Matej Mohorič

KOLESAR MATEJ MOHORIČ

V poplavi slabih novic je dobrodošla kakšna svetla in ravno teh sem najbolj vesela, saj ne želim dajati svoje energije in energije vas, bralcev, tistim ta slabim… Želim analizirati le svetle ljudje, pozitivna dogajanja.

Matej Mohorič nas je ta teden čisto na tiho in nepričakovano presenetil. Mlad kolesar, z obilo energije in še zlati maturant po vrhu. Njegovega datuma rojstva nisem našla, zato bo današnja kratka analiza stanja okrnjena.

MATEJ = 15 = 6

MOHORIČ = 29! = 11! = 2

GENETIKA = 6 + 2 = 8!

Najpomembnejša vibracija za šport izhaja iz njegovega priimka. V vibraciji števila 29, oziroma 11 je večna zaloga fizične energije, saj se tam nenehno ustvarja nova in nova energija, kar se kaže v Matejevem adrenalinu. Ta stresni hormon mu ne dovoli, da bi bil pri miru, nenehno mora biti aktiven, sicer bi mu to škodovalo. Zato je šport njegovo življenje; ko bo športno aktiven, bo lahko vedno sproščal iz telesa tisti višek energije, ki bi mu sicer škodoval. Ta vibracija ga dela všečnega, še najbolj pa pri nasprotnem spolu. Paziti mora le, da bo nekoč našel smisel tudi v srečnem, družinskem krogu, in to z isto partnerko.

Ime Matej ustvarja željo po ljubezni, po lepoti, estetiki in tudi po blaginji. K materialnim dobrinam ga vleče tudi njegova osmica, ki ga tudi svari, da naj dela na zdravju in naj ne bodo njegove prioritete denarne nagrade. Vedno bo moral posvečati pozornost svojemu notranjemu ravnovesju, ker je kombinacija njegovih števil 2, 6 in 8 tista, ki mu lahko nadene lep nasmeh, a v notranjosti se utegne obtoževati in sekirati. Dokler bo fizično aktiven in obkrožen z veselimi ljudmi, bo nizal uspehe tako v športu, kot tudi v privatnem življenju.

Objavljeno 6. 10. 2013

Comments are closed.