2015 vibracija števila 8

Vse prve dni januarja se sliši, kako bo leto 2015 tisto, ki bo prineslo olajšanje, optimizem in blagostanje. Že res, da sem tudi astrologinja, in da je po zahodni astrologiji letos leto Jupitra, toda treba je razmišljati, raziskovati in ne biti samo kopija drugih.  Takoj, ko je prvi astrolog pričel govoriti o tem dobrem letu, so ga vsi pričeli ponavljati.

V astrologiji se planetarni ciklusi ponavljajo vsakih sedem let, začeli pa so o njih govoriti takrat, ko še niso odkrili planetov Uran, Neptun in Pluton. Jaz jih ne uporabljam, ker se s tem ne strinjam. Bolj kot to, me prepriča sama letnica, saj deluje na vsem svetu in jo pišejo ter izgovarjajo vsi ljudje na svetu. In letos je leto 2015, čigar seštevek je v vibraciji števila 8. Prav tako me čudi, ko vsem poznana, tako imenovana »numerologinja«, govori o tem, da je to vibracija, ki se je moramo veseliti, ker bomo srečni in brezskrbni. Pa bo res tako? To bomo videli konec leta in bomo vsi skupaj takrat pametni. Začelo pa se je leto 2015 z dogodkom, ko so v Šanghaju s strehe vrgli lažne bankovce in so pri tem pomendrali 35 ljudi. Tu se vidi vibracija števila 8 v denarju in pohlepu ter smrti. Poleg tega je bil začetek leta krut v Franciji, izginilo je letalo, Boko Haram pobija ljudi, vojne so silovite … Je mar to tisto, kar si želimo? To, kar se dogaja je popolnoma v skladju z vibracijo števila 8.

Spodaj prilagam članek, ki sem ga napisala za Nedeljski dnevnik in je bil objavljen 31. 12. 2014. Pod njim pa boste videli, kako bo to leto vplivalo na nas, kot posameznike.

LETO 2015

Z numerološkega vidika je letnica 2015 v seštevku števila 8. Vedno, ko izgovorimo ali napišemo to letnico, zavibrira polje energije in to je vibracija, ki nas bo v novem letu učila mnogih življenjskih lekcij, ki se jih do sedaj še nismo želeli ali se jih nismo znali naučiti. Vibracija števila 8 govori o pretiranem osredotočanju v materialni svet. Videli bomo, kako bodo ljudje še bolj zaskrbljeni, še bolj si bodo želeli denarja, še bolj bodo tuhtali o težavah, to pa ne more prinesti nič dobrega. Vsi skupaj se moramo zavedati, da so naše misli najmočnejša sila v vesolju in to, kar mislimo, se uresniči. Ko pričakujemo negativne rezultate, ne moremo prejeti nekaj pozitivnega, saj smo se uglasili na negativno frekvenco. In ravno zato je v letu 2015 dobrodošlo več zdravega optimizma in več podpore vsem, ki želijo rešiti našo državo iz primeža okov. To leto ne bo prijazno do Slovenije. Osmica je tista, ki govori, da je življenje težko, da je treba trdo delati in trpeti. Zavedajmo se, da je osmica sestavljena iz dveh polov, eden pol je usmerjen v materialno plat življenja, drugi pa v duhovni del. V letu 2015 se lahko vsi skupaj ujamemo v to usmerjenost v samo en del življenja, ko nam bodo po glavi rojile le skrbi in strahovi. Ko človek pozabi na svojo notranjost, na mir, ki ga tako zelo potrebuje, takrat pride v življenju človeka do porušenega ravnovesja. Več bi morali narediti za svojo dušo, za to, da bo v našem srcu veliko več radosti. Tudi v novem letu ne pozabimo biti hvaležni za tisoč stvari, za katere se nam zdi povsem samoumevno, da jih imamo, hvaležni smo lahko za mnoge ljudi, brez katerih naša življenja ne bi bila tako kvalitetna, kot so. Zavedajmo se, da smo med srečnejšimi ljudmi na tem planetu, a vendar tako radi godrnjamo in kritiziramo. Bolj se moramo začeti osredotočati nase in manj na druge, sploh pa, ne iščimo vsepovsod le napak, iščimo tisto, kar je dobro. Na takšen način bomo premagali težke lekcije, ki nas čakajo. Lekcije pa nikoli niso tako težke, da jih ne bi mogli rešiti. Za konec pa naj rečem še to, da ne plavajmo več proti toku, saj se na tak način zelo utrudimo, ne pridemo pa nikamor. Vsem želim zdravja, optimizma, pozitivnih pričakovanj, veliko poguma, vztrajnosti ter radosti.

Nedeljski dnevnik, 31. 12. 2014

KAKO BO LETO 2015 VPLIVALO NA NAS

Vibracija števila 8 bo dobro vplivala na vas, v kolikor imate v sebi kjerkoli vibracijo števil 3, 8 ali 9. Trojke boste lahko več dobrega v smislu materialnosti naredile za svojo družino, osmice boste morale posvečati več pozornosti zdravju, služenje denarja pa bo za vas ugodno, devetice boste močne in neustavljive. To velja, če v svojih podatkih (ime, priimek, dan rojstva, celoten datum rojstva) nimate nikjer vibracij 2, 4, 5, 6. Za neko prvo informacijo si lahko izračunate svoje ime, priimek in genetiko po kaldejski abecedi tukaj.

Kdor se ne bo ukvarjal z vsemi svojimi vibracijami, si naj izračuna svojo matrico, to je datum rojstva, ki je vibracija, katere ne moremo nikoli spremeniti. Spremenimo si lahko ime, priimek, a datuma rojstva si ne moremo, zato je to energija, ki je zapisana in zapečatena za vekomaj. Če je ta v slabi vibraciji, potem nas čaka trdo delo, kajti sami bomo morali spreminjati svoj program, po katerem delujemo. Do spremembe programa lahko pride samo pod pogojem, da smo prišli do zavedanja o tem.

Torej, svoj datum rojstva izračunate takole:

13. 2. 1971 = 13 + 2 = 15 = 6; in to 6 seštevate naprej: 6 + 1971 = 24 = 6 ali

1. 1. 1989 = 1 + 1 = 2;    2 + 1989 = 29! = 11! = 2

Pri tem, kako bo leto 2015 vplivalo na nas, vzamemo samo enomestno število, z dvomestnim se pri tej razlagi ne bomo ukvarjali.

Tisti, ki imate matrico (datum rojstva) v vibraciji števila

1: boste v tem letu močni in uspešni. Ne boste se ukvarjali z malenkostmi, imeli boste dober fokus na svoje cilje in tudi priložnosti bodo prihajale k vam. Več delajte na zdravem načinu življenja, več se boste morali veseliti in zaupati ljudem.

2: To leto bo za vas dokaj težko. Pestile vas bodo skrbi, ukvarjali se boste z zadevami iz preteklosti. Priložnosti se bodo pojavljale, a če ne boste dovolj hitro reagirali, vam bodo spolzele med prsti. Veliko več delajte na svoji psihi.

3: Za vas bo to leto ugodno. Boste optimistični in ker boste imeli možnosti dobrega zaslužka, se vam bo materialno stanje popravilo. Vendar pa bodite previdni pri potrošnji denarja, to je idealno leto, da kaj privarčujete, samo če boste pametni.

4: Delati vam ne bo težko, saj to radi počnete, delo pa naj ne bo takšno, da bi samo izgubljali čas in energijo. Motili vas bodo ljudje, ki z vami ne bodo na isti frekvenci, zato se distancirajte od njih, ker bi vas radi odvrnili od vaših idej. Imate možnost samostojnega posla.

5: Vi nikakor niste usklajeni z letom 2015. Preveč vas bodo motile informacije o tem, kako država zapravlja vaš denar, kako se dogajajo krivice in kako se pri nas ne da dovolj prosperirati. Za vas bi moralo biti življenje brezskrbno in enostavno in zato boste potrebovali več strpnosti in osredotočenosti na določen cilj.

6: Energije v tem letu bodo takšne, da bodo vas, srečno šestico poskušale spravljati iz ravnovesja. Dogodki, informacije iz medijev, pogovori v družbi in še kaj, vas bodo skušali spravljati v slabo voljo in vam govoriti, da je treba trpeti in zategovati pas. Naj jim ne uspe!

7: V tem letu se ne boste najbolje znašli. Materialni svet je tisti, ki vas sicer privlači, a ker nimate pravega odnosa do denarja, se bo dogajalo, da boste denar sicer zaslužili, a ga boste tudi porabili. To leto vas uči prizemljenosti, prinaša zelo dobre, a nič kaj prijetne lekcije.

8: To leto bo dobro za zaslužek, delovni boste a premalo se boste veselili. Pogrešala vas bo družina, do katere ne bodite tako hladni. Neke stvari v vašem življenju se bodo poslovile, naučiti pa se morate, da je v življenju pomembna tudi notranjost in vaše zdravje.

9: Letos boste vi imeli nadzor nad svojim življenjem in boste zelo močni ter pogumni. Imeli boste možnosti povečati svoje premoženje, napredujete lahko po karierni lestvici, ne pozabite pa se zahvaljevati za vse dobro v življenju. Pozabite tudi na ponos.

Comments are closed.