Pozitivna Slovenija

Veliko hrupa je bilo v zadnjem času zaradi dogajanja v Pozitivni Sloveniji. Nikoli ne gledam na osebo ali stranko s političnega vidika, saj me politika ne zanima, zanima pa me dogajanje v numerološkem smislu. Tukaj pa je precej materiala za raziskovanje.

V numerologiji so nekatere vibracije boljše, druge so slabše, a v vsaki je tako nekaj dobrega in slabega, vprašanje je le, kam se tehtnica prevesi. Poglejmo, kakšne vibracije ima stranka Pozitivna Slovenija.

POZITIVNA SLOVENIJA = 40 + 32 = 4 + 5 = 9

Vidimo, da je v tem imenu moč, energija, akcija, v njej je tudi vibracija, ki govori o tem, da se tej stranki pridružijo tudi ljudje, ki imajo strokovno znanje. Ti ljudje izgledajo v očeh drugih malce čudni, nenavadni, vendar pa druga polovica članov, ki ni tako strokovno podkovana, dobro komunicira. Torej bi lahko en del strokovnjakov delal in dajal konkretne pobude, drugi del članov, ki znajo dobro govoriti, pa bi te ideje predstavilo javnosti.

Potem pa poglejmo še tisti slabši vidik teh štiric, petic in devetic. Ko je oseba na nižji duhovni stopnji, se v njej zaradi teh vibracij poraja ponos. Ponosna je lahko tudi stranka sama, saj so člani stranke že v sozvočju s to vibracijo, člani so že njeni, ali drugače povedano, stranka je že dobila njihovo energijo in ne morejo kar tako iz nje, ne da bi imeli zaradi izstopa posledice. Bolj močen in pomemben za stranko je določen član, hujše bodo zanj posledice, ko bo stranko zapustil. Energijskega vidika se ljudje premalo zavedajo in tudi mi, ko se čustveno odzivamo na razne razprtije, dajemo svojo energijo njim, ki jih morda sploh ne maramo.

Zakaj govorim o izstopih? Tako ali tako se je to že začelo dogajati, saj drugega ni bilo pričakovati. Samo dolgo ime Pozitivna Slovenija je dobro in je tudi v sozvočju z našo državo, toda tudi ta stranka je naredila napako in je dala svoji stranki popolnoma napačno kratko ime. Kaj sem že rekla, da imajo nekatere vibracije slabši vpliv?

PS = 11! = 2

Vibracija števila 11 je poleg vibracij števil 29 in 18 tista, ki je najslabša za medsebojne odnose, saj prinaša konflikte, razprtije in razpad. Tudi če seštejemo dolgo ime in kratko:

POZITIVNA SLOVENIJA, PS = 9 + 2 = 11! = 2

dobimo vibracijo števila 11, torej se tej stranki kar dvakrat ponovi. Zdaj vidimo malo širšo sliko in v tem primeru že vidimo, da bo nekoč prišlo do konfliktov in to zato, ker je devetica kar iskala težke partnerske odnose, da bi se dokazala, da zmore iz vsake situacije priti kot zmagovalka, potem pa ji trmasta enajstica reče, da tako enostavno pa to ne bo šlo. In tako se začnejo prepiri, podtikanja, nesoglasja in slej ko prej razdor.

Takšen primer je bil tudi v SNS = 11! = 2, tudi za ZARES = 18! = 9 sem že ob ustanovitvi vedela, da ne bo imela dolgega življenja. Politiki pač še vedno ničesar ne verjamejo, saj teh vibracij ne morejo prijeti z roko in jih ne vidijo. Kasneje pa, ko se stvari dogajajo in jim to dogajanje ni všeč, se sprašujejo, kaj je šlo narobe. Ampak vedno so, tako ali tako, krivi drugi.

Ko je bila ustanovljena Državljanska lista, oziroma, ko so spreminjali ime, sem bila tako dobra, da sem jim pisala in tudi poklicala sem jih in jim povedala, da bodo dali napačno ime, a me niso poslušali. Zaradi dvanajstice v njihovem imenu, se zdaj vsi spravljajo na njih in jih očrnijo vselej, ko ima kdo pet minut časa.

To sem danes želela povedati, zdaj pa bom svoje misli usmerila drugam. Tudi vam svetujem, da takoj preklopite in dajte svojo energijo (pozornost) sebi in vašim najdražjim. Zakaj pa sem pisala o tem? Zato, ker želim, da ljudje dojamejo, da se energija, naše življenje, pogleda z vidika vibracij, frekvenc, saj vse v vesolju niha, vibrira in da naš planet in življenje na njemu ni ločeno od preostalega vesolja, da smo vsi eno in da imamo čudovito znanje, kako ugotoviti, katere vibracije so v nas in kako v svoje življenje privabiti le dobre vibracije.

Napisala in objavila 27. 4. 2014

Comments are closed.