiko, odvetništvo, denar, melanholijo in nazadnjaštvo. Število 8 se vedno ukvarja s preteklostjo in premleva vse za nazaj.

Trenje med številoma 5 in 8 se lahko pojavi tudi v osebi in takrat se čutijo nenavadne odločitve te osebe ter menjanje razpoloženja iz širokega nasmeha v ledeni hlad. Ker ima v sebi ta boj dveh vibracij tudi naš premier, bom naštela še nekaj njegovih ministrov (tudi bivših) z enakimi vibracijami. Veliko jih ima v sebi njegove vibracije števil 3, 5 in 8. Tudi tukaj se pozna zakon privlačnosti, saj enako privlači enako. Petica z nasmehom dobi volivce, osmica pa jih kasneje postavi na trda tla.

BORUT PAHOR = 21 + 23 = 3 + 5 = 8

PATRICK VLAČIČ = 21 + 17 = 3 + 8 = 11! = 2

IRMA PAVLINIČ KREBS = 8 + 28 + 14 = 8 + 1 + 5 = 14 = 5

BOŠTJAN ŽEKŠ = 23 + 17 = 5 + 8 = 13! = 4

KARL ERJAVEC = 8 + 23 = 8 + 5 = 13! = 4

MILAN POGAČNIK = 14 + 30 = 5 + 3 = 8

SAMUEL ŽBOGAR = 22 + 22 = 4 + 4 = 8

To je le nekaj primerov, saj bi bilo dolgočasno, če naštevam vse. Zanimivo je še nekaj. Ko se je ustanovila stranka ZARES sem si rekla, da ti se bodo pa še zelo kregali med sabo. Zares je vibracija števila 18, ki pomeni boje, nesoglasja, sodišča, prepire in ločitve. To je nevarno število, ki se že lep čas potrjuje.

Kaj lahko torej sklepamo iz vsega napisanega? Težnja osmice je stabilno materialno stanje in če je človek z osmico na takšnem položaju kot je politik, mu veliko pomenijo dohodki in privilegiji. Torej bo potrebno počakati, da bo družba tako zrela, da bo vsem politikom njihovo delo častno. Služenje državi in državljanom bo takrat na visokem nivoju, vendar bo do takrat preteklo še veliko stoletij. Mi vsi pa bomo vsake toliko časa živeli Živalsko farmo.

Comments are closed.