NUMEROLOGIJA, TVOJE IME – TVOJA OSEBNOST

Knjiga Numerologija, Tvoje ime – tvoja osebnost je prva knjiga te vrste, ki govori o tem, kako numerološko naša imena oblikujejo naš karakter. V knjigi so opisi 100 najpogostejših slovenskih imen, vendar se bo v knjigi našel vsakdo, ker ima kazalo na koncu knjige zbir vseh preostalih imen. V njemu pa so napisane vibracije, števila prav vsakega imena posebej in usmeritev, na kateri strani najdete opis le-tega imena. Kdor pa bo želel preračunati kakšno nenavadno ime ali svoj priimek, ga prav tako poučim, kako naj to izračuna.

Knjige bo vesel vsakdo, ki želi bolje spoznati kakšne talente mu prinaša njegovo ime, da jih bo še bolj razvil in kakšne blokade, da jih bo lažje odpravil. Namenjena je bodočim staršem, da bodo lažje izbrali pravo ime novorojenčku ter vsem ostalim, ki bodo to knjigo vzeli v roke kot nekaj novega, drugačnega.

Imena so izbrana glede na statistično pogostnost imena in pa glede na vibracijo, število, ki ga ime ima. Nekatera imena v knjigi niso pogosta, imajo pa takšno število, da sem jih tudi zaradi tega morala zajeti. Števila v naših imenih se ponavljajo in opisi 100 imen zadostujejo opisom vseh preostalih imen.

Sam opis ali numerološko analizo imena ne jemljite kot kritiko, ampak kot razlago vpliva določenega števila na vaš karakter. To vam naj pomaga razumeti tiste lastnosti, za katere niste vedeli, zakaj jih imate.

Comments are closed.