Violeta Bulc

Lepo je videti ljudi, ki se ukvarjajo s politiko in, ki so drugačni od njihovih predhodnikov. Ena takšnih je gospa Violeta Bulc, ki ima naslednje vibracije:

VIOLETA = 27 = 9

BULC = 14 = 5

GENETIKA = 14 = 5

MATRICA 24. 1. 1964 = 27 = 9

VIZIJA = 5

V njej je harmonija in je tudi harmonična s Slovenijo. Ima dve močni vibraciji števila 9, ki kažeta na strokovnost, na talent za tehniko. Poleg tega njeni devetici govorita, da je odprta za višja znanja, za modrost, ki je dostopna vsem, a do nje ne znajo priti vsi. Tudi njeni vibraciji števila 5 sta tisti, ki sta odprti in ji dajeta dobro komunikacijo ter ji  pomagata pri učenju tujih jezikov. Še posebno dobro je dejstvo, da je gospa Bulc s peticama povezana s Slovenijo, da jo čuti. To pa ne pomeni, da jo imajo zaradi tega radi premnogi politiki, ki v sebi nimajo te vibracije in še posebno tisti, ki imajo v sebi vibracijo števila 8, ki se z njenima peticama ne ujema. Ravno to je tisto, zaradi česar bo doživljala podtikanja, zavist in maščevalnost. Vendar pa je močna osebnost, ki ve, kaj dela. Stoji za svojimi besedami in dejanji, govori resnico in to pričakuje tudi od vseh drugih, ne le od svojih sodelavcev. Njen dan rojstva je tisti, ki ji daje nežnost in lepoto. Zaradi te šestice je njen nasmeh lep in prijazen, kako pa se sooča z jezo pa verjamem, da jo zna omejiti in onemogočiti.

Je vizionarka, ki je stare strukture ne morejo razumeti – saj ni takšna kot oni. Ima sposobnost, da je v tem trenutku, tukaj in sedaj, se ne obremenjuje s preteklostjo in ukrepa tako, da bo prihodnost lepa ter brezskrbna.

Več o njenih vibracijah si preberite v moji knjigi Numerologija, Tvoje ime – tvoja osebnost.

Napisala 12. 10. 2014

Comments are closed.