(Samo) Enotni zmagujemo pošteno!

Dve temi sta v vseh kulturah, v vseh družbah tisti, zaradi katerih se ju modri ljudje raje izogibajo, saj sta vedno povod za nesoglasje in spore. To sta religija in politika. Politika zaradi politikov Slovence že dolgo razdvaja.

Ko smo bili pod Jugoslavijo, smo imeli občutek večvrednosti, bili smo bolj izobraženi, bolj napredni, imeli smo večje gospodarske uspehe in tudi zaradi bližine Avstrije in Italije smo imeli lažji vpogled v dogajanje izza Železne zavese. Navajeni smo bili biti na prvem mestu. Takrat smo imeli vsi Slovenci isti cilj, in sicer biti samostojni, neodvisni, biti druga Švica, če ne že boljši od Švicarjev.

Svoj cilj po samostojnosti smo dosegli in ko smo že pozabili, kako je bilo v Jugoslaviji, smo že drveli v EU, kjer kar naenkrat nismo bili več prvi, doživljati smo začeli hladne tuše, izgubljali smo samozavest, saj so nam dali vedeti, česa ne znamo in kaj moramo pri sebi spremeniti in tako smo notranje postajali vse bolj razdvojeni in nezadovoljni. Iskati smo začeli krivca za svoje nezadovoljstvo in neizživete sanje; tisti, ki so bili »pametni«, so pričeli krasti, kar so ustvarjali naši starši, razslojevanje je postajalo vse večje in tako smo se znašli v situaciji, ki je nezavidljiva.

Slovenci in Slovenke se delimo na vaše in naše. Politiki so dosegli, da so nas sprli in ko smo jezni zaradi preteklosti in sedanjosti ter prestrašeni glede prihodnosti, je na nas zelo enostavno vplivati. Poleg tega se niti ne zavedamo, da četudi smo jezni na politike, jim dajemo energijo, ki jo oni neznansko potrebujejo. Tukaj se bije boj za našo, življenjsko energijo. Že Martin Kojc je rekel, da vse, česar nas je strah izgine, ko to začnemo ignorirati. Tudi senca izgine, ko nanjo posije sonce. Sonce pa je znanje, zavedanje. Lahko poslušamo, kaj nam politiki govorijo, vendar se ne smemo čustveno vpletati, ne sme nas njihovo govorjenje razburiti, glejmo nanje kot na igralce v filmu, oni so tam in mi jih opazujemo. S tem jim bomo odrekali moč. Soočenja, če jih že gledamo na televiziji, glejmo tako, da opazujemo, kako reagirajo, kako se obnašajo in naj nam bo vseeno, saj je to njihova predstava. Res pa je, da večini prav oni krojijo njihov vsakdan in zato je dobro, da vam z numerologijo posvetim v zakulisje njihovih karakterjev.

Odkar je Slovenija samostojna, vibrira v drugačnih vibracijah, kot takrat, ko je bila v Jugoslaviji. Sedanja energija Slovenije je v lepi vibraciji števila 5, ki je odprto, toplo, prijazno, komunikativno in vedno pripravljeno pomagati. Slabši pa je naš pogled naprej, saj smo v viziji dobili vibracijo števila 11, ki kaže na to, da imamo pred sabo dva cilja, dva interesa, dve poti in prav to je tisto, zaradi česar bi eni šli v Argentino, drugi pa v Beograd. Pa se moramo res deliti na domobrance in komuniste? Večina Slovencev ni niti belih, niti rdečih, pač pa smo v glavnem vsi takšni, ki želimo biti srečni in zadovoljni in to na domačih tleh, ne pa nekje v Avstraliji. Prav moja generacija je zelo, zelo odgovorna za odhod mladih in sposobnih v prijaznejše države. Zakaj je Slovenija postala mačeha, ki nam reže pretanke rezine starega kruha? S Slovenijo ni tako veliko narobe, kot je s prebivalci te lepe dežele, ki v sebi skriva zaklad, ki ga že vohajo nenasitne korporacije. Zakaj gre v naši državi vse navzdol? Odgovor je v naših politikih, ki imajo v rokah škarje in platno in so skrojili to, kar imamo sedaj. Na začetku sem zapisala, da Slovence razdvajajo politiki, to pa zato, ker niso usklajeni s Slovenijo. Skoraj vsi politiki imajo v sebi vibracijo števila 8, to pa je vibracija, ki se nikakor ne ujema z vibracijo števila 5, ki je v Sloveniji. Prav zaradi te neusklajenosti naši politiki sprejemajo napačne odločitve za Slovenijo. Osmica je prizemljena, zato usmerjena v materialni svet in pogreva preteklost. Nekateri politiki pa imajo v sebi tudi vibracijo števila 11, ki povzroča trenja v vseh odnosih, nemir in razdvajanje na dva dela.

Ko pride med politike – osmice nekdo, ki je s Slovenijo usklajen, harmoničen, ga takoj očrnijo in izločijo. Kako hitro so Gregorju Virantu (ki ima v sebi petico) podtaknili umazanijo, kako hitro so ga politično onesposobili. Kakšne vibracije imajo ljudje, ki jim diši oblast? Absolutno so to osmice. Na drugih področjih so uspešni, ne morejo pa biti uspešni v odnosu do Slovenije.

Kakšne politike potrebujemo?

Potrebujemo ljudi, ki so strokovni, delovni, ki imajo ideje in so usmerjeni v reševanje težav v sedanjosti, da bi prišli v lepo prihodnost, ne da bi pogrevali preteklost. Je kakšen kandidat takšen?

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

MIRO = 14 = 5

CERAR = 13! = 4!

GENETIKA = 5 + 4 = 9

MATRICA 25. 8. 1963 = 25 = 7

VIZIJA = 16! = 7

Miro Cerar ima na prvi pogled vse to. Je strokovnjak, resnicoljuben, komunikativen, deloven, ima ideje, občasno je pogumen, ne pa vedno. Je tudi duhoven, torej ni samo takšen, da bi ga zanimal materialni svet (denar), ampak vidi širšo sliko. Vendar pa ga zaradi šibke energije v matrici utegnejo določeni ljudje pretentati ali celo ustrahovati. Usklajen je s Slovenijo, lahko sprejema pozitivne odločitve zanjo, tudi takšne zelo dolgoročne, vendar pod pogojem, da ne bo padel v mrežo interesov tistih, ki že imajo pripravljen program, kako iztisniti iz Slovenije še zadnje kaplje vode. Ob sebi bo potreboval sebi podobne ljudi, torej strokovnjake.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –

JANEZ = 19 = 10 = 1

IVAN = 13! = 4!

JANŠA = 11! = 2

GENETIKA = 1 + 4 + 2 = 7

MATRICA 17. 9. 1958 = 31! = 4!

VIZIJA = 11! = 2

Janez je sposoben velikih stvari, Ivan je deloven in je mislec, Janša pa je trmast, konflikten in zato razdiralen, čeprav na zunaj deluje kot nežen in umirjen. Njegova genetika kaže na šibko energijo, zaradi katere mu zmanjkuje vitalne energije, ki bi se morala ustvarjati v ledvicah. Rojen je 17., kar daje seštevek 8, v celotnem datumu pa ima napredno štirico, ki pa ga kaže kot nerazumljenega borca. Osmica in štirica v njemu pa se borita, ena želi v prihodnost, a druga vedno znova pove, da še ni odpustila ljudem iz preteklosti. Njegova vizija je tudi slaba, saj ima na izbiro dve poti in se potem vzpenja po vrhovih in spet pade v prepad in spet vstane in pade. Takšna hoja mu jemlje veliko moči in prinaša žalost in zaskrbljenost.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

DEJAN = 16! = 7

ŽIDAN = 18! = 9

GENETIKA = 7 + 9 = 16! = 7

MATRICA 16. 10. 1967 = 31! = 4!

VIZIJA = 11! = 2

Dejan je ustvarjen za pred kamero, zna pritegniti poglede, všečen je nasprotnemu spolu in zna zaigrati tisto osebo, katero misli, da jo ljudje želijo videti. Židan pa je drugačna slika. To je general, ki ve, da ima vedno prav. To je organizator, ki se rad bojuje sam s sabo in z vsemi drugimi. Ti dve energiji sta si nasprotni in bi njegova devetica lahko zmagala, če ne bi imel v genetiki in dnevu rojstva znova šibke vibracije števila 16. Igranje nekoga, kakršen si želi biti, mu vzame veliko energije, na žalost tudi ne more dolgo vztrajati pri resnici. Njegov datum rojstva kaže na delavnost, a tudi drugačnost, vizija pa je spet v vibracijah, ki kaže, da si bo na poti v prihodnost večkrat premislil.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

KARL = 8!

ERJAVEC = 23 = 5

GENETIKA = 8 + 5 = 13! = 4!

MATRICA 21. 6. 1960 = 25 = 7

VIZIJA = 11! = 2

V Karlu je osmica, ki si je ne želimo za Slovenijo, v Erjavec pa je lepa petica, vendar se ti dve vibraciji med sabo bojujeta za premoč. Enkrat se v njemu kaže ena, drugič druga. Lahko je topel in prijazen, v naslednji minuti pa se spremeni in mu nasmeh izgine z obraza. Je hitrih odločitev in hitrih obljub, njegova matrica kaže na pomanjkanje energije v ledvicah, torej ne more slediti svojim ciljem, še posebno ne takrat, ko ga kdo ustrahuje. Spet pa se pokaže vizija v vibraciji števila 11, torej je on še en politik, ki lahko gre levo ali desno, odvisno od trenutnega vzgiba, ali bolje, odvisno od tega, na kateri strani bo njegov interes večji.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

Pri PS, ki se je zaradi vibracije števila 11 razdelila, bom upoštevala oba, torej Zorana Jankoviča in Stanka Stepišnika.

ZORAN = 22! = 4!

JANKOVIČ = 26! = 8!

GENETIKA = 4 + 8 = 12! = 3

MATRICA 1. 1. 1953 = 20 = 2

VIZIJA = 5

V Zoranu je vibracija števila 22, ki ne vidi realne situacije in dobiva v hrbet nože in kopja tudi tistih, ki so se mu malo prej lepo smejali. To je vibracija, ki ima zelo dober pogled naprej, vendar mu vibracija števila 26 (8) onemogoča, da bi bil brezskrben. Slednja je tudi ta, ki mu vsake toliko odvzame precej financ in, kot sem zapisala že pred leti, lahko povzroči tudi bankrot. Njegova genetika kaže na povezanost z družino in tudi izkoriščanje, dan rojstva (ki je zapisan) je najmočnejša energija, celoten datum rojstva pa je šibek in tako se vidi, da lahko samo srečen Zoran Jankovič naredi čudeže, nesrečen pa ne zmore zadržati ne denarja, ne družine in posledično tudi ne bi mogel voditi države. Vizijo pa ima v srečni petici, ki pa ne more biti tako srečna, če ji njegova osmica dopoveduje, da je treba delat in ne uživat.

—          —          —          —           —          —          —           —

STANKO = 22! = 4!

STEPIŠNIK = 32 = 5

GENETIKA = 4 + 5 = 9

MATRICA 5. 6. 1956 = 23 = 5

VIZIJA = 14 = 5

Vse enako se privlači, zato tudi ni čudno, da sta Stanko in Zoran enaki vibraciji števila 22, zato tudi Stanku ljudje mečejo polena pod noge. Vendar moramo vedeti, da dvaindvajsetica prevečkrat ne vidi, kaj se dogaja okrog nje in ne zna presoditi, kaj je res in kaj ne, kaj je prav in kaj ne. Stepišnik je vibracija, ki je usklajena s Slovenijo, tudi njegova genetika je tista, ki kaže na njegovo strokovno usposobljenost. Tudi matrica in dan rojstva sta harmonični s Slovenijo, vizija pa je spet uživaška, a takšna, ki zna pridobiti finance. Tukaj vidimo še nekoga, ki tudi nima osmice, vendar ne smemo pozabiti na vibracijo števila 22, ki je že Gregorju (Virantu) in Zoranu (Jankoviču) prinesla težavne dogodke, zaradi katerih sta oba izpadla drugače, kot bi si želela.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

FRANC = 19 = 10 = 1

BOGOVIČ = 29! = 11! = 2

GENETIKA = 1 + 2 = 3

MATRICA 2. 2. 1963 = 23 = 5

VIZIJA = 8!

Franc je vizionar, ki dobro ve, česa vsega je sposoben in ima moč, da do svojega cilja tudi pride. V Bogovič pa je vibracija, ki privablja ljudi, vendar jih težko zadrži. Čeprav na zunaj deluje umirjeno in nekonfliktno, se vidi, da zna trmasto trditi svoje in tudi vztrajati pri svojem mnenju. Zlahka človeka prepriča, da mu verjame, čez čas pa tej osebi prisoli zaušnico. Zna biti mehek in komunikativen, odprt in delaven, je izredno čustven in zelo težko vztraja na svoji poti, če mora slediti izkušnjam drugih ljudi. Potrebuje stik z zemljo, drugače ga bodo izdala čustva. Potrebuje tudi enotnost razuma in duše, da bo slišal, kaj mu govori njegov notranji glas, saj bo le tako lahko sprejemal prave odločitve.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

LJUDMILA = 23 = 5

NOVAK = 21 = 3

GENETIKA = 5 + 3 = 8!

MATRICA 1. 8. 1959 = 33 = 6

VIZIJA = 14 = 5

Ljudmila zna dobro govoriti, se zna nasmejati in to ji pride prav pri nabiranju glasov volivcev. V Novak je vibracija, ki ji daje moralno obveznost, da se zavzema za družine, a ime in priimek skupaj kažeta na dvobojevanje v njej sami. Enkrat je topla in nasmejana, drugič je hladna in resna. Dan rojstva kaže na njeno odločnost, na to, da pokaže vsem, da ona zna, da je pametna in da je sposobna. Njena šestica pa na ženstven način poskuša doseči tisto, kar si najbolj želi. Želi pa si priznanj, odobravanja, občudovanja njene ženskosti, denarja, luksuza in to ne le zanjo, ampak za vso njeno družino. Tudi ona ima osmico, ki kaže na to, da je preveč konservativna za mlado in razigranosti željno Slovenijo.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –

ALENKA = 17! = 8!

BRATUŠEK = 25 = 7

GENETIKA = 8 + 7 = 15 = 6

MATRICA 31. 3. 1970 = 24 = 6

VIZIJA = 12! = 3

Alenka je zaradi osmice oseba, ki je usmerjena v materialni svet. To je tista energija, ki ni prava za Slovenijo, zato so tudi bile Alenkine odločitve v preteklosti v nasprotju s tem, kar bi bilo za državo dobro. V Bratušek je šibka energija, v genetiki pa močna in to jo spravlja v različna čustvena stanja. Ima željo biti všečna, po drugi strani pa ji za to ni mar in ji je vseeno, kaj si kdo misli o njej. Ona zase ve, kako je, in je s sabo popolnoma zadovoljna. Pa je to, da se ne zmeni za druge prav, še posebno, če so to državljanke in državljani Slovenije? V sebi bije boj, ki se v številkah vidi, kako pa bo ta boj vplival na njeno zdravje, bo pokazal čas. Njena navezanost na partnerja in na materialni svet kažeta, da je lahko zavistna. Zavist povzroči jezo, ta pa je tista, ki najbolj škoduje, a ne le lepoti, tudi živcem, jetrom in posledično srcu.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –

BOJAN = 16! = 7

STARMAN = 20 = 2

GENETIKA = 7 + 2 = 9

MATRICA 4. 7. 1950 = 17! = 8!

VIZIJA = 17! = 8!

Šibko vibracijo števila 16 iz imena obvladuje devetica iz genetike, vendar vseeno zna Bojan dobro nastopati, zna povedati tisto, kar si nekdo želi slišati, v Starman je nihanje energije, zato si večkrat premisli in tudi dobi kazen, če krši duhovne zakonitosti. Genetika mu govori, da naj ima na jeziku vedno resnico, ime pa ve, da bo to resnico lahko tudi zakamufliral. Kot vidimo, ima tako štirico kot tudi devetico, a v kombinaciji s šestnajstico, mene ne prepriča. Še posebej zato, ker ima datum rojstva v vibraciji števila 8 in tudi njegova vizija je osmica. Če se bo držal gospodarstva, mu bo bolje, politiko Slovenije pa morajo urejati ljudje brez osmic.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

IGOR = 13! = 4!

ŠOLTES = 25 = 7

GENETIKA = 4 + 7 = 11! = 2

MATRICA 22. 8. 1964 = 23 = 5

VIZIJA = 7

Je mislec, hiter v odločitvah, zaskrbljen in delaven, v Šoltes pa ima nezaupanje vase, nemoč in tudi strah. Ko pa dobimo njegovo energijo imena in priimka vidimo, da se ravno zaradi svoje nemoči prevečkrat zaplete v čudne situacije, ki prinesejo konflikte. Postane trmast in muhast, vendar tega pred kamerami ne boste videli. Njegov dan rojstva kaže na to, da bi ne smel slepo zaupati, še posebno ne tistim, ki se mu lepo smehljajo, saj bo slej ko prej dobil udarec s tiste strani, od koder to najmanj pričakuje. Njegova matrica je lepa in usklajena s Slovenijo in čeprav zase velikokrat ne ve, po kateri poti bi šel, kaže skupna vizija z državo, da bi z njo dobil boljše ideje. V sebi nima tako potrebne devetice, res pa je, da tudi nepotrebne osmice nima.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –

Dan volitev bo 13. 7. 2014, ki v sebi skriva skrito enajstico, celoten datum pa je v vibraciji števila 9. Kakorkoli že bo, datum znova kaže na tisto našo razdvojenost, a kaže tudi na to, da je dan naklonjen nekomu, ki ima v sebi vibracijo števila 9.

Združimo slogana SDS in PS in recimo: Enotni zmagujemo pošteno!

Napisala in objavila 1. 7. 2014 (tudi za Ženska.si)

Comments are closed.