Happy horoskop za vse tedne v letu

OVEN

Pred vami so super dnevi. Na dobri poti ste, da se rešite strahov, ki vas zadržujejo v okovih. Ne boste se obremenjevali s problemi, raje si boste zažvižgali ali zapeli ter tako spremenili svoj program, ki se bo zaradi vaše pozitivne naravnanosti v trenutku spremenil. Sonce bo vse topleje sijalo, ljudje bodo dobro razpoloženi, narava se je prebudila in spoznali boste, da je življenje lepo. Vsak dan je pravi dan, da se odločite biti srečni in brezskrbni.

BIK

Vaše počutje bo iz dneva v dan boljše. Odpirajo se vam nove poslovne možnosti, stari prijatelji si bodo želeli vaše družbe in vaš pogled bo usmerjen le naprej, na tej liniji pa ne bo blokad in ne zastojev. Spomnili se boste, da se ne smete zadrževati tam, kjer ni ničesar dobrega za vas in zato si boste zavrteli glasbo, ki vas bo spravila v dobro razpoloženje. Nikakor ne boste mogli privlačiti ničesar slabega, zato se pripravite na super presenečenja.

DVOJČKA

Ves teden boste zavestno ugašali radio in tudi politike na boste spremljali. Ne bodo vas zanimale laži in manipulacije in ker veste, da ste najpomembnejši na svetu za vas prav vi, boste energijo vlagali vase. Vaša življenjska energija pripada samo vam in nikomer drugemu, zato je ne boste trosili naokrog. Hvaležni boste vsemu in vsakomer. Začutili boste, da so ljudje v vašem življenju učitelji, ki vam sleherni trenutek prinašajo sporočila.

RAK

Ljubezen je najmočnejša energija v vesolju. Vedno premaga zlo in vedno nam zgladi gube na obrazu. V tem tednu boste sevali ljubezen. Ljubili boste sebe, ljubili boste vaše otroke, starše, brate, sestre, stare starše, strice, tete, ljubili boste tudi vse druge, saj vam bo končno jasno, da smo vsi prišli iz istega vira, da smo vsi med sabo povezani in da če ljubimo druge, ljubimo sebe in če ljubimo sebe, ljubimo druge. Ljubite in spoštujte vsa živa bitja.

LEV

Zdaj je čas za spremembe. Poglejte se v ogledalo, ja, takoj zdaj. Se vidijo iskrice v očeh? Nekaj boste morali storiti s tem. Takoj zdaj se spomnite na najlepši trenutek v vašem življenju, spomnite se, kako ste bili srečni, nasmejani in brezskrbni. Zasidrajte si te občutke in se poglejte sedaj še enkrat. Ste se spremenili? Je vaš obraz zdaj lepši, bolj sijoč? Takšni boste sedaj ves teden. Na obrazu boste imeli nasmeh, ta pa dela čudeže v življenju.

DEVICA

V tem tednu si boste vzeli »time out« od skrbi, jeze, sodbe, strahu… Malo si boste končno odpočili, globoko boste zadihali in si privoščili darilo, ki si ga sicer ne upate pokloniti. Iz sebe boste spustili stres, saj dobro veste, da vam ne more prinesti nič dobrega. Ne potrebujete ga, mazohist pa tudi niste, ne? Torej, tam, kjer ni stresa, energija nemoteno teče. Kjer ni blokad, se ustvari ravnovesje. Mislili boste samo lepe misli in na obrazu boste imeli nasmeh.

TEHTNICA

Končno vam bo postalo vseeno, kaj si drugi mislijo o vas. Tudi, če imate kakšno kilo preveč ali če so vam v otroštvu uspešno dopovedali, da niste popolni, se boste sedaj otresli negativnih prepričanj o sebi. Napišite si vse vaše dobre lastnosti, samo dobre, ja. Pišite in ne bodite skromni. Potem pa jih preberite naglas in se pohvalite. Občutili boste hvaležnost in vaša vrednost se bo v vaših očeh izboljšala. Bolj kot se boste imeli radi, bolj vas bo imela rada okolica.

ŠKORPIJON

Vedno se sami odločite, ali se boste počutili dobro ali slabo. V tem tednu vas bodo tisti, ki ne berejo mojega horoskopa, želeli prepričati, da je življenje težko, nepravično in grdo, toda vi boste to preslišali in se boste osredotočili le na pozitivne stvari in na pozitivno naravnane ljudi. Dobro veste, da svetloba premaga temo, zato boste svetloba vi, saj tam, kjer posije sonce, sence izginejo. Nobenega dvoma ne bo v vas, nobenega strahu, samo zaupanje v življenje.

STRELEC

Od zdaj naprej boste svobodni kot ptica, lahki kot pero. Odpuščali boste ljudem, ki niso imeli zavedanja in so vas v preteklosti prizadeli. Niso niti vedeli, da so vam povzročili gorje in da jih sedaj še vedno nosite v srcu, v jetrih, na ramenih in še kje. Spustite jih iz sebe, odpustite jim in pozabite na vse slabo. Odpustite tudi sebi za težke besede in nespametna dejanja. Ko boste to storili, boste lahki, ljubeči, hvaležni in vse boste razumeli.

KOZOROG

Osredotočenost na materialne stvari vas utegne peljati od začrtanega višjega namena. Do zdaj ste preveč razmišljali, na milijone misli, ki vas zdajle obletavajo, vas motijo in vas zaustavljajo, da ne pridete do spoznanj o pomembnih stvareh, ki se jih morate naučiti. Sedaj se lahko odločite, da boste počistili svoj trdi disk, da se resetirate. Šele tako boste prišli do tistega znanja, ki je največ vredno, ko boste enostavno vedeli, kaj je res.

VODNAR

Začeli boste gledati na življenje z višje perspektive in tudi, če boste pogledali na pretekle dogodke sedaj s časovne oddaljenosti, boste videli, da določeni dogodki niti niso bili tako slabi. Nekateri, ki so bili takrat v vaših očeh sila neprijetni, se sedaj vidijo kot blagoslov. Kako vemo, kaj je za nas dobro, in kaj ne? Sledite svojim občutkom in ne tuhtajte toliko. Srce vam bo vedno dalo pravi odgovor, um pa vas bo želel speljati na stran poti.

RIBI

Življenje je nenehno učenje in če kakšne lekcije ne znamo, moramo test ponavljati. Veliko lekcij ste se že naučili in če se vam kakšna kar naprej ponavlja,  morate spremeniti svoj pristop. Ne morete pričakovati novega rezultata, če delate vse po starem. Ribice čutite globoko, saj so vaša čustva kot neizmerne globine morja. Zaupajte svojim notranjim občutkom in jim sledite. Signali iz srca vam bodo govorili, kaj je za vas v nekem trenutku najboljše.

Naše življenje je odsev prepričanj o njemu. Zakaj bi torej ne imeli pozitivnih prepričanj o nas, o svetu, o ljudeh, o prihodnosti? Nasmehnite se in ne jemljite življenja tako resno :) Življenje je lepo.

Comments are closed.