Gostilna išče šefa

Resničnostni šovi so za marsikoga zapravljanje časa, a zame je Gostilna išče šefa zanimivo proučevanje in analiziranje karakterjev glavnih akterjev. Zanimivo mi je bilo  že na začetku, ko sem videla, kdo bo potegnil s kom, kdo bo znal dobro igrati, kdo bo šibek, kdo bo čez čas pokazal svoj pravi eksploziven značaj in kdo bo želel imeti glavno besedo.

Ne bi danes pisala o tem, a včeraj sem si rekla, da bo moje današnje pisanje morda pa le komu pomagalo, da ne bo svojemu otroku dal imena, ki ne bo harmonično s priimkom.

Tisti, ki spremljate šov veste, kako slabe živce ima Špela. V njenem imenu je vibracija števila 20, ki je sicer nagnjena k zaskrbljenosti, spremembam in nihanjem energije, je pa tudi usmerjena v duhovni svet in je nežna. Nekaj mi pri Špeli ves čas ni šlo v račun. Kako je lahko tako »tečna«, zakaj v sotekmovalcih išče sovražnike? Delovala mi je kot enajstica (kaktus) in ko so včeraj povedali njen priimek Klopčič, mi je bilo vse jasno.

ŠPELA = 20 = 2

KLOPČIČ = 27 = 9

GENETIKA = 2 + 9 = 11! = 2

Pa sem jo našla! Enajstico! Kadar je bila Špela prijazna, je kazala svojo dvojko in ko ni več zdržala v mirni energiji, je adrenalin v njej naredil svoje in je eksplodirala. Enajstica tvori stresni hormon, zato se kaže njena trma, ego, to pa pripelje do nerazumevanja z ljudmi. Takšna ni samo v šovu, slabi odnosi bodo še dolgo njena stalnica. Tako dolgo bo v tej slabi energiji, dokler bo imela priimek Klopčič. To je drugače zelo dober priimek, je dobra vibracija, a se nikakor ne ujema z vibracijo števila 2. Če bi ji bilo drugače ime, če bi bila, recimo, Nataša, bi bila harmonična oseba. Ne vem njenega datuma rojstva, zato govorim to samo glede na dane podatke. Torej: bodoči starši, dobro se odločite, kakšno ime boste dali otroku. Lahko je ime dobro in je priimek dober, a če ne gresta skupaj, se tudi oseba ne more počutiti dobro! Občuti stres, življenje ji prinese kup težav in ponavadi se zgodi, da plava proti toku. To pa pomeni, da ne more razrešiti svojih težav, rešuje jih in jih rešuje, bolj ko jih rešuje, bolj jih zapleta, ob tem pa se utrudi.

Ni čudno, da se Špela najbolje ujame z Almirjem (Almir = 11! = 2), ujame se z Markom (16! = 7), z Edijem (Edi = 10 = 1) so trčile skupaj tri enice (dve njeni in ena Edijeva), od katerih vsaka hoče imeti svoj prav, Anže (18! = 9) se ji nikoli ne bi pustil, ker je v šovu najmočnejši karakter in Valerio (25 = 7), ki je moder pri svojih enaindridesetih letih, dobro ve, da se ne splača zapletati v spore.

Zadnjič se je videlo tudi, kako je igralec Marko (16!) želel prepričati Anžeta, da naj potegne z njim, ko je bila riba premalo pečena. Anže pa, ki ne mara laži, se ni pustil speljati v kalne vode. Anže s svojo vibracijo števila 18 izžareva moč, je dober organizator, je brez dlake na jeziku in se zavzema za resnico. Kot (skoraj) vsaka osemnajstica, tudi on rad zapoje. Zanimivo je gledati prestrašene Markove očke in oči Anžeta, ki so hladno tekmovalne.  Markova sedmica govori o strahu, Anžetova devetica pa o pogumu.

Pa še to, tudi Tina je v vibraciji števila 11. Ste jo velikokrat opazili?

Spremljanje resničnostnih šovov je še prijetnejše in zabavnejše, če si karakterje tekmovalcev preberete v moji knjigi Numerologija, Tvoje ime – tvoja osebnost.

Comments are closed.