Miro Cerar in njegova SMC

Kar nekaj časa si že želimo, da bi se politično prizorišče v Sloveniji prevetrilo in da bi ta veter prinesel nove ljudi, ki bi delali drugače, kot so delali dosedanji politiki. Kot že tolikokrat, moram tudi sedaj poudariti, da potrebujemo osebe, ki bodo strokovne, ki bodo nepodkupljive, ki bodo delovne in, ki ne bodo imele pred očmi le osebne blaginje, pač pa blaginjo naroda, kateremu služijo.

Pred nekaj dnevi je Ljudmila Novak izjavila, da naj zaupamo starim obrazom in ne novim, saj takrat, ko se na hitro odločamo, so nove poti nevarne, ker ne vemo, kaj bomo na tej poti dobili (v tem smislu). Pomislila sem, zakaj bi volili stare obraze, ki so nas popeljali po poti, ki je vodila v prepad…

Ni pa vsak nov obraz prijazen Sloveniji, torej državljankam in državljanom Slovenije. Vedeti moramo, kdo so volkovi, ki so si v predvolilnem času nadeli nežen in prijazen obraz ovčke in, ali je med »novinci« kdo, ki je v sozvočju z narodom.

Veliko vprašanj dobivam v zadnjem času o Miru Cerarju. Zanima vas, kakšen je in če bi on bil ta pravi za novega premiera. Kakšne vibracije so v njemu, vidimo spodaj:

MIRO = 14 = 5

CERAR = 13! = 4!

GENETIKA = 5 + 4 = 9

MATRICA: 25. 8. 1963 = 25 = 7

VIZIJA = 16! = 7

Števila kažejo, da je komunikativen, da je pameten, deloven, strokoven, resnicoljuben in tudi sočuten. Odloča se lahko hitro, vendar ne na pamet. Potrebuje dokaze, veliko resnic, ki ga pripeljejo do pravega zaključka. Dela lahko le z ljudmi, s katerimi se strinja in ki ne izdajo njegovega zaupanja. Včasih komu preveč slepo verjame in ko spozna, da ga je oseba prevarala, tej osebi nikoli več ne zaupa. Ker je sočuten, topel in prijazen, ga ima marsikdo za šibkega in ne verjame vanj.

Miro Cerar se ne ukvarja s preteklostjo, saj ga zanima sedanjost in to, kako ukrepati zdaj, da bi bila skupna prihodnost Slovenk in Slovencev lepa, brezskrbna in v blagostanju. Šibka vibracija je le v njegovem datumu rojstva, saj prinaša občasen dvom v to, kar dela in posledično se v njemu porodi tudi dvom o njegovih ciljih. Vendar pa brez tega datuma rojstva ne bi bil to, kar on je sedaj; sedaj pa je mož, ki se bo zavzemal za dobrobit Slovenije. Vidi globlje in širše kot ostali politiki, dobro ve, kje in kdo so lovci na naše zaklade. Ravno zaradi tega ne bo dovolil tujim korporacijam priti do naše vode, gozdov in tudi bo le on tisti, ki bo rekel stop gensko spremenjenim organizmom.

Kot vidimo, je Miro Cerar res drugačen, ampak drugačen je bil tudi Gregor Virant. Zaradi te drugačnosti so se ostali družno zgrnili nad Viranta in tudi nad Cerarja se bodo. Že vsa leta pišem o tem, kako politiki, ki imajo v sebi vibracijo števila 8 niso primerni za Slovenijo, ki vibrira v številu 5. Osmice so »volkovi«, ki bodo naredili vse, da bi očrnili Cerarja, ki te osmice nima. Iskali bodo informacije, ki bi ga očrnile, če jih ne bodo našli, si bodo izmislili kakšno banalno stvar, samo da bi ga onemogočili. Na to smo lahko vsi pripravljeni, zato moramo uporabljati zdravo mero logike in povezanosti med našim razumom in dušo ter prefiltrirati resnične informacije od neresničnih.

Politični boj se je začel. Ta boj je boj za službo, za delovno mesto, ki je odgovorno, saj bo tudi sedaj moral novi premier služiti narodu. Dosedanji so bolj kot ne, na dolžnost narodu pozabili. Občutek imam, da je Miro Cerar duhovno zelo podoben pokojnemu predsedniku Drnovšku, tistemu prebujenemu Drnovšku.

Miro Cerar je numerološko popoln kandidat za Slovenijo, saj je s svojimi vibracijami v harmoniji z vibracijami Slovenije. Še najbolje pa je to, da je njegova vizija usklajena z vizijo države, zato bo vedno vedel, kaj storiti. Njegova stranka Stranka Mira Cerarja je numerološko sestavljena iz vibracij 18!, 8! in 15, kar ni dobro, četudi je seštevek vseh vibracij v številu 23 (5). Kratko ime SMC je numerološko zelo dobro, vendar bi bilo dobro spremeniti dolgo ime, saj se lahko zgodi, da bodo člani stranke gledali le na svojo korist in bo prišlo do sporov.

Čeprav vidim Mira Cerarja bolj kot predsednika države, mu vsekakor želim uspeha in sreče v tej politični kampanji. Moral bo dobiti bolj trdo kožo, saj bo proti njemu usmerjenih veliko sulic, pod nogami se mu bodo valili kamni in polena, v roke mu bodo segali ljudje s figami v žepu, za njegovim hrbtom pa bodo kovali zarote. Sreča pa spremlja pogumne in pogumen Miro Cerar vsekakor je. Zdaj bo odvisno od nas, koliko si želimo sprememb na bolje, koliko bomo strpni, koliko bomo verjeli lažem njegovih nasprotnikov. Tolikokrat smo že dokazali, da se v ključnih trenutkih ne odločimo prav, zato vsi, ki to berete, prisluhnite svojemu notranjemu glasu, ki vam prav zagotovo govori pravi odgovor glede kandidatov in pojdite volit, saj je to pravica, ki smo si jo težko priborili.

Objavila 15. 6. 2014

Comments are closed.